Gość: Kornel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kornel Re: Wczasy i gra w golfa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:51 Przepraszam za pusty post, przypadkowe dotkniecie enter. Przegladalem oferte Alfa w Tunezji konkretnie chodzi mi o hotel Medi Golf wyglada to bardzo ciekawie. Planowalismy z zona wypad w upalne strony, ale chcialbym jednoczesnie porobic to co lubie tzn golf a nie tylko lezec na lezaku ktos juz moze byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wczasy i gra w golfa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:22 Ja w tamtym tygo wróciłam z hotelu Medi Golf, ale niestety gra w golfa sie nie interesowałam. Mogę tylko powiedzieć że jest pole!!! anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Wczasy i gra w golfa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:55 Ja miałem okazje grać w Tunezji pola tam mają ładne, sprzęt brałem z Polski. Załatwisz wszystko w biurze podróży, ja leciałem z Alfa Star poszedłem do biura młoda Pani mi wszystko załatwiała. Odpowiedz Link Zgłoś