oltynka1 09.09.06, 15:27 Witam, Czy ktoś z Państwa mógłby mi doradzić gdzie w Opolu można takowy kurs ukończyć ? Może jednak lepiej jeździć do Wrocławia ? Z góry dziękuję za wszystkie rady :) Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nananana1 Re: Kurs pilotów wycieczek - Opole 09.09.06, 19:13 Powiem Ci z własnego doświadczenia, że na kursie w Opolu nie nauczysz się nic. Egzamin w Opolu zdać jest też wielką sztuką i napewno zdanie go nie zależy od twoich umiejętności. Dlatego ja drugi z koleji taki kurs zrobiłam we Wrocławiu. Nie dość, że naprawdę wiele się dowiedziałam, wiele nauczyłam to jeszcze poznałam wspaniałych ludzi:) Dla porównania...w Opolu wtedy z mojej grupy zdała 1 osoba (na 20), zaś we Wrocławiu na 23 osoby nie zdało 3 i komisja jest rewelacyjna, co wcale nie znaczy, że nie trzeba mieć wiedzy. Wręcz przeciwnie, ale jeśli dostrzegą twój zapał i wiedzę, to nie ma problemów:) Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oltynka1 Re: Kurs pilotów wycieczek - Opole 09.09.06, 23:08 Ogromnie dziękuję :), Jakieś fatum nad tymi instytucjami edukacyjnymi w Opolu, czy jak ?:) Większość z nich ma zdecydowanie złą opinię. Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś