Dodaj do ulubionych

internetowe biuro podrozy

IP: 82.160.135.* 27.07.07, 14:56
witajcie, znacie moze www.tourispol.com?
Obserwuj wątek
    • Gość: fragles Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:10
      hej, ja tylko moge powiedzieć co widziałam: otóż małoprofesjonalne odrzucające
      biura, ale może to taka specyfika częstochowskich przedsiębiorstw...poza tym
      echo...Nikt nic nie mówi na temat usług. A dlaczego pytasz?
    • Gość: misio03 Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 21:44
      Hej
      Ja tam miałem z nimi do czynienia. Super dziewczyny tam pracują!!
      :-DD
      Przyszedłem do nich z upatrzoną wycieczkę do Tunezji. Ale one znalazły mi w 10 min imprezkę za 200 zł mniej i to jeszcze z ALL INCLUSIVE !! Kurna chyba pojade w zimę jeszcze raz z tym całym TOURISPOL'em.

Jeszcze dostałem fajne gadzety. Czapeczka była w sam raz na te gorące plaże!!

Pozdro for All!!
      • pietnacha40 Re: internetowe biuro podrozy 17.10.07, 23:22
        No niesamowite ! Ktoś jeszcze ? A dają długopisy ?
        • Gość: Iza Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 16:54
          Długopisy i gadżety są najmniej ważne.

Ja byłam w tym biurze bo kumpela mi poradziła.
          I niezawiodłam się - super obsługa szybko i sprawnie wszystko załatwili.

Polecam.
          • Gość: Marta Re: internetowe biuro podrozy IP: *.icpnet.pl 26.10.07, 00:00
            Spoko biuro. Full serwis kupiłam bilet lotniczy na stronie oraz hotel jeszcze
            dziewczyny załatwiły mi wynajem auta cała podróż.

Przeglądałam też ofertę wczasów i wycieczek. Bardzo ciekawa stronka - mi
            osobiście spodobała się oferta last minute do ciepłych krajów Turcja, Egipt,
            Tunezja.
      • Gość: Fla5h Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 23:21
        Też miałem do czynienia z wycieczkami z tourispolu.
        Niedawno wróciłem z nart właśnie z tym biurem podróży.
        obsługa porządna, bez zarzutu.
        Wycieczka pozytywna, skipasy + dobre jedzenie i jestem zadowolony
    • Gość: Karol Re: internetowe biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:29
      Witojcie Panocku
      Jo znom ich ;-)

Od 2 lat w tourispol.com kupuje Karty / Ubezpiecznie Euro26.
      Obsługa bez zarzutu.

• pietnacha40 jeszcze,jeszcze !!! 23.10.07, 00:13
      Dawno nie było tylu zadowolonych !Aż przyjemnie się czyta.A jakie mają ceny
      !!!!! I premia dla pracowników oczywiście .
    • darekhl [...] 01.11.07, 11:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka