Gość: mmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:53 Czy ktos jechał z Wezyrem do Turcji. Co mozecie powiedziećo biurze podróży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarina Re: Wezyr -opinie IP: 217.153.187.* 02.08.06, 11:17 Ja byłam w tym roku z Wezyrem w Gunes House&Suntime. Musze powiedzieć, ze powyzej oczekiwań. Wszystko od początku do końca na 5+. Wielu ludzi rozmawiało w czasie powrotu w autokarze i wszyscy byli zgodni, ze biuro jest bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wezyr -opinie IP: *.sick.de 02.08.06, 11:41 Bylam w 2001 roku i ponownie jade 27.08, wszystko bylo w porzadku, skoro sa tyle lat na rynku chyba mozna zaufac, nie slyszalam negatywnych opinii, obsługe w siedzibie firmy oceniam bardzo pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kari Re: Wezyr -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:35 Ja byłam z GTI i byłam zadowolona. Moja rodzinka z Wezyrem i też byli zadowoleni tak na 4. W Wezyrze trzeba jednak brac pod uwage to że na gwiazdki hotelowe trzeba zawsze patrzec -1. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.B Re: Wezyr -opinie IP: *.elsat.net.pl 02.08.06, 15:46 W tym roku byłam po raz 5 z Wezyrem w Turcji i zawsze będę korzystac z jego ofert bo jest to biuro do którego mam zaufanie w 100% i nigdy mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Wezyr -opinie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 03.08.06, 16:49 Też w tym roku byłam z Wezyrem w Fethiye i podpisuje sie pod opiniami innych że nie można mu nic zarzucić ;)Nawet powiem szczerze obsługa była na 5+. Rezydent miły i nie narzucający się z wycieczkami (czasami tak bywa ;))-stały kontakt- nawet potrafił zadzwonić kilka razy do hotelu i zapytać czy wszystko w porzadku i jak nam pobyt mija ;). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Wezyr -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:10 Własnie wróciłam z wyjazdu 7+7. Jestem bardzo zadowolona. wszystko zrealizowane w 100%. Jedź i baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Wezyr -opinie IP: *.toya.net.pl 20.09.06, 22:30 to se wezyr sam recenzje pisze- żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wezyr -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:27 Biuro Wezyr polecam. Właśnie wróciłam z rodziną z Turcji. Po drodze mieliśmy zamianę hotelu. Zostaliśmy powiadomieni że hotel 3 gwiazdkowy do którego początkowo mieliśmy jechać nie przygotował się należycie i za tą samą cenę zostaliśmy zakwaterowani w świetnym 4 gwiazdkowym hotelu w pobliżu Alanyi. :) Odpowiedz Link Zgłoś