balerina 09.02.03, 22:29 Czy ktos tam byl?? jakies rady?? wrazenia?? Z gory dzieki i pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walrus Re: MALEDIWY IP: *.mitre.org 10.02.03, 11:41 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=3833753&a=3833753&v=2&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
balerina Re: MALEDIWY 10.02.03, 16:14 Czy ktos moze ma wiecej wrazen?. Chetnie poczytam bo dopiero w czerwcu sie tam wybieram. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walrus Re: MALEDIWY IP: *.mitre.org 10.02.03, 18:33 na jak awyspe sie wybierasz, ktory atol? Odpowiedz Link Zgłoś
balerina Re: MALEDIWY 12.02.03, 23:16 prawde mowiac to jeszcze nie wiem. Decyzje musze podjac do czerwca bo wtedy mam urlop. Wiec kazda rada mile widziana ;-))) Pozdrawiam Gość portalu: walrus napisał(a): > na jak awyspe sie wybierasz, ktory atol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walrus Re: MALEDIWY IP: *.mitre.org 15.02.03, 11:53 Znasz ten link ? www.maldives.com Mozesz sprecyzowac Twoje pytania ? postaram sie odpowiedziec w miare mozliwosci bylem w ostatnich 10 lat prawie co rok tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walrus Re: MALEDIWY IP: *.mitre.org 21.02.03, 13:21 Skad lecisz?, do czerwca juz nie dlugo, chcesz skorzystac z last minute?jesli chcesz wysle pare zdjec z mojej ulubionej wyspy, co chcesz tam robic i jak dlugo przebywac? Odpowiedz Link Zgłoś
balerina Re: MALEDIWY 23.02.03, 23:13 Witam ponownie troche mnie nie bylo...ale jestem z powrotem :-)) W miejscu gdzie mieszkam raczej Malediwy nie sa az tak popularne i nigdy nie spotkalam sie z oferta last minute...ale kto wie..moze w tym roku. Chce pojechac tam na ok 2 tyg ( standard) bo przemierzac taki swiat drogi na jakis tydzien to mija sie z sensem. Zdjecie z WIELKA przyjemnoscia i checia bym sobie poogladala. A wogole mam jeszcze kilka pytan...ale to moze na privie, co? mozesz podac swojego emaila?? pozdrowka Gość portalu: walrus napisał(a): > Skad lecisz?, do czerwca juz nie dlugo, chcesz skorzystac z last minute?jesli > chcesz wysle pare zdjec z mojej ulubionej wyspy, co chcesz tam robic i jak > dlugo przebywac? Odpowiedz Link Zgłoś
walrus1 Re: MALEDIWY 25.02.03, 16:14 Hallo Balerina wyslalem pare zdjec do Twojej skrzynki, nieszczesliwym trafem dostalas 4x ten sam list, sorry. Nb. co jest gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarpo1 Re: MALEDIWY IP: *.toya.net.pl / 10.0.241.* 17.03.03, 19:36 w sierpniu '02 bylismy w "laguna Beach resort".czad kompletny. Tylko nie licz na wiele rozrywek,bo na takich wyspach nie ma co robic.Z zasady przyjezdzaja tam ludzie nurkowac lub w podroz poslubna.Zwiedzalismy pare osciennych wysp a poza tym cudowne plywanie z rekinami... Polecam tez MauritiusCeny troche wysokie,ale to zalerzy jaki standart hotelu chcesz.My wzielismy bungalowy na wodzie i bylismy lzejsi o 300$ dziennie.Ekskluzywne osrodki sa drogie,ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walrus Re: MALEDIWY IP: *.mitre.org 18.03.03, 11:22 Gość portalu: kasiarpo1 napisał(a): > Tylko nie licz na wiele rozrywek,bo na takich wyspach nie ma co robic. Polec sobie na Majorke jak chcesz rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś