sufler2006 28.08.06, 11:50 Witam wszytkich.Poprosze o wyczerpujące-informacje na temat autostopa do Hiszpani.Jak trasa-idealna.Chętnie posłucham cennych uwag bardziej doświadczonych osób.:P Dziękuje za sensowne odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goroh Re: JAk do Hiszpani??? 01.09.06, 14:37 zalezy gdzie do hiszpani... moja trasa z lipca na costa brava: przez niemcy wochenende do Basel, potem: mulhouse-Lyon-Nimes-monpelier-perpignan...etc, bierzesz mapei sobie 'rysujesz' najkrotsza line z punktu A do punktu B uwzgledniajac wieksze miejscowosci i autostrady po dordze.... Odpowiedz Link Zgłoś
smooth30 Re: JAk do Hiszpani??? - nie przez włochy 08.09.06, 16:51 Tam najdłużej czekałem na stopa. Poza tym włoch wyrzucił mnie i kumpla na środku autostrady i musieliśmy zasowac z plecakami 8 km do najbliższej stacji benzynowej. Odpowiedz Link Zgłoś
autostopka Re: JAk do Hiszpani??? - nie przez włochy 11.09.06, 12:11 odradzam lapanie na peagach w narbonne i perpignan - kwitlysmy w kazdym z tych miejsc chyba ze 4 godziny...tragedia...lepiej na parkingach sprobowac sie popytac na tirach - duzo Polakow wali w tamta strone. moze lepsza trasa jest przez tuluze... Odpowiedz Link Zgłoś
carlos333 Re: JAk do Hiszpani??? 18.12.06, 13:55 w kierunku Barcelony zima pedzi wiele polskich ciezarowek po owoce cytrusowe,co minute bez przesady jada nasze auta.szlak owocowy wiedzie przez zgorzelec,norymberge,mulhause(badz-strasbourg-bezplatna autostrada po stronie Francji)Lyon,Perpignian,Barcelone,Valencje az do Murcii,Grenady.we Francji nie jest latwo o stopa tam nikt normalny nie jezdzi w ten sposob,probujcie na parkingach pytac tirakow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: JAk do Hiszpani??? 18.12.06, 20:36 O nie, ja spotykalem we Francji kupe autostopowiczow - nie tylko ze wschodniej Europy. To sposob na zycie popu;larny takze i w UK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś