Dodaj do ulubionych

Dominikana z Open Travel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:37
Wybieram się na Dominikanę, czy warto skorzystać z oferty Open Travel, mają
naprawdę konkurencyjne ceny, czy to jest dobre biuro i czy ktoś był na
Dominikanie z Open Travel?
Obserwuj wątek
    • Gość: krzciesz Re: Dominikana z Open Travel IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.09.06, 16:01
      poczytaj forum wakacje.pl link forum.wakacje.pl/list.php?dest=86|0|0
      • Gość: wrrrrrrrrrrrr Re: Dominikana z Open Travel IP: *.mediadirection.com.pl 27.09.06, 16:48
        a ciebie to mozna wszedzie spotkać - gościu tylko czeka jak ktos spyta o
        Dominikane albo OTG, jest szybki jak błyskawica odpowiada w ciagu sekundy od
        pojawienia sie postu ( to zadziwiające ze cały czas sledzi to wszystko - wydaje
        mi sie ze ktos mu musi za to płacic - bo tak bez interesownie tak odpowiada i
        to w takim tempie no no no...zadziwiające bardzo

- tylko czycha na takich jak ty co szukają porady zeby jak najszybciej
        zniechecic potencjalnego turyste....siedzi na forach od roku i stara sie bardzo
        mocno zszargac opinie biura - a jak go spytasz co poleca to poleci ci biuro
        mtg...niby z niemiec.....zreszta jak poczytasz sobie watki na tym czy innym
        forum to sama wyciagniesz watki....
        • Gość: krzciesz Re: Dominikana z Open Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:44
          no to poczytaj dzisiejszy wpis na stroniwe wakacje.pl dominikana - jutrzejszy
          lot na Dominikane nie odbędzie się nie ja to pisałem a z niemiec latają
          samoloty i nikt od ciebie nie chce karty kredytowej bo bp nie zapłaciło za
          hotel tylko wypoczywasz 2 tygodnie bez stresów
    • Gość: Kaczyński Re: Dominikana z Open Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:29
      Tak, jest świetne. Wpłać pieniądze i jedż, chłopie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka