Gość: riki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:58 Od jutra mam zamiar poszukac dobrej propozycji wakacyjnej, ale może ktoś znalazł ciekawą ofertę rodzinną i zechce się podzielic. Biuro i miejsce w tym roku nie gra roli. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: 2+2 dobra oferta na sierpień IP: *.streamcn.pl 07.01.07, 16:36 Jakki wiek dzieci i jaka suma do wydania bo moge cos podpowiedziec gdyz sama czynie takie poszukiwania juz prawie wybralam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: 2+2 dobra oferta na sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:31 3i9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: 2+2 dobra oferta na sierpień IP: *.streamcn.pl 08.01.07, 16:19 Z atrakcjami dla dzieci kupilam z Rainbow ToursW Halkidiki Hotel Chrousso Village ale tez ciekawe byly osrodki na Istrii w Chorwacji z biura Logos Tour i Euro Pol Tours i inne z Biura Kompas . Bulgaria hotele Dalia Garden albo Magnolia w ZL Piaskach -Czajce.Nie sprawdzalam propozycji w Tunezji i Egipcie bo tam mnie nie interesowalo ale wiem ze sa tez rodzinne propozycje . Ciekawa i niedroga jest propozycja biura Sky Club. i tam jest duzo dobrych ofert Odpowiedz Link Zgłoś
sobokleszcz Re: 2+2 dobra oferta na sierpień 11.01.07, 14:15 ja skorzystalam z serwisu www.podroze2007.pl i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
t.reszczynski Re: 2+2 dobra oferta na sierpień 12.01.07, 15:47 Witam Jeśli biuro, cena i regoin nie gra roli to polecam: Riva Delta www20.wakacje.pl/oferty/turcja/okurcalar/riva-delta-66077.html Sieć riva słynie ze świetnych animacji dla dzieci i dorosłych, pozatym to oferta dla nawet najbardziej wymagających klientów. Pozdrawiam Tomasz Reszczyński - Wakacje.pl Specjalista d/s turystyki. Odpowiedz Link Zgłoś