Gość: AleX IP: *.pl 04.08.03, 09:35 Witam Wybieram się do Egiptu na rejs po Nilu, doradżcie z jakiego biura jechać. Słyszałem że ciekawe propozycje ma Biuro AlfaStar i Exim. Wylot tylko z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mickey Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 10:37 Witaj, osobiście mogę polecić biuro Exim, sprzedałem kilka takich imprez i klienci byli bardzo zadowoleni, hotele klasy ****, ludzie nie mieli zarzutu jedynie do miejsca w kajucie, bo była to rodzina 3 osobowam a kajuty sa raczej niewielkie na statku, ale po za tym ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoGa Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.08.03, 23:20 Bylam na takiej imprezie w zeszlym roku z EXIM'em - naprawde polecam. Co do organizacji - w zasadzie bez zarzutu, a co do programu... to najlepsza forma zobaczenia Egiptu (odwiedzasz wszystkie miejsca, ktore odwiedzic powinienes, a pozniej zasluzony odpoczynek z obowiazkowym nurkowaniem! - rafy sa powalajace!!!). Zycze udanego wyjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: *.unregistered.media-com.com.pl 05.08.03, 16:36 Programy z Oasisa rownie dobre, a ciutek teńsze. Są juz problemy z wolnynmi miejscami na sierpień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Rejs po Nilu (Egipt) IP: 62.233.204.* 06.08.03, 09:57 Kilka lat temu byłam na objeździe po Egipcie z SigmąTrawel. Nie było czego się przyczepić, ale chyba głównie dzięki przewodnikowi. Cholernie kompetentny i znajacy się na rzeczy. MALCZEWSKI (niestety nie pamiętam imienia), tylko z nim na rejs po Nilu, objazd po Egipcie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś