Dodaj do ulubionych

Wezyr - nie!!!

IP: *.eranet.pl 27.08.06, 22:38
Przestrzegam przed korzystaniem z usług Wezyra. Chyba, że chcecie przeżyć
ogromne rozczarowanie. Chyba, że macie ochotę użerać się o to,
co "gwarantuje" umowa i wynika z opisu hotelu zawartego w katalogu. Sami
rezydenci tego biura w Turcji z rozbrajającą szczerością przyznają się do
braku własnych kompetencji jak i nierzetelności Wezyra. Poddaję też pod
rozwagę kupno wycieczek fakultatywnych. Za ich jakość odpowiada turecki
przedstawiciel Wezyra - Holiday'm, który ma problem z bazą transportową.
Autokary psują się często, a na szybkie podstawienie sprawnego środka
transportu nie należy liczyć...
Obserwuj wątek
    • Gość: MODLISZKA Re: Wezyr - nie!!! IP: 80.48.242.* 28.08.06, 08:48
      Hej w jakim hotelu byles?
      ja za tydzien lece z nimi do aqua plaza i jak czytam o wezyrze rozne rzeczy to
      mi sie slabo robi? slyszales cos mzoe o tym hotelu??
      • Gość: akinom Re: Wezyr - nie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.06, 09:12
        Przez dwa tygodnie byłam w Side, w hotelu Grand Prestige, niby 5*. O Twoim
        hotelu niestety nic nie wiem. Mam nadzieję, że trafisz dużo lepiej. Chciałabym
        życzyć także lepszej opieki na miejscu, ale nie zrobię tego, bo lepsza,
        kompetentna i na europejskim poziomie opieka jest tam niemożliwa. Sami
        rezydenci przyznają, że jest ich zbyt mało,że wielu z nich zrezygnowało, że
        muszą świecić za firmę oczami... Nie należy też liczyć na pomoc czy interwencję
        innych pracowników biura (w okolicy, w której byłam to tajemnicza pani Ela)-
        traktują oni klientów, którzy zostawiają w Wezyrze niemałe przecież pieniądze,
        jak natrętów i zło konieczne. Wszystkie problemy tłumaczone są zawsze tak samo -
        to Turcja, tutaj tak jest...

• Gość: modliszka Re: Wezyr - nie!!! IP: 80.48.242.* 28.08.06, 09:51
          a skladaliscie jakies reklamacje po powrocie do kraju?
          napisz prosze co rozumeiesz pod pojeciem slaba obsluga, z czym miales problemy
          jesli chodzi o pomoc ze strony rezydenta? albo inni urlopowiecze wezyra :)
          • Gość: akinom Re: Wezyr - nie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.06, 11:06
            Oczywiście,że składałam reklamacje - jeszcze podczas pobytu w Turcji i po
            powrocie do kraju. Wszystkie problemy sygnalizowane rezydentowi i poruszane
            później w reklamacji(zakwaterowanie w brudnym pokoju, niesprawna klimatyzacja,
            niesprzątany pokój, brak wymiany ręczników, brudne naczynia w restauracji i
            barze, nieuprzejma obsługa hotelowa) były jego zdaniem sprawami technicznymi,
            którymi on się NIE ZAJMUJE. Stąd ZAWSZE odsyłał do złożenia reklamacji w
            recepcji hotelu. Biuro zaś mimo kilku, a może nawet kilkunastu, podobnych
            reklamacji zapewnia, że jest się jedyną niezadowoloną osobą, więc problem jest
            indywidualny i jak można wyczytać między wierszami - wydumany. Rezydenci Wezyra
            zajmują się przede wszystkim sprzedażą drogich wycieczek fakultatywnych i to
            tylko w dniu przyjazdu, żeby nie było czasu na porównanie cen, a także
            wypytanie innych gości o ich standard. Jeśli chcesz wiedzieć coś jeszcze
            proponuję kontakt telefoniczny albo na prywatny e-mail.
            • Gość: MODLISZKA Re: Wezyr - nie!!! IP: 80.48.242.* 28.08.06, 11:48
              MOJE GG TO 1067784 A MEIL asia.kaszuba2wp.pl naopisz jak znajdziesz chwilke
            • Gość: modliszka Re: Wezyr - nie!!! IP: 80.48.242.* 28.08.06, 11:49
              zlwe mi sie meil napisal ma byc asia.kaszuba@wp.pl
            • oollaa3 Re: Wezyr - nie!!! 28.08.06, 19:22
              To do jasnej cholery przestańcie jeździć do tych brudasów!
              Pchacie sie bo Turcja tania, w zamian macie olewanie zwykłe chamstwo.
              Do Arabów się nie jeździ.
              Dobrze ze bombki Ci nie podłożyli.
    • Gość: Oliviena1 Wezyr nie jest zły IP: *.amend.com.pl 28.08.06, 11:28
      Ja wczoraj wróciłam z hotelu Grand Prestige Side.
      Rzeczywiście jak na Hotel 5*, to mozna się rozczarować, ale też porównajcie
      sobie cenę za inne hotele 5* w Turcji i zobaczycie , że są o wiele droższe.
      Uważam , że jak ną tę cenę jest naprawdę dobrze, jedzenie super, nie zauwazyłam
      brudnych naczyć. Jeżeli chodzi o obsługę, to byli naprawdę normalni, tak jak na
      całym świecie. jedyna osoba nie sympatyczna to Fatima, przy barze w Lobby.
      Teren wokół Hotelu, jest naprawdę ładny i duży.Baseny czyste i ładne.
      Jedynie pokoje są małe, a łazienki zostawiąją wiele do życzenia jeżeli chodzi
      o stan techniczny.
      Nie wiem czego się spodziewacie po takim wyjeździe, ale mam porównanie róznych
      biur i stwierdzam, że Wezyr naprawdę działa sprawnie.
      Było w tym hotelu duzo Polaków i rezydent Charik naprawdę pomagał jak mógł.
      Większość była zadowolona, naprawdę malkontentów nie brakuje, tylko szkoda, ze
      sami sobie psują wakacje ciągłym narzekanie.
    • Gość: B.B Re: Wezyr - nie!!! IP: *.elsat.net.pl 28.08.06, 11:32
      Od kilku lat latam z Wezyrem na wakacje i zawsze jest o key. Przed podjeciem
      decyzji w jakim hotelu chcę spędzić urlop zawsze czytam opinie innych ludzi
      którzy juz byli w hotelu którym jestem zainteresowana. Po to jest wlasnie
      forum -TURCJA HOTELE OPINIE. Jezeli jest duzo ocen negatywnych a własnie o
      hotelu w którym bylaś(eś)byly tylko złe opinie to po co tam sie wybieralaś(eś)
      chyba tylko po to zeby sie przekonać że naprawde jest tam tak jak opisywali to
      juz inni
      • Gość: gabi Re: Wezyr - nie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:42
        Bo jest kolosalna różnica czy 5* jest w TUI czy w Wezyrze....
      • Gość: modliszka Re: Wezyr - nie!!! IP: 80.48.242.* 28.08.06, 11:50
        hej, czy slyszalas moze cos o club aqua plaza?? bo ja sie tam z dzieckiem i
        mezem wybieram za tydzien , lecimy z wezyra a jak czytam to wszystko to mi sie
        odechciewa moj numer gg jesli by to ulatwilo kontakt to 1067784 pozdrawiam :)
        • Gość: JAG Re: Wezyr - nie!!! IP: *.daminet.pl 28.08.06, 17:14
          chodzi o to, żąe w ofercie WEZYR-a są tylko hotele, które pomoimo danej ilości
          gwiazdek ofeerują usługi na żenującym poziomie. Oszczędności i dymanie klientów
          na każdym kroku (dostępność i kwalifikacje rezydentów, standard hoteli,
          wycieczki fakultatywne etc.). Taki polski kapitalizm.
          Odradzam. Byliśmy w hotelu niby cztero gwiazdkowym. Śmiechu warte a w zasadzie
          żałosne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka