Gość: ben IP: *.bnet.pl / 10.10.32.* 07.02.03, 10:25 Od tego roku zaczeło działać nowe forum turystyczne .Watki poukładane tematycznie www.eccoholiday.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Nowe forum turystyczne IP: *.bnet.pl / 10.10.32.* 07.02.03, 11:02 robi pozytywne wrazenie w miare rozwoju powinno sie dobrze prezentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.c1 Re: Nowe forum turystyczne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 22:50 Dziękuję ben za ten temat i również Tobie Magdo ;-) Ciekawi jesteśmy co sądzicie o naszym nowym forum. Dzisiaj liczba postów przekroczyła 1000 !!! ;-) W chwili obecnej staramy się używać adresu www.travelforum.pl zamiast wymienionego www.eccoholiday.pl gdyż pojawiały się pytania i podejrzenia, że mamy coś wspólnego z eccoholiday /dla niezoriwntowanych podam, że jest to nowe biuro turystyczne ;-) stworzone przez byłego właściciela Scan Holiday / . Oczywiście nie mamy nic wspólnego z Ecco Holiday i żeby uniknąć ciągłego odpowiadania na pytania zdecydowaliśmy umieścić forum w bardziej neutralnej domenie ;-) jeżeli chodzi o porządek to staramy się posegregować informacje - na forum gazety pojawia się b. wiele ciekawych informacji , ale w natłoku tematów bardzo szybko są "spychane" . Nasze travelforum ma za zadanie dostarczać sprawdzonych informacji a co najważniejsze nie być miejscem w którym ktoś chce komuś dokopoać ... dziękuję za wsparcie ! zapraszam do wyrażania opinii o nowym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.c1 Re: Nowe forum turystyczne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:46 milo bo coraz więcej osób "wpada" do nas i corz więcej się rejestruje ... mam nadzieję , że jutro liczba zarejestrowanych użytkowników przekroczy 200 ;-) Pozdrawiam i zapraszam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
b.c1 Re: Nowe forum turystyczne 27.02.03, 15:46 dawno się nie odzywałem i ciężko było odnaleźć ten post ;-( - jak wiele innych ciekawych. Wpadłem tylko poinformować, że liczba 200 zarejestrowanych użytkowników została już dawno osignięta ;-), W chwili obecnej na forum jest zarejestrowanych 263 gości ;-) i 1627 postów - dotyczących tylko tematów turystyki ;-) W dniu dzisiejszym uruchomiony został również chat room ;-) Tylko do właścicieli biur: - zapraszam do udziału w dyskusji : TRAVEL TIME - NOWA OFERTA ORBISU, NOWA MARKA jest to okazja do zadania pytania przedstawicielom Orbisu ;-) Pozdrawiam i zapraszam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska Re: Nowe forum turystyczne IP: *.przasnysz.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 22:42 Mam pytanie do admina Travelforum. Jakiś czas temu próbowałam się zarejestrować. Pokazała się wiadomość, że ktoś korzysta z takiego loginu jak ja. Zmieniłam login, wpisałam potrzebne dane, ale nie mogę się zalogować, bo wyświetla mi: podałeś nieprawidłowe lub nieaktualne dane. Nic z tego nie rozumiem? Jestem w końcu zarejestrowana czy nie? Chciałabym korzystać z forum, ale nie mogę się dostać. Co mam zrobić? Pozdrawiam Neska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyata Re: Nowe forum turystyczne IP: 81.15.160.* 27.08.03, 12:57 Ja mam takie same problemy tzn. niby jestem zarejestrowana a nie moge sie zalogowac. Wydaje mi sie, ze problem lezy w oprogramowaniu tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baazia Re: Nowe forum turystyczne IP: *.szwajcarska.pl 27.08.03, 19:06 ten sam problem. Wlasnie sie zarejestrowalam, a moment pozniej nie moglam sie zalogowac. Odpowiedz Link Zgłoś