Dodaj do ulubionych

Nagonka na BB a padł Aladin

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 11:41
i wystarczy
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik biura Re: Nagonka na BB a padł Aladin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 12:31
      Powiem szczerze ze te forum zaczyna byc jednym wielkim workiem plotek.Kazdy zna
      jakies inne fakty ale bez sprawdzenia tego co uslyszal pisze te wszystkie info
      na forum.Moze ktos zacznie pisac pozytywnie o jakis Tour Operatorach?!
      • wiewior1 Re: Nagonka na BB a padł Aladin 04.06.03, 13:40
        Gość portalu: pracownik biura napisał(a):

> .Moze ktos zacznie pisac pozytywnie o jakis Tour Operatorach?!

Niestety tak tu jest, że jak ktoś zacznie pozytywnie pisac o biurze podróży, to
        zazwyczaj jest brany za jego pracownika
    • Gość: Aga Re: Nagonka na BB a padł Aladin IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 13:32
      Niestety to nie plotka, ale prawda! Dzwoniliśmy do Aladina, nie mówią niczego
      otwarcie, ale sprzedaż wstrzymali. Może ktoś zna szczegóły?
      • Gość: Agent Re: Aladin IP: *.crowley.pl 04.06.03, 14:28
        Chyba jednak to prawda. Współpracujemy z Aladinem bardzo długo. W ub. sezonie
        sprzedaliśmy bardzo dużo miejsc. I szczerze mówiąc jest to dla nas
        zaskoczeniem. Ale muszę potwierdzić, że niestety wygłada na to, że to już
        koniec.

Szkoda, bo klienci byli bardzo zadowoleni (podobnie jak są zadowoleni z BB)

Czy macie może jakiś pomysł jakie biura można obecnie sprzedawać bez obaw, że
        za chwilę padnie. Robi się na tym rynku naprawdę gorąco. A sezon przed nami!
        • Gość: Aga Re: Aladin IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:55
          No napewno bezpiecznym biurem jest Orbis i jego oferta Travel Time, myślę że
          można też się nie obawiać Neckermana, Scan Holiday. To moje skromne zdanie :-).

Pani Aniu i jaką informację Pani dostała? Bo moi klienci mają dziś wylecieć i
          to potwierdzono, ale obawiam się o te wczasy!
    • Gość: ania Re: Nagonka na BB a padł Aladin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 14:32
      wiadomość otrzymałam od agenta , który dostał faxem od Aladina info o
      wstrzymaniu mojego wyjazdu
    • Gość: agentka aladin faktycznie ma problemy!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:50
      wlasnie dzwonilam do biura aladina na tamce
      pani poinformowala mnie ze zostala wstrzymana sprzedaz wszystkich ofert do
      odwolania.
      tzn najpierw probowala mi wmowic ze juz nie maja miejsc
      hehe
      biuro jeszcze poki co jest otwarte, ale nie wiadomo jak dlugo jeszcze.
    • Gość: ala Re: Nagonka na BB a padł Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 05.06.03, 15:07
      Czy są to sprawdzone informacje, czy tylo Wasza chora wyobraźnia!!!
      • Gość: M Re: Nagonka na BB a padł Aladin IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 16:17
        Taką informację dostałam od WIT.
      • Gość: Aga Re: Nagonka na BB a padł Aladin IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 16:39
        Gość portalu: ala napisał(a):

> Czy są to sprawdzone informacje, czy tylo Wasza chora wyobraźnia!!!

Chyba tylko ktoś, kto pisze do innych osób taki tekst nie znając sprawy
        ma "chorą wyobraźnię"!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka