Dodaj do ulubionych

tunezja z tui

IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 16:09
czy ktoś może mi poradzić który z hoteli jest najepszy:) oto moja lista:
Paradise Palace
Hotel Karthago El Ksar
Hotel Mehari Hammamet
Riu Green Park
a może ktoś ma zdjęcia z tych hoteli to proszę o maila m-grzes85@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczur Re: tunezja z tui IP: *.toya.net.pl 24.07.07, 23:37
      witam , byłem w zeszłym roku w KARTHAGO było o.k. , naprawdę zasługuje na 4* .
      Na wycieczkach widywałem się z ludźmi z innych hoteli każdy marudził , a tu bez
      uwag. Duży plus do mała ilość "przyjaciół zza Buga" , w zamian spotkamy Belgów ,
      Holendrów , Niemców , Austryjaków no i oczywiście Francuzów , Polaków jest też
      nie za wielu , mi to nie przeszkadzało . Jedyny mankament ( dla mnie ) to bar
      między plażą a basenem , ciągła kolejka na około 6 - 10 osób i szklanki do piwa
      o pojemności 0,2 litra.
      • Gość: ewar Re: tunezja z tui IP: *.gaz.zabrze.pl 25.07.07, 08:17
        Byłam w Karthago w czerwcu br.Uważam że kategoria hotelu jest zawyżona.Hotel
        najlepszy okres ma chyba już za sobą, wyposażenie jest już wyraźnie
        podniszczone.Duże zastrzeżenia mam do obsługi.Miałam wrażenie że goście z all
        są traktowani z lekceważeniem ,kelnerzy zainteresowani głównie napiwkami.W
        barze wieczorem kolejki gości po napoje,w barach przy plaży wieczne kolejki-
        może poza szczytem sezonu jest lepiej.W jadalni ruletka,znajdę czysty talerz
        czy nie ,a posiłki nieco monotonne i odgrzewane do oporu.
        Hotel jest pięknie położony,cudna plaża-czysta,ładne baseny,piękny ogród ,dużo
        propozycji spędzania wolnego czasu-fajne animacje.Przewaga gości
        frankojęzycznych,dużo "sąsiadów zza Buga" trochę Niemców ,Polaków niewielu.
        Byłam tam z Neckermannem i uważam że przepłaciłam za te wczasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka