Dodaj do ulubionych

Pilot do Włoch

27.02.07, 14:31
Duże biuro turystyczne z tradycjami poszukuje pilota wycieczek do Włoch na
tegoroczny weekend majowy. W przypadku spełnienie naszych oczekwiań możliwość
podjęcia stałej wspołpracy. Proszę o oferty na adres rekrutacja@wp.pl
Obserwuj wątek
    • malediwypiotrs Re: Pilot do Włoch 27.02.07, 19:19
      UWAGA!!! Poprawny adres email pod który proszę wysyłać swoje oferty:
      rekrutacja121@wp.pl
    • hubertw22 Re: Pilot do Włoch 27.02.07, 20:03
      Mali piloci niedoświadczenie bez tradycji nie potrzebują pilotażu w weekend
      majowy bo już mają zbukowane terminy. a tak na poważnie jak to takie wielkie
      Biuro z tradycjami, to dlaczego nie poda swojej nazwy, według mnie to by Wasze
      Biuro uwiarygodsniło, a tak bynajmniej dla mnie śmieszne ogłoszenie, a tekst że
      jak ktoś spełni ich wymagania to Bog jeden wie co, powodzenia dla szcześciarzy.
      Napisał Mały Pilot wycieczek, bez tradycji, czyli Hubert
      • malediwypiotrs Re: Pilot do Włoch 02.03.07, 15:27
        Panie Hubercie!
        Na szczęście są MALI i DUZI ktrzorzy wykorzystali szanse i odpisali na ten post
        zamiast marnować czas na pisanie postow podobnych do Pańskiego. Dla przykładu o
        MAŁYCH i DUŻYCH:

DUŻY: Odesłał swoją ofertę. W odpowiedzi dowiedział się jakie biuro, za ile i
        jakie terminy i imprezy może otrzymać w przyszłości. Mimo, że ma już zaklepany
        weekend majowy, mamy nadzieję, że zdecyduje się na wspołprace z naszym biurem.
        Motywy mogą być rożne. Od satysfakcjonujących warunkow wspołpracy po mozliwośc
        otrzymania pracy przez okres całego sezonu. Dla doświadczonych pilotow nie bez
        znaczenia jest też stała wspołpraca z jednym biurem co daje większe poczucie
        bezpieczeństwa pod wieloma względami.

MAŁY: Uprawnienia zdobyte dopiero z początkiem tego roku. Biuro poszukuje
        doświadczonego pilota ale jest to też okazja aby się sprobować sprzedać jako
        dobry materiał na przyszłego pilota. Odpowiedź z naszej strony: zaproszenie na
        wyjazd w kwietniu w charakterze drugiego pilota i sznsa na oferte stałej wspołpracy.

To o MAŁYCH i DUŻYCH. Po przeczytaniu pana postu obawiam się, ze nie mieści się
        Pan wogle w tych widełkach...

• hubertw22 Re: Pilot do Włoch 02.03.07, 19:25
          Rozumiem i z uwagą przeczytałem komentarz, ok nawet nie ubiegałem się, więc bez
          problemów sobie poradzę, nie jestem obrażalski, więc ze szczerością życzę
          wszystkiego dobrego, pomimo pewnych uszczypliwości, powodzenia.
          Hubert
    • zofiaa6 Re: Pilot do Włoch 13.04.07, 21:56
      Witam. Proszę o szczegóły , w szczególności dotyczących języka. Pozrawiam.
      zofiaa6@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka