Dodaj do ulubionych

Rainbowtours

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:00
Witam serdecznie
Czy ktos slyszal cos biurze Rainbowtours?Interesuja mnie Wasze
opinnie.Chcialabym pojechac z nimi do Tunezji, ale nie wiem czy sie
decydowac.Oferta ciekawa niedroga a i hotel niczego sobie(Royal Salem 4*- w
miejscowosci Sousse).
Bardzo dziekuje za Wasze opinnie i pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ekoss Re: Rainbowtours IP: *.chello.pl 04.05.06, 16:40
      Byłam z nimi w ub.roku na objazdówce po Egipcie-wróciłam zadowolona.Nie wiem
      jak wyjazdy wczsowe,ale z tego co zaobserwowałam oferta była na pobytówkę
      przyzwoita.W tym roku jadę z nimi na objazdówkę po Grecji-na forum krążą
      pozytywne opinie na jej temat
      • Gość: jokosa Re: Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:43
        Ladnych pare lat temu bylam na objazdowce - kraje Beneluxu. Bylam zadowolona,
        moze w tym roku znowu z nimi sie gdzies wybiore. Zobaczymy.
        • Gość: aleks Re: Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:33
          Czytalam opinie na forum i faktycznie sa calkiem niezle.
          Moze ktos byl na wyjezdzie pobytowym z tym biurem podrozy i moze powiedziec cos
          wiecej???
          Pozdrawiam.
    • Gość: aloj Re: Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:00
      byłam w chorwacji w sierpniu 2005 wyspa pag pobyt 10 dni-beznadziejnie,nie
      widzieliśmy rezydenta na oczy
      • Gość: gocha Re: Rainbowtours IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.06, 23:56
        Bylam z nimi na kilku objazdowkach i nie mialam nic do zarzucenia. Tak samo
        bylo na imprezie pobytowej. Dwa tygodnie na Krecie wspominam bardzo milo, moze
        nawet skusze sie na kolejny wyjazd do Grecji.
      • kiitek Re: Rainbowtours 08.05.06, 15:31
        a możesz konkretniej...? co takiego beznadziejnego tam bylo. Ah.... rozumiem,ze
        bez rezydenta,to dlatego beznadziejnie..?
    • Gość: artek Re: Rainbowtours IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.05.06, 21:55
      we wrzesniu 2004 byłem na /rodos - montemar main 3-4* - bardzo dobry hotel,
      rezydent sebastian - zawsze pomocny
      w lipcu 2005 byłem w egipcie - sharm el sheikh - laguna vista 5*
      wszystko super, doskonały rezydent Amir
      • cafet Re: Rainbowtours 07.05.06, 10:11
        W czerwcu 2005 byliśmy w Grecji-bez żadnych zastrzeżeń (zarówno podróż jak i
        pobyt)
    • bajlandia1 polecam 07.05.06, 11:28
      2 lata temu byłam z nimi we Włoszech - tydzień objazdówki + tydzień pobytówki.
      Wszystko było super :-), a pilotka rewelacja.
      Wczoraj moja koleżanka wróciła z nimi z Chorwacji - też z organizacji była
      zadowolona.
      • Gość: tequila sunrise ja też polecam! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.05.06, 23:08
        byłem na krecie w hotelu sirios village niedaleko chanii
        bardzo dobry hotel, wygodne hotele i greckie smaki
        polecam

tequila
    • rubin777 Re: Rainbowtours 07.05.06, 11:59
      Byłam z tym biurem na objazdówce po krajach Beneluxu oraz wczasach pobytowych na
      Costa del Maresme w ubiegłym roku.Jedna i druga impreza bez zastrzeżeń.Program
      zrealizowany w 100 %.Teraz wybieram się na objazdówkę po Sycylii.Polecam to biuro.
    • Gość: anita Re: Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:14
      byłama z nimi w zeszłym roku w Chorwacji pobytowo-objazdowa, organizacja
      fatalna, pilotka mało kompetentna-zachowywała się jakby była na wczasach.hotel
      został zmieniony na inny oddalony od oferty katalogowej o ponad 200 km, standard
      fatalny, przeciekający dach i okna, brak balkonów, nie działające prysznice w
      łazienkach itp.Uchybień było znacznie więcej, ale nie będę wszystkich opisywała.
      Po powrocie wszyscy złożyliśmy reklamację. Biuro nie przyznało się do winy, ale
      dostaliśmy niewilką rekompensatę pieniężną
      W tym roku korzystam z oferty innego biura
      pozdrawiam
      • Gość: ulkama Re: Rainbowtours IP: *.jjs.pl 22.05.06, 21:28
        Byłam z nimi w lutym w tajlandii na objazdówce.Rewelacja!!! Teraz ta wycieczka
        16 dni kosztuje chyba 3500, albo mniej.Piloci najlepsi jakich spotkałam,
        szczególnie pan Włodek.Wszystko było naprawdę zorganizowane extra.Super hotele
        i program.Polecam.
    • Gość: gosc Re: Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:58
      Bylismy w Tunezji z Rainbowtours, biuro ok, patrz tylko gdzie leci samolot,
      moze sie okazac ze do stolicy, a wtedy 2-3 h musisz jeszcze jechac autobusem
      • ben07 Re: Rainbowtours 23.05.06, 16:29
        Byłm z nimi od 28.04-12.05.2006 roku na objazdówce w Egipcie - Wzdłuż Nilu.
        Wyjazd bardzo udany. Dobra pilotka Dominika, niezły przewodnik Sami. Dobre
        hotele i b.dobry ststek w rejsie po Nilu. W Hurghadzie spotkaliśmy w hotelu Sea
        Star ludzi z pobytówki, tez mówili że było ok. Ja mogę polecic to biuro, może w
        przyszłym roku wybiorę sie z nimi do Maroka albo Grecji. Polecam
    • Gość: tuiteraz Re: Rainbowtours IP: *.chello.pl 23.05.06, 19:35
      Ja też byłam z nimi w Tajlandii w styczniu - po prostu rewelacja!!! Nawet
      gdyby człowiek się uparł, nie było do czego się przyczepić. Organizacja i
      przewodnicy świetni. Nie wiem jak inne kierunki tej firmy, ale Tajlandia
      genialna, chce się wrócić...
      • Gość: turysta Re: Rainbowtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:27
        Byłem z nimi dwa razy: 3 lata temu w Portugalii i rok temu na Costa del Sol
        (wczasy). Podstawowa zaleta: w rzeczywistości było tak jak w ofercie. Polecam.
        • jolantas1955 Re: Rainbowtours 25.05.06, 16:17
          Ja byłam na objazdówce w Jordanii oraz tydzień pobytu w Scharmie.Bez zastrzeżeń!
        • rubin777 Re: Rainbowtours 25.05.06, 16:21
          Wróciłam z tygodniowego objazdu po Sycylii.Wycieczka super,bardzo kompetentna o
          dużej wiedzy pilotka Anna Skopińska.Nasza grupka liczyła 15 osób+pilot+kierowca
          więc na objeżdzie komfort w autobusie.Hotele i wyżywienie były o wiele lepsze
          niż w katalogu,spaliśmy w *** i **** hotelach,a śniadania to pełny bufet choć w
          katalogu są kontynentalne.Super wycieczka,polecam.
    • Gość: magda Re: Rainbowtours IP: *.aster.pl 27.05.06, 00:21
      Ja bylam z nimi dwa lata temu na Rodos w Montemar Main. Wszystko bylo super. Jak
      wracalismy z wycieczki po 24.00 to nawet rezydent wyszedl do nas zapytac czy
      wszystko bylo ok. Zawsze byl pomocny. Hotel fajny. Jedzenie super! Rodos-swietna
      wyspa. Jedna rada to taka: jesli ktos zna jezyk ang to nie polecam wykupywania
      wycieczek fakultatywnych bo samemu mozna to wszystko zalatwic taniej i nie jest
      sie od nikogo uzaleznionym. Odwiedzenie Aqua Parku-obowiazkowe :)
    • Gość: turystka Re: Rainbowtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:13
      Witam,
      maj 2006, objazdowka po Szwajcarii. Niestety nie bylo dobrze:
      - bardzo kiepski merytorycznie pilot
      - grupa 54 osobowa!!! ( autokar pietrowy )
      - noclegi ** polozone przy autostradzie we Francji wiec przez 3 dni trzeba bylo
      wstawac wczesniej aby wrocic do Szwajcarii
      - pokoje 2 osobowe wyposazone np w jedno krzeselko, bez szafy ( czegokolwiek na
      rzeczy )
      - praktycznie brak poscieli; lozko malzenskie ( bylam w obca osoba ) mialo
      poduszke, przescieradlo i narzute na lozko. Dostawka pietrowa ( 0,5 m od
      sufitu ) miala tylko poduszke i kocyk.
      Znalazlo by sie jeszcze kilka takich ,,ale" najbardziej przykre dla mnie jest,
      ze biuro wyrazilo ubolewanie z tego powodu i zachecilo mnie do kolejnych
      wycieczek ale nie moga obiecac, ze sytuacja sie nie powtorzy.
      pzdr
      • Gość: Lila Re: Rainbowtours IP: *.chello.pl 13.06.06, 22:13
        Wlasnie wrocilam z wloskiej Kalabrii, hotel Green Garden. Goraco polecam biuro.
        Fachowa i bardzo mila obsluga w katowickim oddziale (co bylo szczegolnie
        odczuwalne po fatalnej obsludze pol godziny wczesniej w Itace). Oferta
        dokladnie taka jak w opisie. Hotel pieknie polozony w rozleglym ogrodzie. Plaza
        zagospodarowana, mozliwosc wynajecia rowerkow wodnych, kajakow itd.; bardzo
        przyjemny basen. Jedyny problem jaki zaistnial to palajacy zadza
        zemsty/walki/przygod rodacy wojujacy o wszystko i ze wszystkimi. Lot liniami
        Fischer Air bez opoznien. Z wycieczek fakultatywnych nie korzystalismy,
        zwiedzilismy wszystko pociagiem. Polecam ten hotel wszystkim, ktorzy kochaja
        wloskie, leniwe poludniowe klimaty. A biuro polecam kazdemu. Pozdrawiam, Lila.
        PS. Przepraszam za brak polskich znakow.
    • gruszewska Re: Rainbowtours 13.06.06, 22:20
      witaj! to naprawdeolidna firma! polecam!
      a jedziesz sama/ bo ja wlasnie plnuje sie gdzies wybrac ale nie mam z kim, moze
      masz ochote pojechac raze?
    • Gość: inszallach Re: Rainbowtours IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.06.06, 20:52
      i co z ta tunezją ?? było w porządku??
      chciałbym sie wybrac tam z rainbowtours
    • Gość: Krzysiek Re: Rainbowtours IP: *.transgor.rybnik.pl / *.transgor.rybnik.pl 17.07.06, 09:02
      Drogi kolego.Nie wiem jak z Tunezją ale ja w tym roku byłem z nimi w Egipcie.Co
      do pobytu to nie mam zastrzeżeń ale sposób traktowania klienta przez to biuro
      daje dużo do myślenia.Otóż zarezerowaliśmy wczasy dla 6 osób w styczniu,
      wydaliśmy 13,5 tys. i co się okazuje w dniu kiedy przylecieliśmy do Egitpu (o
      godzinie 5 rano na lotnisku) dowiadujemy się że zmieniono nam hotel bo tamten
      ma za duże obłożenie.Hotel który zapłciliśmy pół roku wcześniej nie ma dla nas
      miejsc.Z czasem z opini innych rodaków wywnioskowaliśmy że kochany rainbow
      sprzedaje gruszki na wierzbie bo na 10 polaków to może 2 trafiło tam gdzie
      chciało a reszta z powodu obłożenia do innych hoteli.Wygląda na to że łapią ilu
      sie da rodaków i biora kasę a potem ładują gdzie popadnie.Ja już z nimi nigdzie
      nie pojadę i wszystkim odradzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka