Dodaj do ulubionych

Rabaty Triady

IP: *.aster.pl 16.01.07, 21:11
Otrzymałam przesyłkę z ofertą Triady dla stałych klientów (byłam z nimi 1
raz!). Duże zniżki. Dołączona oferta promocyjna - na osobnej karcie dużego
formatu, taka sama, jak rozdawana w biurach podrózy z katalogiem. Zadzwoniłam
i dowiedziałam się, że rabaty dotyczą oferty katalogowej. Dowcip polega na
tym, że oferta z tej "ulotkowej" karty jest niższa, niż cena po rabacie z
katalogu. Fajny marketing. Poprzedni wyjazd kupiony 3 dni przed wylotem był
świetny, ale teraz staciłam na nich ochotę... Czy zawsze traktują klienta jak
durnia, czy to praktyka na ten rok?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cerver Re: Rabaty Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:56
      A czy aby na pewno wszystkie porównywane przez Ciebie dane wycieczki były
      identyczne? Wiesz to że tu i tu masz wyjazd do egiptu to nie znaczy ze ta sama
      cena ma być:) Ale serio to naprawdę sobie spójrz jeszcze raz czy na pewno ten
      sam okres, hotel, standard etc. Ja ogólnie staram sie wyjeżdżać co roku i
      zazwyczaj jeżdżę właśnie z Triadą bo mają najtaniej moje wycieczki z porównaniu
      z innymi pewnymi biurami. Też dostałem ten list, ale niestety nei zdążyłęm
      rezerwnąć z 38% zniżką bo nie mogę sie zdecydować , czy hiszpania z nimi czy
      sycylia :(
    • Gość: pipi Re: Rabaty Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:49
      maruda i dureń...a w rezultacie i tak poleci z Triadą !!!!!
      • Gość: Aga Re: Rabaty Triady IP: *.c31.msk.pl 17.01.07, 21:48
        2 razy byłam z triadą,mam prawo do dużej zniżki,zresztą korzystałam już rok
        temu.Była 2 tyg. Turcja egejska ,hotel Harman HB za 1800na os.w sezonie.Mam
        zamiar nadal jeżdzić z Triadą ,choć w tym roku nie ma ofert tam gdzie jadę i
        musiałam skorzystać z Itaki,drożej.Triada jest poza tym jedynym biurem w którym
        można zrezygnować z imprezy bez powodu do 31 dni przed wyjazdem jeśli wykupiło
        się OKAZ.Przy oecnym systemie first minute jest to cenne.
      • mamosia Re: Rabaty Triady 19.01.07, 22:22
        Ależ ja nie prosiłam o samoocenę odpowiadających.
    • martynikaa1 Re: Rabaty Triady 18.01.07, 14:56
      hej - ja też dostałam tę gazetkę i jak liczyłam jakąs tam wycieczkę to mi
      podobne ceny wychodziły więc wydaje mi się że ta dla stałych klientów całkiem
      niezła jest - zwłaszcza że w gazetce są tylko wybrane promocje a ja zazwyczaj
      staram się mniej oblegane hotele wybierać.

Ja w tym roku sie bardzo poważnie nad Portugalią zastanawiam - zwłaszcza, że
      jest Algavre a tam chciałam właśnie jechać. Ale na razie nie mogę rezerwować bo
      jeszcze nie wiem jak z urlopami w tym roku będzie :( więc niestety ta pierwsza
      promocja mi przepadła, może do końca stycznia jakoś będzie wiadomo - a z tego co
      widziałam na stronie Triady to cały czas jest jeszcze to 35% zniżki - mam
      nadzieję, że przedłużą o 2-3 dni bo do jutra nie zdążę.

BTW - trafiłam na coś na stronie Triady co się nazywa wkacyjny szok cenowy -
      policzyło mi w systemie za 2 osoby dorosłe 3.600 - 7 dni, śniadania i
      obiadokolacje - to możliwe w ogóle? Hotel Sol Peniche:
      www.triada.pl/prezentacja.php?AKCJA=HOTEL&idHotelu=1354
      jakoś mi ta cena strasznie nisko wygląda, zakładałam na portugalie pow. 3k. za
      osobę raczej.

• Gość: Hoyt Re: Rabaty Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:37
        Ja podobnie dorwałem broszurkę/gzetkę triady i zapaliłem się na Bulgarie. W
        koncu jeszcze w miare dziewicza wiec mozna ruszyc na mały explore :) Ceny
        nieczego sobie, choc jeszcze rozwazam Turcje.
    • Gość: a Re: Rabaty Triady IP: *.legionowo.eu.org 18.01.07, 17:12
      1. upewnij się ze w biurze wyliczyli Ci cene na podstawie gazetki a nie rabatu
      procentowego - to sa dwie rózne oferty. Raz taniej wychodzi gazetka, raz rabat
      procentowy.
      2. Czy do ceny, którą masz na dużym formacie - to jest wlasnie gazetka -
      doliczylas wszystki obowiazkowe doplaty, tj. opłaty lotniskowe, ubezpieczenie,
      transfery?
      • roxana27 Re: Rabaty Triady 18.01.07, 19:09
        A ja jestem z Triady bardzo zadowolona ! W tym roku też dostalam od nich
        promocyjną gazetkę, i lecę z nimi do Tunezji :-)

Najgorzej jak ktoś ma wygórowane wymagania a chciałby mało zaplacić. Jak ktoś
        taki wybredny to niech wybierze hotel 7 * to będzie zadowolony.
    • Gość: alusmi Re: Rabaty Triady IP: *.chello.pl 18.01.07, 23:36
      chyba cos nie tak jest z ta cena promocyjna
      ni kuta nie wychodzi taka kwota jaka podaja
      po odjeciu od bazowej 35%
      nie wiem skad ja wzieli, ale mam zamiar to wyjasnic ;)
      • Gość: Lena23 Re: Rabaty Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:17
        to mnie przestraszyliscie juz dzis mialam jechac i zaplacic za sycylie lub
        hiszpanie 7+7 ,dzis siedze i licze a i mam pytanie tylko pod sycylia
        znalazlam brak doplaty do1 ale w biurze moze sie okazac inaczej,
        interesuje mnie wyjazd od 6.6.07,jakby ktos byl chetny -
        msz83@o2.pl
        • Gość: Jaskier Re: Rabaty Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:54
          Mysle, ze najlepiej byloby zadzwonic do biura i sie dowiedziec. Z tgo co sie
          orientuje, to znizka 35% to jest na wycieczke fakultatywną. Nie ma paniki, na
          spokojnie prosze sie skontaktowac z kims zbiura, na pewno pomoga. Ja bylem juz
          kilka razy z Triady i nie mialem problemow.
    • Gość: Lena Re: Rabaty Triady IP: *.jachpol.net 19.01.07, 22:57
      A czego się spodziewasz????? Mają cie w systemie danych i wicikają ci każdy kit
      jaki mają "na stanie". Robi to każde biuro. Moja znajoma w zupełnie innym BP
      raz wykupiła wczasy które nie doszły do skutku a biuro nie zwróciło pieniędzy
      i 'grało głupa". Zagroziła sądem oficjalnym pismem z biura adwokackiego i
      oddali. Terz mając ją w bazie danych przysyłają jej wszelkie "promocje"
      nazywając ją STAŁYM KLIENTEM !!!!!!!!!!!! Właściwie to nie wiadomo czy śmiać
      się czy płakać :(
    • Gość: Smith Re: Rabaty Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:30
      Nie wiem czy to praktyka, czy niedopatrzenie, w kazdym razie ja zawsze korzystam
      z ich strony internetowej i gdy sie na cos decyuje ide do biura lub w najgorszym
      razie dzwonie i ustalam jeszcze co i jak. Na promocje nie narzekam, jezdze kilka
      lat. Odkad pamietam nie zdarzylo sie nic nieporzadanego. Raz tylko opoznil sie
      samolot, ale na to raczej biuro ma wplyw maly. Do tej pory zawsze traktowali
      mnie dobrze, a ja bylem zadowolony, nie zamierzam tego zmieniac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka