Dodaj do ulubionych

Portugalia Hotel Rocamar.....

20.06.07, 21:28
wszelkie informacje dotyczące pobytu w tym hotelu lub samej miejscowości
Albufeira będą mile a nawet bardzo mile widziane....Wybieram się tam w
sierpniu tego roku i miło by było skorzystać z cennych doświadczeń ludzi
którzy już spędzali tam urlop....z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • leon29_76 Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 21.06.07, 08:16
      Jutro wylatuje. Wroce za dwa tygodnie to dam znac jak bylo.
    • leon29_76 Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 21.06.07, 10:07
      Jeszcze dzisiaj trafilem na strone Angola ktory niedawno goscil w naszym
      hotelu. Raczej pochlebne opinie napisal a i ze zdjec wyglada to dobrze. Ponizej
      link:
      www.travelpod.com/travel-blog-entries/scottwoz/manmeetsworld/1166159220/tpod.html
    • bar-o-manka Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 21.06.07, 19:44
      Hotel jest pieknie położony. Widoki są niesamowite. Pod jednym warunkiem - że
      masz pokój z widokiem na ocean.
      Lecieliśmy ze znajomymi i ja (po skorzystaniu z sugestii p. Krzysztofa z
      tuitam.pl) zmieniłam jeszcze przed wyjazdem pokój na taki z widokiem na ocean.
      My mielismy cudowne wrażenia i rano i wieczorem. Natomiast nasi przyjaciele
      mieli pokój od strony wąskiej uliczki. Nie dość, że naprzeciwko mieli mur domu,
      to jeszcze tą uliczką pędziły samochody i hałasliwe skuterki. Nie dalo się spać
      przy otwartym oknie.
      W hotelu jest restauracja z pysznymi daniami z ryb.
      • bziq7 Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 23.06.07, 09:17
        Serdeczne dzięki za wszelkie dotychczasowe opinie i cenne uwagi, ja mam pokój z
        widokiem od strony ulicy ale myślę że mimo wszystko powinno być ok....(zamknę
        okno w razie czego jest klima przecież) wyobrażam sobie że mając widok na może
        wrażenia są niesamowite....Loen życzę udanego urlopu i czekam na Twoje wrażenia
        i opinie...dzięx za link.
        • bziq7 Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 08.07.07, 15:45
          leon jesli wróciłes juz z urlopu to chętnie poznałbym Twoje wrażenia..;-)
          • migo6 Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 08.07.07, 15:55
            Witam! Leon opisuje hotel Rocamar na forum turystycznym Portugalia.
          • leon29_76 Re: Portugalia Hotel Rocamar..... 10.07.07, 15:54
            Wlasnie wrocilem, bylem z Itaka od 22.06 do 06.07 - super hotelik, kameralny,
            idealnie polozony na skale nad plaza, z pieknym widokiem z pokoi od strony
            oceanu, blisko do centrum Albufeiry, maly ale piekny basenik, dobre i w duzych
            ilosciach jedzenie, czyste i ladne pokoje - codziennie sprzatane. Generalnie
            bardzo polecam. No i ledwie kilku Polakow, reszta to Niemcy i Anglicy z TUI
            wiec to tez swiadczy o randze hotelu. Wg mnie jeden z najlepszych hoteli w
            ofercie Itaki na Algarve - a widzialem kilka innych gdzie reszta rodakow z
            samolotu sie rozjechala. Nie bylo porownania. I naprawde warto dac te 200 pln
            za tydzien od osoby za pokoj od strony oceanu. Widok z okna zawsze zapieral mi
            dech w piersiach. Generalnie bylo super, nawet loty z Prima Charter odbyly sie
            bez komplikacji i opoznien. Chociaz jak wsiadalem na Okeciu do samolotu Tupolew
            latajacego w jakichś liniach Cairo Air z arabską obsługą to mialem lekkiego
            pietra. Albufeira jest slicznym miasteczkiem. Koniecznie wybierzcie sie tez na
            jakiś rejs motorowką po grotach i plazach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka