Gość: bonita IP: 82.160.135.* 27.07.07, 14:56 witajcie, znacie moze www.tourispol.com? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fragles Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:10 hej, ja tylko moge powiedzieć co widziałam: otóż małoprofesjonalne odrzucające biura, ale może to taka specyfika częstochowskich przedsiębiorstw...poza tym echo...Nikt nic nie mówi na temat usług. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio03 Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 21:44 Hej Ja tam miałem z nimi do czynienia. Super dziewczyny tam pracują!! :-DD Przyszedłem do nich z upatrzoną wycieczkę do Tunezji. Ale one znalazły mi w 10 min imprezkę za 200 zł mniej i to jeszcze z ALL INCLUSIVE !! Kurna chyba pojade w zimę jeszcze raz z tym całym TOURISPOL'em. Jeszcze dostałem fajne gadzety. Czapeczka była w sam raz na te gorące plaże!! Pozdro for All!! Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: internetowe biuro podrozy 17.10.07, 23:22 No niesamowite ! Ktoś jeszcze ? A dają długopisy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 16:54 Długopisy i gadżety są najmniej ważne. Ja byłam w tym biurze bo kumpela mi poradziła. I niezawiodłam się - super obsługa szybko i sprawnie wszystko załatwili. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: internetowe biuro podrozy IP: *.icpnet.pl 26.10.07, 00:00 Spoko biuro. Full serwis kupiłam bilet lotniczy na stronie oraz hotel jeszcze dziewczyny załatwiły mi wynajem auta cała podróż. Przeglądałam też ofertę wczasów i wycieczek. Bardzo ciekawa stronka - mi osobiście spodobała się oferta last minute do ciepłych krajów Turcja, Egipt, Tunezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fla5h Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 23:21 Też miałem do czynienia z wycieczkami z tourispolu. Niedawno wróciłem z nart właśnie z tym biurem podróży. obsługa porządna, bez zarzutu. Wycieczka pozytywna, skipasy + dobre jedzenie i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:29 Witojcie Panocku Jo znom ich ;-) Od 2 lat w tourispol.com kupuje Karty / Ubezpiecznie Euro26. Obsługa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 jeszcze,jeszcze !!! 23.10.07, 00:13 Dawno nie było tylu zadowolonych !Aż przyjemnie się czyta.A jakie mają ceny !!!!! I premia dla pracowników oczywiście . Odpowiedz Link Zgłoś
darekhl [...] 01.11.07, 11:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś