Gość: klawi IP: 82.160.40.* 29.07.07, 14:34 wybieram się w listopadzie do Indii i Nepalu z Rainbowtours. proszę o opinie na temat wyjazdu z Rainbow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jowita Re: indie z rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:38 te biuro nie jest specjalistą w turystyce egzotycznej dlatego moje wrazenia z wyjazdu na Kube sa bardzo kiepskie podobnie jest z odczuciami innych którzy byli np w Kenii. Jezdilam kilkakrotnie z rainbowem po europie jednak wyjazd na Kube to porazka, nastepnym razem raczej pojade z biurem które wie jak robic takie wyjazdy. Jowita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy Re: indie z rainbowtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:10 jak dla mnie to Ty z konkurencji jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: indie z rainbowtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:51 a mnie sie wydaje ze rainbow tours od lat sprzedaje kierunki tzw. egzotyczne, samy byłem na kubie - objazd i pobyt w 2005, a zeszłym roku tajlandia (też objazd i pobyt) i w obu wypadkach wróciłem zadowolony teraz zastanawiam sie nad Meksykiem albo Peru... moze ktos doradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś