Dodaj do ulubionych

tanie wycieczki objazdowe

IP: *.walecznych.net 27.02.07, 15:04
jakie biura porozy maja tanie wycieczki objazdowe ? chodzi mi o kierunek
hiszpania maroko portugalia jeden kraj lub kilka, mam oferty orbisu itaki i
rainbow czy to sa drogie czy tanie biura podrozy ? czy podrozowanie na wlasna
reke jest tansze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: alak Re: tanie wycieczki objazdowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 16:39
      Zależy czego oczekujesz. Jeśli swobody, znasz języki, umiesz się poruszać po
      obcych krajach i nie potrzebujesz opieki, to próbuj! Na zorganizowanym wyjeździe
      nie musisz sie o nic martwić, ktoś myśli za Ciebie. Ale coś za coś! Trzeba
      się podporządkować i wszystko jest szybko i nie zawsze po Twojej myśli. Jeżeli
      jednak nie zależy Ci na luksusie, a chcesz jak najwięcej zobaczyć, to wystarczy
      Itaka, Triada czy Rainbow. Orbisu nie znam.Te wycieczki nie są drogie.
    • t.reszczynski [...] 28.02.07, 14:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gras Re: tanie wycieczki objazdowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 01:26
        wydaje mi się że dosyć tanie objazdówki ma almatur
        • Gość: Monika Re: tanie wycieczki objazdowe IP: *.bmj.net.pl 01.03.07, 08:20
          Polecam Orlando Travel-jestem bardzo zadowolona z tego biura. Możesz zajrzeć na
          ofertę Skarpy (nie korzystałam z tego biura więc nie powiem Ci czy jest z nimi
          ok czy też nie - na forum zdania są podzielone). Mogę Ci polecić również biuro
          Tęcza z Bielska.
    • igorekkek Re: tanie wycieczki objazdowe 08.09.23, 11:31
      My się zorganizowaliśmy jeszcze z jedną rodziną i sami przygotowaliśmy wycieczkę objazdową po Europie. Tylko transport zleciliśmy na zewnątrz (polecam firmą AJM Transport) Zajęli się wszystkim wymaganiami jeżeli chodzi o podróż a my tylko przygotowaliśmy plan podróży i zarezerwowaliśmy noclegi. Było super
      • dodekanezowiec Re: tanie wycieczki objazdowe 14.09.23, 22:56
        Po 16 latach wSPAMierdalasz się w dyskusje której uczestnicy nie wiadomo czy jeszcze żyją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka