last 11.12.02, 10:19 nowe oferty Pracy NA PRYWARTNYM FORUM DLA PRACOWNIKW Z BIUR PODROZY zapisz sie aby dostac prace lub zloz oferte uwaga wymagana weryfikacja zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: 3 oferty pracy na forum dla biur podrozy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.02, 15:20 Witam. Prowadze biuro podrozy (agencje turystyczna) Glob Art we Wroclawiu. Zapros mnie prosze na forum dla biur podrozy. Jestem zainteresowany mozliwoscia wymiany informacji z ludzmi z branzy. Podaje moje namiary : Tel./fax (071) 781 84 77, e- mail : glob_art@pvd.pl Pozdrawiam Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: last Re: 3 oferty pracy na forum dla biur podrozy IP: *.tele2.pl 11.12.02, 15:50 uwaga nie mmusicie podawac tak szczegółowych danych ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
last ZAPRASZAM NA FORUM DLA BIUR PODRÓŻY 11.12.02, 15:54 FORUM UKRYTE TU POMAGAMY SOBIE PIOCZYMY LUB NIE NA KLIENTA PROSIMY O POMOC NP BRAKUJE CI 2 OSOB DO WIEDNIA A KTOS MA AUTOKAR KTÓRY TAM JEDZIE .. ITP ? ZACZNIJMY Z SOBA ROZMAWIAC NORMALNIE NP KOMUNIKAT OSTATNIE 2 WOLNE MIEJSCA NA CHORWACJE A MASZ HOTEL W GWARANCJI W TEN SPOSÓB TE MIEJSCA CI ZEJDA BO JAK W SPÓLNIE W 50 - 110 OSÓB WYWIESIMY KARTKI W OKNACH TO NIE MA SIŁY DZIS TOBIE JUTRO MNIE ... FORUM MA CHARAKTER UKRYTY NIE DLA KLIENTÓW NIE MOŻLIWY JEST ODCZYT WIADOMOSCI DLA OSÓB Z POZABRANŻY Odpowiedz Link Zgłoś