IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 13:39
Jestem przerażona tym co tutaj wyczytałam. Dwa dni temu w portalu wakacje.pl
wykupilam wakacje w Egipcie w hotelu Le MEridian. Okazało się, że biurem,
które te wczasy mi sprzedało jest Big Blue. Oczywiście teraz już nic nie
zmienię.. jest zbyt późno... ale chyba dopiero na miejscu odetchnę ( albo i
nie)
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: Big Blue IP: *.tkb.net.pl 11.07.03, 14:05
      Znam osoby, które bardzo chwalą sobie Big Blue. Ja też wykupiłam wycieczkę do
      Egiptu, ale z innym biurem i też się boję, bo się naczytałam różnych rzeczy na
      ich temat. Myślę, że każde biuro ma swoje wpadki i opinie czasami są bardzo
      rozbieżne. Jedni sobie chwalą dane biuro, inni wprost przeciwnie. Radzę nie
      nastawiać się z góry, że wszystko będzie be i wierzyć, że nam się nie
      przytrafi żadna taka wpadka.
      • Gość: monia76 Re: Big Blue IP: *.u.mcnet.pl 11.07.03, 14:18
        Gość portalu: bea napisał(a):

> Znam osoby, które bardzo chwalą sobie Big Blue. Ja też wykupiłam wycieczkę do
        > Egiptu, ale z innym biurem i też się boję, bo się naczytałam różnych rzeczy
        na
        > ich temat. Myślę, że każde biuro ma swoje wpadki i opinie czasami są bardzo
        > rozbieżne. Jedni sobie chwalą dane biuro, inni wprost przeciwnie. Radzę nie
        > nastawiać się z góry, że wszystko będzie be i wierzyć, że nam się nie
        > przytrafi żadna taka wpadka.

gdzie jedziesz do egiptu, Bea? i z kim?
    • Gość: Andy Re: Big Blue IP: *.crowley.pl 11.07.03, 15:23
      Ale hotel to wybrałaś sobie bajeczny. Gratulacje. Jeśli oczywiście do niego
      trafisz ;-)
      • Gość: Doris Re: Big Blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.03, 15:42
        Wybrałaś dobry hotel i na pewno będziesz zadowolona. Co do biura Big BLue, to
        artykuł w Rzeczpospolitej to czarny PR ze strony konkurencji. Pracujęw biurze
        podróży, które równieżsprzedaje oferty BIgBLUe. Ostatnio organizowali
        szkolenie u siebie i tam się dowiedziałam prawdy o artykule. Zerwali
        współpracę z nierzetelnymi biurami i pewnie z tąd ta zemsta.
        Miłych wakacji!!
        • Gość: Miś Re: Big Blue IP: *.icpnet.pl 12.07.03, 12:41

Co do biura Big BLue, to artykuł w Rzeczpospolitej to czarny PR ze strony
          konkurencji. Pracujęw biurze
          > podróży, które równieżsprzedaje oferty BIgBLUe. Ostatnio organizowali
          > szkolenie u siebie i tam się dowiedziałam prawdy o artykule.

a skad wiesz że to oni mówią prawda??
          a słyszałeś ile zostawili za sobą długów na krecie?

Zerwali
          > współpracę z nierzetelnymi biurami i pewnie z tąd ta zemsta.

pewnie wszyscy agenci w trosce o swoich klientów ich "olali" (oprócz ciebie) a
          ty odwracasz kota ogonem- ten kit też pewnie wciskali na "szkoleniu" :))))
          porządna firma nie zmienia nazwy z big blue na big blue travel,a cały czas
          udaje że jest big blue - na pewno w jakimś celu to zrobiono i na pewno nie w
          celu uczciwym. Mógłbyś chociaż kochany agencie nie wciskać ludziom ciemnoty tak
          jak twoja ukochana firma.

> Miłych wakacji!!

ja również ci tego życze i rozwagi przy następnych zakupach
        • Gość: Turystka Re: Big Blue IP: *.acn.pl 13.07.03, 19:13
          Doris, co Ty pier....lisz o dobrym biurze Big Blue. To jest gówno, a nie biuro.
          Poczytaj sobie opinie ludzi o hotelu Le Meridien. Owszem, hotel fajny, tylko że
          pokoje kupione przez Big Blue na ten sezon to 2x3 metry i 800 metrów od morza.
          rewelacja.
    • Gość: Kasia Re: Big Blue IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 13:41
      Dziękuję wszystkim za słowa pocieszenia jak i te, które sprawiają, iż już mi
      się odechciało calego wyjazdu. Niemniej jednak po powrocie podzielę się
      informacjami o biurze i wogóle o całych wakacjach
    • Gość: gingerus Re: Big Blue IP: 213.17.193.* 15.07.03, 10:23
      Biuro BB i ich pracownicy sa na maxa popiep....... . Ja wykupiłam wycieczke w
      kwietniu, a potem dopiero przeczytałam wszystkie posty na ich temat. Przed
      wyjazdem umierałam ze strachu iz strace całą kasę i nie pojade na wakacje.
      dodatkowo wyczyniali cyrki z godzinami wylotu. Uspokoiłam sie gdy o około 4
      dotarlismy do hotelu. Ale znalazłam 2 myszy i obrana poduszke . Wydarłam sie
      jakbym nigdy w zoo nie była, ale całe zmeczzenie i warowanie na lotnisku od 19
      do 23 dało swoje.
      ogolnie , cała ta organizacja zakrawa na dobry kabaret - i az niemozliwe , że
      tak sie dzieje.
      Ale Kreta , słoneczko, basen, morze zrekompensują ci wszystko.
      Nie przejmuj sie , jedz i baw sie dobrze.
      Trzymam kciuki.
      A jak zobaczysz rezydentke z BB , która ma "muchy w nosie " i nic jej sie nie
      chce- to ja olej.
      Pozdrowionka - zazdroszcze ci , byłam tam 1,5 tygodnia temu i juz tęsknię.
      pa
    • Gość: ania Re: Big Blue IP: *.novartis.com 15.07.03, 13:00
      Bylam w lutym z BB w Egipcie w Sheratonie, Le Maridien to ta sama klasa hotelu.
      Bylo REWELACYJNIE. Nie ma sie czego bac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka