Gość: robert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:37 Wybieram się na Dominikanę, czy warto skorzystać z oferty Open Travel, mają naprawdę konkurencyjne ceny, czy to jest dobre biuro i czy ktoś był na Dominikanie z Open Travel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzciesz Re: Dominikana z Open Travel IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.09.06, 16:01 poczytaj forum wakacje.pl link forum.wakacje.pl/list.php?dest=86|0|0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrrrrrrrr Re: Dominikana z Open Travel IP: *.mediadirection.com.pl 27.09.06, 16:48 a ciebie to mozna wszedzie spotkać - gościu tylko czeka jak ktos spyta o Dominikane albo OTG, jest szybki jak błyskawica odpowiada w ciagu sekundy od pojawienia sie postu ( to zadziwiające ze cały czas sledzi to wszystko - wydaje mi sie ze ktos mu musi za to płacic - bo tak bez interesownie tak odpowiada i to w takim tempie no no no...zadziwiające bardzo - tylko czycha na takich jak ty co szukają porady zeby jak najszybciej zniechecic potencjalnego turyste....siedzi na forach od roku i stara sie bardzo mocno zszargac opinie biura - a jak go spytasz co poleca to poleci ci biuro mtg...niby z niemiec.....zreszta jak poczytasz sobie watki na tym czy innym forum to sama wyciagniesz watki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzciesz Re: Dominikana z Open Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:44 no to poczytaj dzisiejszy wpis na stroniwe wakacje.pl dominikana - jutrzejszy lot na Dominikane nie odbędzie się nie ja to pisałem a z niemiec latają samoloty i nikt od ciebie nie chce karty kredytowej bo bp nie zapłaciło za hotel tylko wypoczywasz 2 tygodnie bez stresów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczyński Re: Dominikana z Open Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:29 Tak, jest świetne. Wpłać pieniądze i jedż, chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś