Dodaj do ulubionych

Biuro Alfa Star

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:31
Witam,

MAM PYTANIE CO DO BIURA ALFA STAR, CZY KTOS BYŁ Z TYM BIUREM W TURCJI
EGEJSKIEJ? JAK BYŁO? CHCE LECIEC Z NIMI DO HOTELU VIZON LUB BAHAR, CO O TYM
SADZICIE? PROSZE O OPINIE.

Z GÓRY DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: deserter Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:02
      Myślę że wyrażę wolę ogółu, jeśli poproszę Cię o wyłączenie caps locka.

Co do biura to specjalizuje się ono głównie w Egipcie i tam zbiera naprawdę
      niezłe recenzje. Turcję mają chyba od roku, ale nie słyszałem żeby ktokolwiek na
      nich narzekał.
    • Gość: AniaB Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:34
      Witam! W ubiegłym roku moi rodzice byli z Alfą w Turcji Egejskiej w hotelu
      Pelin (chyba w tym roku nie ma go w ofercie) i nie było zadnych zastrzeżeń, ani
      do biura, ani do hotelu, czy rezydenta. Skorzystali na miejscu z trzech
      wycieczek fakultatywnych wykupionych u rezydenta i tez byli zadowoleni.
      • Gość: ojanek Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:03
        AS to bezproblemowe biuro. Po dwóch wyjazdach nie mam im w zasadzie nic do
        zarzucenia.
    • Gość: K. Re: Biuro Alfa Star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:42
      Z Alfa Star bylam w Egipcie i jestem bardzo zadowolona. Goraco polecam, nie mam
      nic do zarzucenia. Jest ok.
      Pozdrawiam
      • Gość: zafiar Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:47
        Dobre biuro. Specjalność szefa kuchni to Egipt, ale w Turcji też sobie radzą.
        • Gość: tarik Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:12
          Zaliczyłem z nimi objazdówkę Egipt od A do Z. Wycieczka rewelacyjna, biuro bez
          zastrzeżeń.
          • Gość: marudny Re: Biuro Alfa Star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:02
            To solidne biuro. Nie przewiduję większych problemów. Nie znam tylko ich bazy
            hotelowej w Turcji.
    • Gość: ramzesik Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:55
      bylem z alfa star juz czwarty raz, ale w egipcie. Bioro na wysokim poziomie,
      zadnych skarg, same pochwaly.
      • Gość: jago Re: Biuro Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:19
        Ja miałem delikatne problemy z przesuniętą godziną powrotu, ale to raczej wina
        przewoźnika. W każdym innym aspekcie było tak, jak być powinno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka