Dodaj do ulubionych

HELP!Poszukuję b.pilnie noclegu w Pradze Czeskiej

IP: 62.233.201.* 03.12.02, 09:12
WITAM,
drodzy uczestnicy portalu GW. bardzo proszę o pomoc i radę!!!
Poszukuje na luty/marzec na tydzień miodowy:-) niestety tylko tydzień:-(
jakiejś fajnej,romantycznej i co najważniejsze nie za drogiej do 100 zł? za 2
os pokój???? kwatery vel hotelu w Pradze czeskiej.
czy może ktoś był miód i wino w Pradze pił??? i może mi pomóc???
z góry bardzo dziękuję za odzew
janek
jano57@wp.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: jap Re: HELP!Poszukuję b.pilnie noclegu w Pradze Czes IP: *.bridge.com 03.12.02, 10:08
      "Szukajcie, a znajdziecie" - ewangelia św. Mateusza 7.7
      Oj, leniuszek.
      Na tym samym forum (zagranica) masz dział Praga, tam znajdziesz tego sporo.
      Powodzenia i miłego pobytu.
      • Gość: janek Re: HELP!Poszukuję b.pilnie noclegu w Pradze Czes IP: 62.233.201.* 03.12.02, 12:35
        ad vocem pragi oi forum to dałem tam pytanie ale bez echa
        nie często ktoś tam zagląda:-9
        pozdrawiam i dzięki za dobre chęci ale nimi to pomnoc piekło wybrukowali
        pozdr janek
        • Gość: Agnes Re: HELP!Poszukuję b.pilnie noclegu w Pradze Czes IP: *.post.easy.com.pl / 192.168.10.* 03.12.02, 17:35
          Jeżeli jedziecie samochodem, to polecam kwatery w Karlsteinie (czy jak to sie
          pisze) i okolicach. W samej Pradze, to nie wiem, czy znajdziecie coś tak
          tanio, chociaż próbuj.
          Dla informacji ten Karlstein leży ok 25 km od Pragi, wiekszość drogi to
          autostrada. jest tam zamek, a tereny są urocze (nie wiem, jak w lutym, bo
          byłam w maju), ale jest tam pieknie, więc na miesiąc miodowy się nadaje ;-)
        • Gość: jap Kilka przykładów IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.12.02, 00:13
          Sorry, jeśli się poczułeś obrażony. To fakt, że mało kto tam zagląda (już
          nieco po sezonie). Ale oprócz tego, że zapytałeś, przejrzyj wszystkie posty,
          jakie tam już są. A znajdziesz tam następujące tytuły: Nocleg w Pradze (14),
          Gdzie szukać tanich noclegów? (6), Byłem w Pradze i było bardzo fajnie (11),
          Podróż poślubna do Pragi (2). Naprawdę sporo informacji i telefonów. Ja ci
          jeszcze dorzucę, jako przykład: hotel.aap.cz/hotel/
          Czego się dla imiennika nie robi ...
          Praga jest sama na tyle romanyczna, że hotel niewiele tu zmieni, choć
          oczywiście nie może to być zbiorowa sala.
          • Gość: jap Re: Kilka przykładów IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.12.02, 00:25
            Sorry, że nie podaję pomysłów na rozrywki, ale tam bywałem (na razie) tylko
            służbowo.
          • Gość: jap Re: Kilka przykładów IP: *.bridge.com 04.12.02, 09:15
            Jeszcze dwa:
            www.abaka.com/Czech/Arpacay/
            www.hostel-tyn.web2001.cz/default.html

• Gość: janek Re: Kilka przykładów IP: 62.233.201.* 04.12.02, 10:01
            Gość portalu: jap napisał(a):

> href="hotel.aap.cz/hotel/"target="_bl
            > ank">hotel.aap.cz/hotel/</a>
            DZIĘKI ZA SUPER ADRES
            " DUŻY KON" jak mówie na coś pewnego:-)
            choc swoja droga dostałem sygnały ,ze tydzień w pradze to trochę za duzo:-):-)
            dziękuje a pomoc
            pozdr. janek
      • Gość: mag Re: HELP!Poszukuję b.pilnie noclegu w Pradze Czes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 09:57
        Polecam bo byłam Hostel Dejvice. Czysto, schludnie,tanio, metro pod bokiem, do
        centrum metrem 8 min. Sprawdź www.bed.cz/hostel_dejvice.html. Aha można dokonać
        rezerwacji mailem. Pozdrawiam i miłego pobytu.
        • Gość: M. Re: bardzo mily pensjonat IP: 217.153.25.* 11.12.02, 08:23

Wejdź sobie na stronę:
          www.volny.cz/dajane/
          byłam tam dwa lata temu, naprawdę super. Mieliśmy apartament za 900 koron
          (latem, może poza sezonem i na dłużej będzie taniej). Bardzo duży pokój,
          składający się z dwóch części oddzielonych kotarą: w jednej części duże i super
          wygodne łóżko, w drugiej kanapa, fotel, stolik, TV. Mała kuchnia - z całym
          wypozażeniem (kuchenka, lodówka, naczynia), łazienka - bardzo czysta. Nie wiem,
          jak wyglądały inne pokoje, ten apartament był naprawdę super (zdjęcia są w
          Internecie). Właściciel - bardzo miły pan, mówiący również po polsku. Dostajesz
          swój klucz do furtki i do głównego wejścia, wchodzisz sobie kiedy chcesz,
          nikomu nie przeszkadzając.

Pensjonat mieści się w cichej willowej dzielnicy. Do centrum jedzie się
          tramwajem jakieś 15 minut. Naprawdę polecam to miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka