Dodaj do ulubionych

7+7 Portugalia. Triada.

IP: 217.117.130.* 24.07.06, 23:09
Czy był ktoś akurat na tej imprezie? Zwiedzanie plus pobyt na wybrzeżu
lizbońskim. Nie zdecydowałam się, ale jestem ciekawa. Wiele pisze tu o
Triadzie, wiem , ale mi chodzi dokładnie o tą imprezę. Jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:33
      Nikt nie był na tej imprezie?
    • Gość: Kasia Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: 217.117.130.* 28.07.06, 10:24
      Up
      • Gość: klient Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:53
        Kobieto ! Z Triadą jeżdzą chyba tylko analfabeci ! Jedż do Portugalii, ale nie
        z triadą !!!
        • Gość: Kasia Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.06, 10:57
          Kilencie!
          Nie proszę o komentarze o analfabetach, o Triadzie czytałam.
          Pytam konktretnie o ten wyjazd 7+7 Portugalia, jakie są hotele na wybrzeżu
          lizbońskim, jakie plaże.
          Inne komentarze mnie nie inetresują
        • Gość: Turysta Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 23:02
          Analfabetą to Ty jesteś!!!!!!!!!!!!!!zobacz co piszesz i rozsyłasz?
      • Gość: toja Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:49
        byłam z Triadą kilka razy na objazdówkach było ok.
    • Gość: Anka Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.media4.pl 30.07.06, 22:25
      Ja właśnie wróciłam z tej imprezy. Było całkiem nieźle, Portugalia piękna,
      ludzie mili, objazd bardzo ciekawy. Hotel na pobycie w Estoril porządny, z
      basenem i dobrym śniadankiem. Były oczywiście pewne niedociągnięcia. Holiday
      Inn w Porto na 80 osób przygotował na śniadanie dwa termosy z kawą i
      natychmiast zabrakło bułek, ale panie pilotki zrobiły trochę ruchu i potem już
      wszystko było o.k.Co chcesz wiedzieć ? Chętnie odpowiem
      • Gość: Kasia Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: 217.117.130.* 31.07.06, 12:54
        Wiem Portugalia jest piękna, byłam ,ale wiele miejsc nie widziałam min Coimbry,
        no i santiago de Compostela w hiszpanii.
        czy trzymali się programu?
        Wiem , ze do wyboru są 3 hotele na wybrzeżu lizbońskim, w którym Ty byłaś? jak
        warunki, jedzenie?
        czy daleko od Lizbony, czy można swobodnie tam wyskoczyć i połazić?
        sama leżenie na plaży nie interesuje mnie za bardzo, ot 3 dni i wystarczy.
        A plaże nie bardzo brudne, skoro tak blisko stolicy?
        Dziękuję za odpowiedź.
        • Gość: Anka Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.media4.pl 01.08.06, 15:19
          Program trochę przeredagowali ale na plus. ja mieszkałam w Estoril w hotele
          Saboya i bardzo sobie chwale. Tzn plażowanie tam marne bo plaże raczej
          niewielkie i ludzi sporo. Woda czysta, sami byliśmy zdziwieni. Ja nastawiłam
          się na zwiedzanie. Do Lizbony jest pociąg podmiejski co 20 min i jedzie ok pół
          godziny. Można skoczyć na obiad :) Do Sintry autobus co godzinkę jedzie i na
          Capo di Roca też się dojezdża. Drugi hotyl w Estoril jest przy głownej ulicy !
          Znajomi byli w Caparice, tam plaze piękne ale trudniej się wyrwać. co kto woli.
          • Gość: Monika Re: 7+7 Portugalia. Triada. IP: *.eranet.pl 23.10.06, 22:11
            Chcialam doniesc, ze Trida juz nie ma w ofercie hoteli w Estoril. Malo tego.
            Pomimo wyboru hotelu przed wyjazdem nie ma zadnej gwarancji w jakim finalnie
            zamieszkasz. Nas wywiezli do Sesimbry. Jest to miejscowosc polozona ponad 40 km
            od Lizbony - podroz autobusem zajmuje ponad godzine. A ponad miesiac przed
            wyjazdem zaplacilismy za Estoril. Byly tez osoby ktore zarezerwowaly Caparice a
            wyladowaly na zadupiu. Tlumaczono nam, ze jest pelnia sezonu ( polowa
            pazdziernika, to nawet w Portugali nie jest szczytem sezonu). Zadne negocjacje
            nie przyniosly zmiany hotelu. Ostrzegam tez przed korzystaniem z wycieczek
            fakultatywnych. Ceny sa skalkulowane tak wysoko, ze trudno zgadnac za co. Dla
            przykladu - pol dnia w Sintrze i 20 min. na Cabo de Roca kosztuje 41 Euro.
            Dodatkowo trzeba zaplacic 4 Euro za zwiedzanie zamku w Sintrze, bo tego juz w
            cenie nie zawarto. Na cale zwiedzanie Sintry mielismy jakies 30 min czasu
            wolnego. Kraj piekny i kazdemu polecam ale prosze sie zastanowic czy na pewno
            jechac tam z Triada.
            Pozdrawiam
            Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka