Dodaj do ulubionych

Holiday Travel Center - czy są wiarygodni???

14.03.07, 13:30
Witam,

właśnie zostałam zaproszona przez ww. firmę na spotkanie i odbiór
wygranej !!! Prawdę mówiąc podchodzę do sprawy sceptycznie, poszukałam trochę
w necie i opinie są różne. Może ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z ww.
Bardzo proszę o opinie

Pozdrawiam
Emma
Obserwuj wątek
    • emma301 Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? 14.03.07, 21:12
      Dzięki, tak myślałam. Nie ma nic za darmo. Może ktoś jeszcze miał doświdczenia
      z HTC?
    • emma301 Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? 15.03.07, 13:08
      Dzięki E!

Wszystko odbyło się dokładnie tak jak opisałaś... Nie będę już z nimi
      dyskutować. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

Emma
      • Gość: MAX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:48
        • Gość: E Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:48
          Bardzo pszepraszam, ale to forum służy do wypowiadania się na dany temat a nie
          do obrażania innych ludzi.

Opisałam to co widziałam. Tylko tyle. A czy dzwonienie do ludzi i wypytywanie,
          (pod pretekstem przeprowadzania ankiety na zlecenie biur podróży) ile wydają na
          wakacje a potem zapraszanie ich na prezentację, jest uczciwą reklamą niech
          każdy sam oceni.
          • Gość: ASIAS72 Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 23:17
            WŁAŚNIE DZIŚ ZOSTAŁAM POWIADOMIONA, ŻE WYGRAŁAM BON NA 7000ZŁ NA WYJAZD Z
            RODZINĄ NA TENERYFĘ. MAM GO ODEBRAĆ W NIEDZIELĘ. MAM MIESZANE ODCZUCIA. WIEM ŻE
            TO MOŻE BYĆ NACIĄGANIE ALE... PROSZĘ O PODPOWIEDŹ
          • poranek20 Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? 31.03.07, 00:29
            Fakt. Zanim zadzwoniono do mni z informacja o "wygranej"- ok. pół roku wczesniej
            zaczepił mnie sympatyczny młody człowiek i zadawał pytania. Nie na szystkie
            odpowiedziałam, bo wydawały mi sie za szczegółowe. Niemniej dzięki HTC byłam z
            mężem na Kanarach. Jeżdzimy po świecie - ale akurat tych wysp nie bralismy pod uwagę
        • Gość: E Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:03
          Poza tym emma301 potwierdzila, że było dokładnie tak jak napisałam.
    • emma301 Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? 21.03.07, 18:53
      Moje wątpliwości dot. HTC wynikały z tego, że po bardzo miłej rozmowie,
      informacji o wygranej i zaproszeniu na spotkanie, tak między wierszami
      powiedziano ni, żebym zabrała też pieniądze lub kartę płatniczą... Domysliłam
      się, że chodzi o coś w rodzaju karty lojalnościowej lub abonamentu.
      Nie poszłam, bo jeśli będę miała ochotę na wakacje - wybiorę sobie biuro,
      miejsce i czas sama, bez żadnego zobowiązania (co nie znaczy, że neguję
      uczciwość HTC, ale wolę wolność wyboru).

Pozdrawiam i dziękuję z opinie
      Emma
      • emma301 do EP 28.03.07, 22:26
        emma301 napisała:

> Moje wątpliwości dot. HTC wynikały z tego, że po bardzo miłej rozmowie,
        > informacji o wygranej i zaproszeniu na spotkanie, tak między wierszami
        > powiedziano ni, żebym zabrała też pieniądze lub kartę płatniczą... Domysliłam
        > się, że chodzi o coś w rodzaju karty lojalnościowej lub abonamentu.
        > Nie poszłam, bo jeśli będę miała ochotę na wakacje - wybiorę sobie biuro,
        > miejsce i czas sama, bez żadnego zobowiązania (co nie znaczy, że neguję
        > uczciwość HTC, ale wolę wolność wyboru).
        >
        > Pozdrawiam i dziękuję z opinie
        > Emma

Witam

i kto tu się zagalopował? Przeczytaj sobie dokładnie ostatnie zdanie w
        cytowanej odpowiedzi.
        Można wyrazić swoje zdanie dużo łagodniej niż Ty to zrobiłeś, niemniej jednak
        dzięki za opinię.

Pozdrawiam
        Emma
    • Gość: Ep Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:43
      Do Emmy 301 i GościaE ????? słuchaj dziewczyno zastanów sie cowypisujesz ?????
      jeśli uznajesz ,że firma dzwonidz do klientów i przeprowadzając z nimi ankietę
      na temat wakacji oszukuje to jesteś jedną wielką oszustką imogę to powiedzieć w
      100% o tobie !
      Taki były 2 dniowy pracownik jak nie jest wtajemniczony w specyfikę firmy to co
      może powiedzieć ?? tak właśnie myśli jak ta Panienka Emma 301 bo nawet nie ma
      odwagi się pod wypowiedza podpisać.
      Specyfika firmy jest bardzo prosta nie wszyscy klienci sa zapraszani na
      spotkanie tylko Ci wyróżnieni to po pierwsze a po drugie ten właśnie klient
      otrzymuje od firmy HTC siedem dni luksusowego bezpłatnego pobytu dla całej
      swojej rodziny.
      To czym zajmuje się firma ma na celu zachęcić klienata do dalszych wyjazdów ot
      i cała filozofia !!!!
      Wiem ,że jak ktoś jest sam oszustem to szuka oszustów wokoło tak więc zanim
      coś napiszesz to puknij się w globus bo za zniesławienie,obelgi i oszczerstwa
      pod adresem tej firmy możesz sie gesto tłumaczyć odpowiednim do tego powołanym
      instytucją!
      Tak więc zadaj sobie pytanie czy aby nie zagalapowałaś się ze swoimi osądami na
      temat firmy HTC.
      zdegustowany
      • Gość: Ep Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:47

Do Emmy 301 słuchaj dziewczyno zastanów sie cowypisujesz ????? jeśli
        uznajesz ,że firma dzwonidz do klientów i przeprowadzając z nimi ankietę na
        temat wakacji oszukuje to jesteś jedną wielką oszustką imogę to powiedzieć w
        100% o tobie !
        Taki były 2 dniowy pracownik jak nie jest wtajemniczony w specyfikę firmy to co
        może powiedzieć ?? tak właśnie myśli jak ta Panienka Emma 301 bo nawet nie ma
        odwagi się pod wypowiedza podpisać.
        Specyfika firmy jest bardzo prosta nie wszyscy klienci sa zapraszani na
        spotkanie tylko Ci wyróżnieni to po pierwsze a po drugie ten właśnie klient
        otrzymuje od firmy HTC siedem dni luksusowego bezpłatnego pobytu dla całej
        swojej rodziny.
        To czym zajmuje się firma ma na celu zachęcić klienata do dalszych wyjazdów ot
        i cała filozofia !!!!
        Wiem ,że jak ktoś jest sam oszustem to szuka oszustów wokoło tak więc zanim
        coś napiszesz to puknij się w globus bo za zniesławienie,obelgi i oszczerstwa
        pod adresem tej firmy możesz sie gesto tłumaczyć odpowiednim do tego powołanym
        instytucją!
        Tak więc zadaj sobie pytanie czy aby nie zagalapowałaś się ze swoimi osądami na
        temat firmy HTC.
        zdegustowany
    • Gość: klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:57
      • Gość: he he Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? IP: 89.66.146.* 28.03.07, 21:59
        he he pracownicy Holiday Travel Center chyba sie rozpisali broniac swoich
        interesów :)
        • Gość: mol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:32
          • Gość: mol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:38
            • Gość: Mak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 08:48
    • poranek20 Re: Holiday Travel Center - czy są wiarygodni??? 31.03.07, 00:21
      Byłam na Wyspach Kanaryjskich z tym biurem w 2001r. Pobyt był za darmo (tydzień)
      drugi możn było kupic za 2 os. -500zł. Bilety lotnicze we własnym zakresie ale
      to biuro załatwiło nam na nasza prosbę- czarter. Jeden dzień pobytu musielosmy
      poświęcic na " pranie mózgu" dot. kupna apartamentu. Trzeba byc twardym. Jednak
      nie żałuję - było super. Osoba, ktłóranami sie opieowała załatwiła nam ( płatna)
      wycieczkę na Gomerę. Hotel był super. Mamy fajne wspomnienia z tego pobytu.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Alek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 08:32
      • myniek1 Re: Naciągacze!!! 02.04.07, 11:21
        Gość portalu: Alek napisał(a):

> Ja nie mogę następna nawiedzona która pisze żekomo jako były pracownik już w
        > to wierze ,ze miałaś najlepsze wyniki w sprzedaży ha ha ha !!!!!!.

Możesz sobie wierzyć lub nie. Akurat to mnie nie interesuje. Z resztą
        powinieneś wiedzieć jak kiepsko się to sprzedaje w ogóle :) Nie ma chętnych za
        bardzo, co? Co do nawiedzonych, to może zajrzyj do słownika ortograficznego bo
        twoje błędy biją po oczach :((

Natomiast
        > nie myl tych dwóch firm lepiej powiedz gdzie pracowałaś ??? bo dla minie nie
        > jesteś wiarygodna jak twierdzisz ,że ta sama firma miała siedzibę na
        > Jagielońskiej i na Sedybie ???? bo to jest nie prawda !!!! a ty jak widać
        > jesteś niedoinformowana .

Pracowałam na Sadybie. I nie kręć tu o 2 różnych firmach. Ściśle ze sobą
        współpracowały te 2 oddziały. Choćby wymieniały się pracownikami: ktoś szedł na
        2 tyg do KW itp. Potem otwarto też małe biuro w Centrum Land ale nie wiem jak
        sie to potoczyło dalej.

Pozatym jak wiesz ,że niewypłacili Ci pieniędzy
        > itd...... bla bla bla to dlaczego nie poszłaś do inspektota pracy? można to
        > zrobić nawet w tej chwili żyjemy w Polsce i takie mamy prawo .

Gdy tam pracowałam byłam młoda siusiarą, miałam ze 20 lat, z resztą w tym wieku
        ludzi tam zatrudniali. Różnie było z umowami, nie zawsze były kochany... Co z
        tego, że po prezentacji dostałam jaieś grosze do ręki, skoro nigdy nie
        wypłacono mi obiecanych prowizji (te mialy być wypłacane po ok. 2 mcach z tego
        co pamiętam). Z resztą jeśli pamietasz sławetny program w TVN o tej firmie, to
        nie dotyczył on tylko "oferty firmy" ale również solidności wobec pracowników
        :((
        Widzisz, najgorsze jest to, ze atmosfera była fajna, lekkie pranie mózgu też
        było, a o tym jak firma traktowała pracownika świadczy rotacja - non stop nowi
        ludzie. Tylko mi nie mów, ze firma pozbywała się kiepskich pracowników - nikogo
        nie wylali, wszyscy odchodzili sami - jedni szybciej inni wolniej.

Powiem jedno
        > niejaka psełdo "Mynia" nie jesteś dla minie wcale wiarygodna lepiej zmień
        > repertuar i zajmij się pracą a nie wypisywaniem głupot na forum.
        > Alek

A ty jesteś wiarygodny jako gość forum o pseudonimie Alek?
        Ja podaję konkrety, a ty rzucasz jakimiś ogólnikami typu " to nie prawda", "nie
        jesteś wiarygodna". Pozwól, ze ocenia to ci, którzy będą czytać.

I po co ten agresywny ton? Wyluzuj, bo się spocisz.
        • Gość: Alek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:17
          • Gość: Max [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:30
            • Gość: nie klamie Re:nawiedzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:32
              a ja cos czuje ze ona jednak nie klamie... :]
            • Gość: Alek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:39
              • myniek1 Re:nawiedzona baba 03.04.07, 22:31
                A co ma do rzeczy nick? I żartobliwy podpis? No chyba, ze kiepsko z poczuciem
                humoru :(
                Jeśli chodzi o wiarygodnośc to jak wisać wy jesteście niezalogowanymi gośćmi
                portalu, a nie ja.
                A co do jakiś moich, powiązań z jakimiś facetami... - śmieszne. Poza tym zdaje
                się, ze napisałam, ze pracowałam na Sadybie , a nie na Jagiellońskiej.
              • myniek1 Re:nawiedzona baba 03.04.07, 22:32
                A swoją drogą napiszcie jak długo tam pracujecie. Bo po entuzjazmie widzę, ze
                niedługo.
          • myniek1 Re:nawiedzona 03.04.07, 22:09
            Gość portalu: Alek napisał(a):

> Po oczach bije twoja głupota nie zwracaj uwagi innym jak sama jesteś D.....
            > cytuję " byłam młoda sikuta "

Nie dość, ze masz problemy z ortografią to jeszcze czytać nie umiesz. Wróć
            skarbie do tego posta, przeczytaj dokładniej i chyba jakieś inne słówko tam
            jest napisane.

firma istnieje wysyła klientów którzy są zadowoleni natomiast ty
            > TAM NIE PRACUJESZ .

Są też tacy, którzy nie są zadowoleni i to z takimi miałam doczynienia. I przez
            takich zrezygnowałam z pracy - bo nie będę podpisywała sie swoim nazwskiem i
            ręczyła głową za coś co jest wielce niepewne.

Powiem jedno jesteś złośliwa nie wiem czemu
            >
            > rada moja nie wypisuj tych kłamliwych wypocin a jak masz jakieś problemy to
            >
            > polecam psychologa !!!!! nie pozdrawiam !!

No cóż, to nie ja nazywam ludzi nawiedzonymi...
            Sprawiasz wrażenie, ze niezle wyprali ci tam głowę. Czy to nie tobir przydałby
            się psycholog?
            Piszę to co widziałam, słyszałam, przeżyłam. Nie mam powodu kłamać bo od dawna
            nic wspólnego z nimi nie mam ale jeśli ktoś pyta o opinie to cóż, nie mam
            najlepszej i nie zamierzam tego ukrywać.
            • Gość: Kati Re:bardzo dowolona !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:28
              Nie rozumiem tych wypowiedzi to nie jest boisko do odbijania piłeczki tylko
              forum !!!!.
              Ja byłam z firmą HTC na wyjezdzie i było naprawdę rewelacyjnie nie wiem czemu
              tu sie wypowiadają jacyś " byli pracownicy ": nas nie interesuje kto gdzie
              pracował tylko co dostajemy za swoje pieniądze !!!
              Mogę wszystkim poleciść tą firmę jestem naprawdę zadowolona
              Kati
              • Gość: Kati Re:bardzo zadowolona !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:29
                Mogę przesłać zdjęcia z podróży ?
              • Gość: magda Re:bardzo dowolona !!!!!! IP: *.ists.pl 13.06.07, 00:04
                mam pytanie - gdzie byłas i z czego dokladnie jestes zadowolona?
                ja ma tam chyba rezerwacje i jestem ciekawa o poinie, ale dośc konkretne.
                może moglybysmy pogaac mailowo? byłoby łatwiej , co Ty na to ?
                • Gość: Kati Re:bardzo dowolona !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:10
                  Jestem zadowolona z całokształtu czyli: zakwaterowania , obsługi, rezerwacji
                  tej firmy.
                  Podeszli bardzo profesjonalnie załatwili mi bilety , transfer , rezydenta i
                  oczywiście fantastyczne zakwaterowanie.
                  Mogę wysłać e-meila ze zdjęciami obiektu proszę tylko mi go podać naprawdę
                  polecam ta firme jest sprawdzona !!!
                  pozdrawiam
                  • Gość: yaroo Re:bardzo dowolona !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 01:40
                    A gdzie dokładnie byłaś i w jakim hotelu?
                    korzystasz z nich na stałe czy byłaś tylko na promocyjnym wyjeździe?
                    czy hotel w którym byłaś należy do sieci RCI?
                    jakimi liniami leciałaś i ile zapłaciłaś?
            • Gość: wujek dobra rada Re:nawiedzona IP: *.compi.net.pl 26.06.07, 17:12
              Zgadzam się w 100% z Mynikiem (kobietą). Tez tam pracowałem, też wiele
              zobaczyłem...i widziałem jak działa cały ten program motywacji pracowników ( na
              styl amerykanski :P) Oklaski co tydzień dla najlepszego sprzedawcy itp:). Aaa i
              smieszne bylo losowanie pieniędzy (splity) (nigdy nie zobaczyłem tak naprawde
              co wylosowalem bo kartka zawsze byla niszczona:P). No i jeszcze drażniła mnie
              taka panna brzydka, taka czarna, która kazała sobie per Pani mówic i uważała
              się za wielkiego menagera a nie wiem czy mature miała...
              POnadto strasznie mnie denerwuje jak ktos obraża inną osobe za wyrażanie
              wlasnych opini i poglądów. Przypominam o wolności słowa zagwarantowanego
              wszystkim w konstytucji:). Pozatym jesli wszystko bylo by ok to skład
              pracowników nie zmieniałby sie co miesiąc...A no i czywiście z wyplata
              wynagrodzenia też nie bylo tak jak miało być...motyla noga. Reasumując warto
              popracowac i zobaczyc jak wygląda manipulacja, bo napewno kasy sie tam nie
              zarobi no i szkoda wlasnej godnosci...to tyle:)
    • myniek1 do Woyczek 19.04.07, 20:14
      Załóż nowy wątek będzie ci łatwiej kogoś znalezć. Spróbuj też na forum
      Wakacje.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka