Dodaj do ulubionych

African Safari Club - czy ktos byl z nimi w Kenii?

IP: *.oaza-dd.com 03.01.03, 00:09
No, wlasnie, wybieram sie.... Czy ktos moze mi pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B. Re: African Safari Club - czy ktos byl z nimi w K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 17:56
      Witam Cię .Osobiście ne byłem z ASC. Ale dośc dobrze zna zasady ich działania.
      Napisz co cię interesuje, postaram ci się pomóc.
      Pozdrawiam.
      • Gość: mpom1 Re: African Safari Club - czy ktos byl z nimi w K IP: *.oaza-dd.com 04.01.03, 19:13
        Hi! Ciesze sie, ze sie odezwales! Z tego, co sie zdazylam zorientowac, maja
        bardzo tanie last minute. Hotel 3,5 gwiazdki. Pani nie za wiele chciala
        powiedziec o standardzie pokoju i jakosci wyzywienia. Troszke mnie to
        przerazilo...
    • Gość: Lola Re: African Safari Club - czy ktos byl z nimi w K IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.01.03, 17:33
      bylam z African Safari Club w Kenii, dokladnie w Momabasie, hotel Coral. Dobra
      organizacja, wszystko zapiete na ostatni guzik, no i maja tanie lasty ;-))
      polecam serdecznie i pozdrawiam. poszukaj ich polskich posrednikow. z tego co
      sie orientuje ich oferty maja medtur, kafarski (czy jak to sie pisze???) i
      bistouristic. Osobiscie polecam pierwszego operatora i zycze udanych wakacji.
      • Gość: mpom1 Re: African Safari Club - czy ktos byl z nimi w K IP: *.oaza-dd.com 05.01.03, 18:15
        Dzieki za info! Powaznie sie nad nimi zastanawiam. Czy ich hotele leza nad sama
        plaza? Czy sa pokoje z widokiem na morze? Ile gwiazdek ma Coral? Czy to bylo
        all inclusive? Bede Ci bardzo wdzieczna za odpowiedz, bo to ma byc podroz
        mojego zycia i chce ja dobrze zaplanowac. Pozdrawiam:)
        • Gość: Lola ASC hotele IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.01.03, 00:45
          hotele sa bardzo blisko plazy, pokoje takze z widokiem na morze choc nie
          wszystkie. Akurat w mombasie jest kompleks hoteli: Coral i Palm (po 3 i pol *
          tam wlasciwie nie da znalezc sie pokoju z widokiem na plaze, ewentualnie na
          basen hotelowy ;-) ) jest paradise 5*, shanzu 4* zdaje sie i malaika 3* chyba.
          Malaika ma najlepszy widok na morze, ale jej mankamentem jest oddalenie od
          pozostalych hoteli i jakby gorszy standart. Ja nie bylam na wakacjach z all
          inclusiv ale na pewno taka opcja istnieje. Najlepszym wyborem zdaje sie byc
          Shanzu albo Paradise ale coral i palm tez byly niczego sobie. Z reszta jak
          jedziesz z ASC to mozesz do woli chodzic po wszystkich hotelach, korzystac z
          ich plaz a nawet restauracji. jak masz jeszcze jakies pytania to slucham.
    • Gość: P.B Re: African Safari Club - czy ktos byl z nimi w K IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 11:52
      Cześć zgadzam się z Lolą. Coral i Palm Beach mają bardzo dobry standart.
      Malaiki nie polecam, jak powiedział mój znajomy "wyposażenia a'la późny Gierek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka