Dodaj do ulubionych

wezyr 2016?

07.05.16, 11:14

Obserwuj wątek
    • ymolah05 Re: wezyr 2016? 07.05.16, 11:24
      Tu czytaj. wczasopedia.pl/dynamika-wzrostu-przychodow-z-imprez-turystycznych-24.html
    • mila-9910 Re: wezyr 2016? 07.05.16, 14:35
      Byłam z nimi trzy razy i wszystko było dopięte na ostatni guzik.
    • Gość: Asia Re: wezyr 2016? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.16, 21:30
      Byłam w ubiegłym roku z biurem Wezyr z Krakowa na wakacjach w Turcji.Wszystko oodbylo się bez problemów, zgodnie z ofertą.To był mój pierwszy wyjazd z tym biurem, i też miałam obawy (czytalam opinie). Wszystkio bylo OK.
      • Gość: Jj Re: wezyr 2016? IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.16, 22:29
        Tak pisali wszyscy, którzy wyjeżdżali z upadłymi biurami. Zawsze jest Ok, zanim się nie rypnie. Wezyr jest niepewny i tak oceniany jest rankingu Rp. Jego główna oferta to Turcja i Egipt, czyli kierunki, których sprzedaż w tym roku znacząco spadła i może to powodować problemy.
        Moim zdaniem bezpieczniej jest wyjechać z którymś z większych i bardziej bezpiecznych biur (Itaka, Tui, Rainbow), Turcja teraz jest stosunkowo tania (chociaż ostatnio ceny poszły w górę w związku ze sporym osłabieniem złotego, ale to dotyczy całej oferty biur podróży).
    • politiko1976 Re: wezyr 2016? 09.05.16, 09:18
      Ja byłem z nimi raz w Turcji i więcej nie polecę , zmienili mi hotel , dowiedziałem się o tym w autokarze wiozącym nas z lotniska. Może miałem pecha .
      • Gość: pawło Re: wezyr 2016? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.16, 10:10
        W Wezyrze zmiana hotelu to częsta praktyka, mnie zmienili hotel na Krecie, bo podobno był jeszcze zamknięty (byliśmy przed sezonem), na nasze pytanie dlaczego sprzedają zamknięty hotel nie było sensownej odpowiedzi. Po dwóch dniach zresztą okazało się, że jednak był otwarty. Bardzo nieprofesjonalne biuro albo zwykli krętacze. My z nimi już nie mamy zamiaru wyjeżdżać. Zamiast spokojnego wypoczynku otrzymuje się masę nerwów.
    • Gość: zjs Re: wezyr 2016? IP: 91.198.217.* 11.05.16, 15:03
      turystyka.rp.pl/artykul/1270516.html?p=1
    • maxion21 Re: wezyr 2016? 30.06.16, 10:07
      My szukalismy nowego 5 * hotelu z All Inclusive i koniecznie z boiskiem do pilki bo nasze dzieci graja w klubach i zalezalo im aby codziennie cwiczyc. Bardza wazna byla slodka woda w basenach.... dostalismy oferte, Pan nas zachecal bardzo... hotel w 2015 roku totalnie odnowiony, jest boisko, sa korty, sa zjezdzalnie itp. Wszystko pieknie. Zdjecia super. .... tylko na miejscu okazalo sie ze hotel jest z 1973 roku i nie byl remontowany. Slodka woda tylko w brodziku. Zjezdzalnia jedna do basenu ze slona woda... a boiska do pilki nie ma... sa dwie metalowe bramki bez siatki ustawione na korcie tenisowym. Pierwszego ranka dwa ubite karaluchy.... hotel to ruina. Zrobilismy zdjecia i wyslalismy do biura. Przyznano ze hotel nie byl remontowany a info na stronie o remoncie dotyczylo malowania wejscia do hotelu. Zaproponowano zmiane na hotel 4*. Na wlasny koszt musielismy jechac w inny rejon wyspy aby go obejrzec. Zaproponowany hotel byl jeszcze gorszy. Nie skorzystalismy. Dzieci zbieraly karaluchy i mialy zabawe... my robilismy fotki kolejnych zaskakujacych widokow... do tego silownia platna 6 euro za dzien a nasi synowi cwicza codziennie. Nikt tego nie powiedzial... zaproponowano nam wycieczke na ktorej juz bylismy przy czym koszt za osobe w biurze to 40 euro a my na miescie kupilismy ja za 15 euro... znalezlismy sie na statku z grupa Wezyra tylko ponad polowe taniej :). Kolejnej wycieczki nie przyjelismy bo po co skoro juz na niej bylismy.... no i zostalismy z 1000 smutnych zdjec zniszczonego hotelu. Hotel ponoc 5* mial bo byl super polozony i basen mial w budynku, szkoda ze z basenu nie mozna bylo korzystac... dramatyczna pomylka! Sprawdzajcie wszystko przed wylotem. Jesli mowia ze jest boisko tzn. Jest bramka ustawiona na starym korcie... jest silownia tzn...platna... hotel wyremontowany tzn odmalowane drzwi glowne.... itp. Zdjecia na priv jesli ktos chce.
      • fasol-inka Re: wezyr 2016? 30.06.16, 10:13
        Przykre, że mieliście fatalne wakacje. Ale nieustannie dziwi mnie, że w dzisiejszych czasach, kiedy wszystko na temat hoteli (opinie, zdjęcia ludzi) można znaleźć w internecie po kilku tylko kliknięciach, nadal ktoś ufa w to co widzi w biurze w katalogu...
      • Gość: Kasia Re: wezyr 2016? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.16, 10:31
        Bellis Deluxe w Belek.
        Codziennie (o 17) dla dzieci organizowane są mecze piłkarskie na pięknym boisku z mięciutką trawą, w ciągu dnia można oczywiście na nim ćwiczyć bez ograniczeń. Poza tym hotel jest komfortowy ze świetnym wyżywieniem i doskonałym all inclusive (markowe napoje Cappy i importowane alkohole). Do tego super aquapark i dodatkowy basen z całym kompleksem zjeżdżalni dla młodszych dzieci. Zresztą dla dzieci organizowane są zajęcia przez cały dzień, nie mają się kiedy nudzić. To świetny hotel rodzinny z atrakcjami dla całej rodziny - super wieczorne przedstawienia z amfiteatrze. A i jeszcze mini-zoo.
        Nie wiem czy ten hotel jest w ofercie Wezyra (my byliśmy z TUI), ale polecam, bo to najlepszy hotel w jakim do tej pory byliśmy w Turcji, a dla dzieciaków raj, dla dorosłych zresztą też:).
        Dojazd z lotniska niecałe 40 minut

Ps. w hotelu jest też świetnie wyposażona, profesjonalna sala fitness (gratis oczywiście) i basen wewnętrzny, spa i odnowa biologiczna, są też dwa pełnowymiarowe boiska piłkarskie z trybunami, bo do hotelu w zimie przyjeżdżają sportowcy (w tym piłkarze) na zgrupowania
        wklejam link do strony hotelu
        www.bellis.com.tr/index_en.html
    • olkaszw Re: wezyr 2016? 21.07.16, 10:39
      Kto leci do Turcji z wezrem 24-31 lipca? I czy ktos zabiera ze soba dzieci mimo sytuacji i wprowadzenia stanu wyjatkowego? Prosze o pilna odpowiedz
      • oliwia244 Re: wezyr 2016? 21.07.16, 11:12
        Zrezygnowalismy.
      • a.tatar Re: wezyr 2016? 22.07.16, 00:37
        Wybieramy sie z dzieckiem w podanym terminie z Krakowa.
        • olkaszw Re: wezyr 2016? 22.07.16, 09:59
          A do jakiego hotelu panstwo leca?
      • gosiaiwanow Re: wezyr 2016? 22.07.16, 10:51
        My lecimy 29 lipca i zabieramy ze sobą dwoje dzieci 3 i 6 lat. Pozdrawiam
    • Gość: rwr Re: wezyr 2016? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.16, 11:21
      My zrezygnowaliśmy z wczasów 2 tygodniowych w Turcji. Hotel 5* w bardzo dobrej cenie. W Turcji byliśmy wcześniej wielokrotnie i wiemy że to wymarzone miejsce na wakacji - nigdzie nie będzie takiego standardu za stosunkowo niewielkie pieniądze. Być może na 99% nic się by złego nie stało, jednak zawsze jest 1% strachu i niepewności. Mamy małe dzieci. Wybrałem za tą sama cenę tydzień na Cyprze. Mam nadzieję że będzie fajnie ale zdaję sobie sprawę, że tak fajnie jak w Turcji nie będzie. Szkoda.
      • velvetto2 Re: wezyr 2016? 21.07.16, 11:36
        Ale Wezyr nie ma w swojej ofercie Cypru ,pewnie że rezygnacja była na ogólnych zasadach (a to strata nawet 90% kwoty) w Wezyrze i zakup w innym Biurze
        • sylwikm Re: wezyr 2016? 21.07.16, 12:49
          my jedziemy 30 lipca do Turcji. Z tego co piszą osoby na fejsie wszyscy zadowoleni z pobytu.
          • olkaszw Re: wezyr 2016? 21.07.16, 13:48
            A jedziecie z dziecmi? Nie macie obaw?
          • olkaszw Re: wezyr 2016? 21.07.16, 15:10
            A nie macie obaw ?
      • kokomaryna Re: wezyr 2016? 21.07.16, 14:31
        A gdzie jest 100%? Chętnie się tam wybiorę.
        • olkaszw Re: wezyr 2016? 21.07.16, 15:11
          No wlasnie racja,ale jakis strach jest prawda ?
          • organista_pl Re: wezyr 2016? 21.07.16, 17:10
            Bez paniki w kurortach spokój i cisza wczoraj wrócili nasi znajomi nawet nie zauważyli jakiejś róznicy w zachowaniu czy dodatkowych kontroli .
            • sylwikm Re: wezyr 2016? 21.07.16, 18:05
              My jedziemy z 2 dzieci obaw nie mamy, teraz są takie czasy że wszędzie,nie nic nie wiadomo.
              • organista_pl Re: wezyr 2016? 21.07.16, 18:21
                No bardzo dobrze w koncu to europa nie dziki zachód
                • Gość: Gość Re: wezyr 2016? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.16, 19:02
                  Europa jest tylko do Bosforu, a Turkom baaaardzo daleko do Europejczyków, nawet tym z cześci tzw. europejskiej.
                  • Gość: Nina Re: wezyr 2016? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.16, 19:13
                    Nie pisz głupot, zachodnia część Turcji (nie tylko stricte europejska) jest bardo blisko Europy, większość społeczeństwa jest zlaicyzowana co niestety może się zmienić gdy się patrzy na to co wyprawia Erdogan w ostatnich dniach. Obawiam się, że ten człowiek zniszczy proces europeizacji Turcji, który lata tamu rozpoczął Ataturk. Terror i zastraszanie tysięcy ludzi postępowych i otwartych na świat jest przerażający, a to dopiero początek, niestety.
                    Nie ma to oczywiście żadnego przełożenia na sytuację turystów, którzy są i będą chronieni przez każdą władzę (w kurortach jest spokojnie i bezstresowo), bo są źródłem olbrzymich dochodów, ale szkoda zwykłych Turków nie zindoktrynowanych przez ideologię Erdogana i jego partii.
                    • olkaszw Re: wezyr 2016? 21.07.16, 20:20
                      A czy ktos leci z poznania do turcji 24 lipca z dziecmi do hotelu riu kaya belek?
                      • olkaszw Re: wezyr 2016? 21.07.16, 21:49
                        A czy ktos wogole leci 24 lipca do turcji z poznania?
                        • Gość: gość Re: wezyr 2016? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.16, 23:06
                          Nie, będziesz sam w samolocie, specjalnie dla ciebie poleci prywatny rejs z Poznania.
                          • olkaszw Re: wezyr 2016? 22.07.16, 06:44
                            Jak masz odpisywac takie glupoty to wogole wypisz sie z tego bloga !!!!!!
                            • Gość: Asia Re: wezyr 2016? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.16, 07:15
                              Sam zadajesz głupie pytania to otrzymujesz głupie odpowiedzi.
                            • Gość: Gość Re: wezyr 2016? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.16, 18:50
                              Oj chyba nie wiesz co to jest blog he he he.
              • olkaszw Re: wezyr 2016? 22.07.16, 10:01
                A z jakiego miasta macie wylot i w jakim terminie?
                • Gość: Kasia Re: wezyr 2016? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.16, 21:43
                  Ja lece z corka i kolezanka 30.07 z wroclawia do side

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka