Dodaj do ulubionych

wakacje w Polsce z 5-latką

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 15:46
Poszukuję fajnych wakacji z moją 5-letnią córką Proszę podzielcie się ze mą
swoimi wrażeniami. Czekam...
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: wakacje w Polsce z 5-latką IP: *.crowley.pl 09.07.03, 15:57
      W Polsce - zimno nad morzem (no chyba, że ma się niesamowite szczęście). W
      górach leje. Co robić z dzieckiem - idź na basen

Powodzenia
    • Gość: Kyata Re: wakacje w Polsce z 5-latką IP: 81.15.160.* 10.07.03, 12:15
      Proponuje Osrodek Energopol Trade w Pasymiu pod Olsztynem. Jest w lesie, nad
      jeziorem i jest basen kryty ze zjezdzalnia dla dzieci. Mozna wypozyczyc
      rowery, sa boiska do koszta, siadkowki i inne.
      • Gość: Tomaszek Gościm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 18:11
        Podobny, bardzo ładnie zagospodarowany i wyposażony jest ośrodek w Gościmiu
        koło Drezdenka i Gorzowa Wlkp. (woj.lubuskie) Jest tam malownicze jezioro z
        własną plażą, wszelaki sprzęt, kryty basen, gabinety odnowy, świetlice, sala
        gimn. boiska, korty, plac zabaw, dla dzieci codziennie organizowane są
        zajęcia różnego typu, teren rozległy i bezpieczny. Za ogrodzeniem ośrodka
        wielkie kompleksy Puszczy Noteckiej, mnóstwo grzybów, trasy rowerowe i okolica
        też ciekawa. Godzina jazdy, w Świerkocinie między Gorzowem a Kostrzynem małe
        safari - wielka, obowiązkowa atrakcja dla dzieci. Mieszka się tam w dobrze
        wyposażonych domkach lub pawilonie hotelowym. Wyżywienie na miejscu 3 razy
        dziennie, typowe-wczasowe.
        Ostatnio byłem tam z rodziną na wakacjach 3 lata temu, ale wiem, że np. biuro
        Turysta nadal sprzedaje ich ofertę, bo awaryjnie się o to pytałem. Jest to
        miejsce idealne dla młodszych dzieci i nie znam w Polsce lepszego pod tym
        względem ośrodka.
        Podaję nr telefonu, który był aktualny w 2001 roku 095/762 1183.
        Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka