realmadridcf 28.05.07, 12:56 Możecie polecić jakieś biura podróży, które mają ofertę dla singli (w tym sensie, że nie zedrą zbyt wiele za dopłatę za pokój jednoosobowy itp.) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeannie300 Re: Biura podróży dla singli IP: *.gemini.net.pl 28.05.07, 20:05 niestety chyba takich nie ma:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Biura podróży dla singli IP: *.bilgoraj.mm.pl 31.05.07, 13:02 W Scan Holiday jest bardzo mała dopłata około 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suz Re: Biura podróży dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:40 Nie lepiej sobie dobrać jakieś towarzystwo i nie dopłacać nic, a mieć z kim w nocy poplotkować? :) Ja tak zrobiłam, jak jechałam z alfa staru do Turcji. To duże biuro, więc łatwo było sobie kogoś dokoptować do pokoju. Ale rozumiem, że niektórzy wolą samodzielne pomieszkiwanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Biura podróży dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:34 scan i neckermann. Najlepiej sie udac do dobrego agenta, niech przeglądnie oferte w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś