bryzka 15.05.06, 23:42 Gdzie można zrobić kurs na pilota wycieczek lub przewodnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyneczka84 Re: kursy w Lublinie 06.07.06, 13:56 Ja też jestem zainteresowana. Jak ktoś się orientuje niech napisze, wiem że kiedyś takie kursy robił PTTK. Odpowiedz Link Zgłoś
bietap Re: kursy w Lublinie 07.07.06, 15:20 Cześć! PTTK nadal organizuje takie kursy, z tym że rozpoczynaja się one na jesieni. Nie jestem pewna ale bodajże Almatur jeszcze organizuje kursy pilockie. Pozdrawiam! BeataP. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka84 Re: kursy w Lublinie 11.07.06, 11:03 Kontaktowałam się z PTTK i najbliższy kurs pilotów będzie rozpoczynał sie w październiku. Koszt ok. 650 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka84 Re: kursy w Lublinie 11.07.06, 11:03 Kontaktowałam się z PTTK i najbliższy kurs pilotów będzie rozpoczynał sie w październiku. Koszt ok. 650 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka84 Re: kursy w Lublinie 11.07.06, 13:08 Przepraszam za wcześniej 2 razy mi się wysłało. Skontaktowałam się z Almaturem i to jest ich odpowiedź: "Mamy zamiar zorganizowac kolejna edycje kursu na pilota wycieczek w polowie pazdziernika, ale dokladny termin bedziemy znac pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia. Koszt kursu to 790zł (mozliwe raty), obejmuje 120godz. wykladow i cwiczen + 2 dniowa zagraniczna wycieczke, ktora jest forma praktycznego egzaminu. Panstwowy egzamin odbywa sie w Urzedzie Marszalkowskim i jest dodatkowo platny 200zl." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś