Gość: Zakapior IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 12:07 Oszusci i tyle. Chętnie rozwieje wątpliwości Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.02.03, 13:09 A mógłbyś się wysilić na coś więcej? Nie jestem związany z Wezyrem (choć kiedyś byłem z nimi w Turcji), ale każde oskarżenie wypada poprzeć argumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 14:49 Gość portalu: Zakapior napisał(a): > Oszusci i tyle. Chętnie rozwieje wątpliwości > Pozdrawiam Zakapior i tyle.Oskarżenie nie poparte ani jednym słowem komentarza,jak długo jeszcze będziemy czytać takie złote myśli? Forum służy do przekazywania konkretnych informacji lub komentarzy i ja już mam dosyć czytania Wezyr oszuści, Big Blue bankruci ,Triada złodzieje..itp..itd..,słów nie popartych konkretami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKAPIOR Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 12:24 Dwa tygodnie spędzone W okolicach Alanya. Hotel miałbyć 4 gwiazdki w rzeczywistości nie zasługiwał nawet na 2 gwaizdki. Strasznie brudno tj grzyb na scianach, zdemolowane prysznice i wszytko co mozliwe. Po dwóch dniach walki (15 osób) zlitowano się przenmosząc nas do Hotelu 3 gwiazdkowego nie refundując ani grosza. Ba za transfer z Hotelu o niższym standardzie zażadono od nas 150 dolarów oraz podsunięto nam oświadczenie o nie dochodzeniu rozszczeń w zamian za przeniesienie do hotelu o gwaizdkę niżej (na szczescie ten o gwaizdke nizej okazał się niczym 6 gwazdek z Dubaju...) Fatalne wycieczki towarzyszące np. Jeep Safari za słone pieniądze przejazd po 3 górkach - na szczęscie ja wybrałem inne biuro na tą wycieczkę inni nie... Nikogo nic nie interesowało. W takim syfie nigdy nie byłem jak żyje. HOtel do którego nas przeniesiono był bohaterem programu UWAGA w Tvn (gdzie obsługa pobiła turystów z Polski) ale nam po hotelu Sugar Beach ten o niższym standardzie wydał sie istnym rajem... W razie kolejnych wątpliwości proszę o precyzyjne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.c1 Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 19:45 Witaj Zakapior - ciekawy jestem co tak nagle sobie przypomniales - mam nadzieje, ze nie zostales wyrwany ze snu zimowego ;-) i że nie piszesz ze złości to co popadnie. Mam nadzieje, ze swój post napisałes w trosce o innych turystów ... jezeli tak jest, to OK ... ale jeżeli jest inaczej ... to byłoby to smutne ;-( Nie sztuką bowiem jest napisanie czegoś co wygląda realnie ... Jeżeli historia miala rzeczywiście miejsce, to chętnie wspomogę Cię w ostrzeganiu innych turystów... Jednak nie tutaj, bo tutaj Twoich rewelacji nie można zweryfikować... Jeżeli masz wystarczająco dużo odwagi zapraszam na www.travelforum.pl ... tylko, zanim zaczniesz wygłaszać takie opinie - zaloguj się ;-) Pozdrawiam, Bartek P.S Z jednym się zgadzam, zbyt dużo tych niepodpianych "donosów". > Forum służy do przekazywania > konkretnych informacji lub komentarzy i ja już mam dosyć czytania Wezyr > oszuści, Big Blue bankruci ,Triada złodzieje..itp..itd..,słów nie popartych > konkretami. Dlatego Wszystkich szukających wiarygodnych informacji zapraszam do dyskusji na wyżej wymienionym forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś