Gość: maro IP: *.wszplock.pl / *.c152.petrotel.pl 20.04.06, 13:44 Co polecicie w połowie czerwca z 3 letnim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kos czy Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:47 Majorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kos czy Majorka IP: *.eia.pl 21.04.06, 08:35 Nie byłam na Majorce ale za to na Kos byłam kilka razy. Mysle, że to dobre miejsce dla dziecka. Trzeba jednak pojechać do Tigaki albo Mastichari ze względu na ładne plaże. Mastichari to miejsce dla rodzin, wprawdzie niemieckich ale co tam.natomiast w Tigaki gdzie też jest ładna plaża można wynająć rower z koszykiem dla dziecka i jedzić na wycieczki bo jest płasko i sa trasy rowerowe nad morzem.Tak też robiłam. Tylko moze byc jeden problem bywaja tam w czerwcu takie wiatry, że jazda na rowerze jest niemozliwa ze wzgledu na opór powietrza a i woda bywa bardzo zimna.Nawet w basenie.Byłam dwa razy w czerwcu i zawsze było tak samo.Natomiast w okolicach miasta np Psalidi tak nie wieje.Obok jest park wodny i tez można jezdzic na rowerze, co jest zreszta największym atutem Kos (jest to jedyna wyspa na której schudłam).Natomiast plaże sa kiepskie. Ale w sumie Kos to tak mała wyspa,że wszędzie można w łatwy sposób dojechać.Posumowując ja bym optowała za Psalidi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kos czy Majorka IP: *.Red-80-39-67.staticIP.rima-tde.net 21.04.06, 13:42 A ja nie bylam na Kos ;)) lecz mieszkam na Majorce 5 rok i naprawde jest to super miejsce na wakacje z dzeckiem .Pozdrawiam wrazie pytan moj gg 3115138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kos czy Majorka IP: 195.94.198.* 21.04.06, 14:21 Obowiazkowo Majorka, gdzie są setki pięknych plaż. W wypadku zamieszkania w Arenal czy Playa de Palma, polecam plaże w Can Pastila: spokojnie i sympatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Kos czy Majorka 22.04.06, 13:38 Majorka jest całkiem sympatyczna i chyba trochę większa niż Kos. Jeśli chcielibyście coś zobaczyć na wyspie to można pojeździć i pozwiedzać. Hiszpania też ma swoje oddzielne forum. Odpowiedz Link Zgłoś