Dodaj do ulubionych

biuro TravelTime

21.01.07, 15:17
Czy ktoś był z tym biurem np. w Grecji ?
Jak tak czy byliście zadowoleni ?
Jestesm zainteresowana wyjazdem właśnie z tego biura, ale nigdy z nim nie
jechałam i najpierw chciałabym poznać Wasze opinie.
Z góry dziękuje za odp. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: we Re: biuro TravelTime IP: *.aster.pl 21.01.07, 20:02
      TravelTime to tańsza marka należąca do biura ORBIS
      byłem z oferty TT na Majorce i wszystko było bardzo dobrze zorganizowane
      • Gość: gość Re: biuro TravelTime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:23
        W ubieglym roku byłam z tym Biurem na Rodos.Musze z przyjemnoscia stwierdzic że
        wszystko było OK.Też miałam obawy, bo jechałam z nimi pierwszy raz.Jeżdziłam juz
        z TUI i z NN i z innymi mniejszymii np. jeśli chodzi o rezydentkę, z travel była
        najlepsza.
        • anielika Re: biuro TravelTime 21.01.07, 21:28
          dzięki ;) ja jeździlam z Neckermannem, Rainbow i Ok Tours.
          skoro piszecie ze biuro spoko to musze się zastanowić nad ofertą - interesuje
          mnie Kreta ;)
          • Gość: nisia94 Re: biuro TravelTime IP: *.tvteletronik.pl 22.01.07, 08:31
            JA również w tym roku wybrałam Traveltime... tlko ze do Turcji. Mama ndzieje ze
            biuro sie sprawdzi :)
      • Gość: inga68 Re: biuro TravelTime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:14
        Byłam na Krecie z TravelTime 2 lata temu. Wszystko bylo bez zarzutu, zgodnie z
        prezentowana oferta. Polecam.
        • ewa.mila Re: biuro TravelTime 22.01.07, 09:54
          moi rodzice byli w maju 2006 z tym biurem na Krecie i mówili, że organizacja
          bez zarzutów
    • Gość: różowa pantera Re: biuro TravelTime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:22
      byłem z TT na Krecie-wszystko jak najbardziej OK.Polecam.
      • Gość: nisia94 Re: biuro TravelTime IP: *.tvteletronik.pl 24.01.07, 13:23
        W takim razie można rezerwować bez obaw :)
        • mediterraneo1978 Re: biuro TravelTime 25.01.07, 12:15
          Byłem w sierpniu na Rodos z nimi. Jedyne biuro które miało hotel w sierpniu na
          2 tyg. poniżej 2.000 zł. Ecco miało z 300 zł drożej, a Scan Holiday z 500 zł
          hotel ** BB. Hotel bardzo skromny, ale liczyłem się z tym. Samolot był
          spóźniony o 6 godzin, ale to wina Centralwings.
          Tak zupełnie to bez zarzutu moze i nie jest, ale każdemu zdarzają się wpadki.
          Nieoczekiwanie zaletą Traveltime (tansza marka Orbisu) jak i Scan Holiday
          (tansza marka TUI) sa - w tym drugim przypadku moze nie na Rodos akurat, ale
          np. w Tunezji - niskie ceny. Fakt, ze za skrombny standard, ale bez przykrych
          niespodzianek, karaluchów itp.
          • Gość: Aga Re: biuro TravelTime IP: *.c31.msk.pl 25.01.07, 14:24
            Byłam z Travel Time w Egipcie(hotel Geisum Village) i było O.K.,byłam na Krecie
            (hotel Sofoklis) tu było gorzej ,hotel kiepski ale sama wybrałam i
            wiedziałam ,e ma tylko 2**,więc nie oczekiwałam cudów.W ogóle w Grecji jest
            chyba brudniej niż Turcji i Egipcie.Zresztą w hotelu tylko spałam.
            • b-w-w Re: biuro TravelTime 30.01.07, 15:10
              bylismy w tamtym roku z Orbisem na Krecie - Katia Maria (a jasniejacy noca
              Sofoklis pamietam doskonale ;))) - bylo wszystko ok

w tym roku jedziemy z nimi do Tunezji...

polecam...przynejmniej pewnie i nie tak drogo
    • Gość: szamot Re: biuro TravelTime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:56
      byłem z Travel Time w 2006 roku w Turcjii, dobra organizacja, może trochę drożej
      niż gdzie indziej ale nie mam zastrzeżeń, w końcu to podmarka Orbisu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka