Dodaj do ulubionych

EGIPT czy RODOS???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:25
Chcialam zapytac ktore miejsce waszym zdaniem jest ladniejsze na podroz
poslubna? Wybieramy sie w polowie wrzesnia, zalezy nam na ladnej pogodzie,
cieplej wodzie i zabytkach do zwiedzania. Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: EGIPT czy RODOS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:03
      We wrześniu i na podróż poślubną to Rodos.W Epicie jeszcze sa upały i straszny
      tłok. Egipt to teraz. Warto go zobaczyć. Rodos jest piękną romantyczną wyspą w
      sam raz na podróż poślubną. Proponuję ulokować się w pobliżu miasta Rodos.Cudo.
      Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
    • Gość: x Re: EGIPT czy RODOS??? IP: *.crowley.pl 18.01.07, 22:58
      jedź na Kretę
      • voyager747 Re: EGIPT czy RODOS??? 18.01.07, 23:12
        Rodos jest bardzo ładną wyspą, moi znajomi też byli w takiej podróży na Rodos i
        wrócili zadowoleni. Kreta też jest ładna, sam już byłem dwa razy, ale Rodos
        chyba moim skromnym zdaniem jest ciekawsze i ładniejsze. Proponuję pooglądać
        zdjęcia na forum ze zdjęciami, może one coś pomogą.
    • g_shark Re: EGIPT czy RODOS??? 19.01.07, 18:45
      W Egipcie nie byłem, ale Rodos trochę poznałem i moim zdaniem warto się tam
      wybrać. Proszę zerknąć na moje zdjęcia:
      www.album.com.pl/album.php?id=9881
    • Gość: KOga Re: EGIPT czy RODOS??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.07, 20:27
      Zdecydowanie Egipt wersja tydzien w Hurgadzie i tydzien rejs po Nilu .Pogoda
      zapewniona, warumki dobr ,mozna duzo zwiedzić.Byłam na długiej wycieczce po
      Egipcie ,wiem co polecam. życzę wszystkiego najlepszego.
      • Gość: lulu Re: EGIPT czy RODOS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:33
        widze, że z osob ktore sie wypowiedzialy Rodos jest gora. Wybieramy sie ok 20
        wrzesnia dlatego bardzo chcialabym jechac w miejsce w ktorym bedzie jeszcze
        cieplo. Chyba zdecydujemy sie na Rodos bo to bylo puierwsze miejsce o ktorym
        pomyslelismy.
        Dziekuje pieknie za zyczenia i pomoc.
        p.s zdjeci sa cudowne
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka