Dodaj do ulubionych

WEZYR - UWAZAJCIE!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 12:07
Oszusci i tyle. Chętnie rozwieje wątpliwości
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.02.03, 13:09
      A mógłbyś się wysilić na coś więcej? Nie jestem związany z Wezyrem (choć kiedyś
      byłem z nimi w Turcji), ale każde oskarżenie wypada poprzeć argumentami.
    • Gość: jj Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 14:49
      Gość portalu: Zakapior napisał(a):

> Oszusci i tyle. Chętnie rozwieje wątpliwości
      > Pozdrawiam

Zakapior i tyle.Oskarżenie nie poparte ani jednym słowem komentarza,jak długo
      jeszcze będziemy czytać takie złote myśli? Forum służy do przekazywania
      konkretnych informacji lub komentarzy i ja już mam dosyć czytania Wezyr
      oszuści, Big Blue bankruci ,Triada złodzieje..itp..itd..,słów nie popartych
      konkretami.
      • Gość: ZAKAPIOR Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 12:24
        Dwa tygodnie spędzone W okolicach Alanya. Hotel miałbyć 4 gwiazdki w
        rzeczywistości nie zasługiwał nawet na 2 gwaizdki. Strasznie brudno tj grzyb na
        scianach, zdemolowane prysznice i wszytko co mozliwe. Po dwóch dniach walki (15
        osób) zlitowano się przenmosząc nas do Hotelu 3 gwiazdkowego nie refundując ani
        grosza. Ba za transfer z Hotelu o niższym standardzie zażadono od nas 150
        dolarów oraz podsunięto nam oświadczenie o nie dochodzeniu rozszczeń w zamian
        za przeniesienie do hotelu o gwaizdkę niżej (na szczescie ten o gwaizdke nizej
        okazał się niczym 6 gwazdek z Dubaju...) Fatalne wycieczki towarzyszące np.
        Jeep Safari za słone pieniądze przejazd po 3 górkach - na szczęscie ja wybrałem
        inne biuro na tą wycieczkę inni nie... Nikogo nic nie interesowało. W takim
        syfie nigdy nie byłem jak żyje. HOtel do którego nas przeniesiono był bohaterem
        programu UWAGA w Tvn (gdzie obsługa pobiła turystów z Polski) ale nam po hotelu
        Sugar Beach ten o niższym standardzie wydał sie istnym rajem...
        W razie kolejnych wątpliwości proszę o precyzyjne pytania
      • Gość: b.c1 Re: WEZYR - UWAZAJCIE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 19:45
        Witaj Zakapior - ciekawy jestem co tak nagle sobie przypomniales - mam
        nadzieje, ze nie zostales wyrwany ze snu zimowego ;-) i że nie piszesz ze
        złości to co popadnie. Mam nadzieje, ze swój post napisałes w trosce o innych
        turystów ...
        jezeli tak jest, to OK ... ale jeżeli jest inaczej ... to byłoby to smutne ;-(

Nie sztuką bowiem jest napisanie czegoś co wygląda realnie ...

Jeżeli historia miala rzeczywiście miejsce, to chętnie wspomogę Cię w
        ostrzeganiu innych turystów...
        Jednak nie tutaj, bo tutaj Twoich rewelacji nie można zweryfikować...
        Jeżeli masz wystarczająco dużo odwagi zapraszam na www.travelforum.pl
        ... tylko, zanim zaczniesz wygłaszać takie opinie - zaloguj się ;-)
        Pozdrawiam, Bartek
        P.S
        Z jednym się zgadzam, zbyt dużo tych niepodpianych "donosów".
        > Forum służy do przekazywania
        > konkretnych informacji lub komentarzy i ja już mam dosyć czytania Wezyr
        > oszuści, Big Blue bankruci ,Triada złodzieje..itp..itd..,słów nie popartych
        > konkretami.

Dlatego Wszystkich szukających wiarygodnych informacji zapraszam do dyskusji na
        wyżej wymienionym forum ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka