Dodaj do ulubionych

Wezyr -opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:53
Czy ktos jechał z Wezyrem do Turcji. Co mozecie powiedziećo biurze podróży.
Obserwuj wątek
    • Gość: katarina Re: Wezyr -opinie IP: 217.153.187.* 02.08.06, 11:17
      Ja byłam w tym roku z Wezyrem w Gunes House&Suntime. Musze powiedzieć, ze
      powyzej oczekiwań. Wszystko od początku do końca na 5+. Wielu ludzi rozmawiało
      w czasie powrotu w autokarze i wszyscy byli zgodni, ze biuro jest bardzo dobre.
    • Gość: gość Re: Wezyr -opinie IP: *.sick.de 02.08.06, 11:41
      Bylam w 2001 roku i ponownie jade 27.08, wszystko bylo w porzadku, skoro sa
      tyle lat na rynku chyba mozna zaufac, nie slyszalam negatywnych opinii, obsługe
      w siedzibie firmy oceniam bardzo pozytywnie
      • Gość: Kari Re: Wezyr -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:35
        Ja byłam z GTI i byłam zadowolona. Moja rodzinka z Wezyrem i też byli
        zadowoleni tak na 4. W Wezyrze trzeba jednak brac pod uwage to że na gwiazdki
        hotelowe trzeba zawsze patrzec -1. Pozdrawiam
    • Gość: B.B Re: Wezyr -opinie IP: *.elsat.net.pl 02.08.06, 15:46
      W tym roku byłam po raz 5 z Wezyrem w Turcji i zawsze będę korzystac z jego
      ofert bo jest to biuro do którego mam zaufanie w 100% i nigdy mnie nie zawiódł.
    • Gość: Ewka Re: Wezyr -opinie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 03.08.06, 16:49
      Też w tym roku byłam z Wezyrem w Fethiye i podpisuje sie pod opiniami innych że
      nie można mu nic zarzucić ;)Nawet powiem szczerze obsługa była na 5+. Rezydent
      miły i nie narzucający się z wycieczkami (czasami tak bywa ;))-stały kontakt-
      nawet potrafił zadzwonić kilka razy do hotelu i zapytać czy wszystko w porzadku
      i jak nam pobyt mija ;). Polecam
      • Gość: motylek Re: Wezyr -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:10
        Własnie wróciłam z wyjazdu 7+7. Jestem bardzo zadowolona. wszystko zrealizowane
        w 100%. Jedź i baw się dobrze.
        • Gość: buziaczek Re: Wezyr -opinie IP: *.toya.net.pl 20.09.06, 22:30
          to se wezyr sam recenzje pisze- żenua
    • Gość: agata Re: Wezyr -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:27
      Biuro Wezyr polecam. Właśnie wróciłam z rodziną z Turcji. Po drodze mieliśmy
      zamianę hotelu. Zostaliśmy powiadomieni że hotel 3 gwiazdkowy do którego
      początkowo mieliśmy jechać nie przygotował się należycie i za tą samą cenę
      zostaliśmy zakwaterowani w świetnym 4 gwiazdkowym hotelu w pobliżu Alanyi. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka