Dodaj do ulubionych

Rejs po Nilu (Egipt)

IP: *.pl 04.08.03, 09:35
Witam
Wybieram się do Egiptu na rejs po Nilu, doradżcie z jakiego biura jechać.
Słyszałem że ciekawe propozycje ma Biuro AlfaStar i Exim.
Wylot tylko z Katowic.
Obserwuj wątek
    • Gość: mickey Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 10:37
      Witaj, osobiście mogę polecić biuro Exim, sprzedałem kilka takich imprez i
      klienci byli bardzo zadowoleni, hotele klasy ****, ludzie nie mieli zarzutu
      jedynie do miejsca w kajucie, bo była to rodzina 3 osobowam a kajuty sa raczej
      niewielkie na statku, ale po za tym ok.
      Pozdrawiam
    • Gość: JoGa Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.08.03, 23:20
      Bylam na takiej imprezie w zeszlym roku z EXIM'em - naprawde polecam. Co do
      organizacji - w zasadzie bez zarzutu, a co do programu... to najlepsza forma
      zobaczenia Egiptu (odwiedzasz wszystkie miejsca, ktore odwiedzic powinienes, a
      pozniej zasluzony odpoczynek z obowiazkowym nurkowaniem! - rafy sa
      powalajace!!!). Zycze udanego wyjazdu!
      • Gość: anula Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: *.unregistered.media-com.com.pl 05.08.03, 16:36
        Programy z Oasisa rownie dobre, a ciutek teńsze. Są juz problemy z wolnynmi
        miejscami na sierpień
    • Gość: mariola Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: 62.233.204.* 06.08.03, 09:57
      Kilka lat temu byłam na objeździe po Egipcie z SigmąTrawel. Nie było czego się
      przyczepić, ale chyba głównie dzięki przewodnikowi. Cholernie kompetentny i
      znajacy się na rzeczy. MALCZEWSKI (niestety nie pamiętam imienia), tylko z nim
      na rejs po Nilu, objazd po Egipcie. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka