Dodaj do ulubionych

Turcja z Wezyrem

IP: *.ostnet.pl 04.06.16, 10:12
Witam, Bardzo proszę o opinie na temat wyjazdów do Turcji z biurem Wezyr. Interesuje mnie zgodność oferty,czy zmieniają godziny wylotów?czy zakwaterowanie jest w pokojach z umowy? czy rezydenci są pomocni na miejscu?Planuję wakacje z sierpniu i będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • anetakarpik Re: Turcja z Wezyrem 04.06.16, 12:07
      ja zawsze opieram się na opiniach w necie.Co do wylotów....masz zamiar leciec w sierpniu to trochę czasu a dokładną godzine wylotu otrzymujesz dwa dni przed wylotem , jak już zostanie zmieniona godzina to nie z winy biura podróży......jest to zależne od przewoźnika
    • mila-9910 Re: Turcja z Wezyrem 04.06.16, 20:30
      W Turcji byłam z nimi dwa lata temu i wszystko było zgodne z ofertą. Rezerwowaliśmy pokój rodzinny i taki otrzymaliśmy, prócz tego czuliśmy się bardzo zaopiekowani od przylotu do samej odprawy powrotnej rezydent był z nami a na miejscu. Ja zazwyczaj nie oczekuję specjalnie potrzeby jakiejś pomocy więc nie wiem jak to się ma do Twojego pytania. Z rezydentem widuję się zazwyczaj trzy razy przylot, spotkanie organizacyjne i odlot. Co do godzin wylotu to nam się udało zawsze wylecieć zgodnie z planem. Z Wezyrem byłam trzy razy i zawsze wszystko było ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka