Gość: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 11:13 bardzo prosze o odpowiedz tych, co byli- jaki hotel w alanya wybrac? tyle jest zlych komentarzy o niektorych, ze nie wiem co wybrac... co sadzicie o turkmenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia30 Re: hotele w alanya 06.08.03, 12:25 Mogę polecić z czystym sumieniem hotel*** Sefa Bey w wersji allinclusive w Oba koło Alany. Byłam w tym roku na przełomie czerwca i lipca. Hotel mały 22 pokoje (chyba że preferujesz 200 pokojowe molochy), czysty, zadbany z basenem i co najważniejsze z bardzo miła obsługą!! Ofertę kupiłam z biura Pegas Touristic. Udanych wakacji-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: hotele w alanya IP: *.inetia.pl 06.08.03, 14:02 Byłam w ub. r. kilka dni w hotelu Kleopatra Beach, chyba ***, jedzenie ok, pokoje też, restauracja częściowo "werandowa" :), dużo sklepików. Plaża jest oddzielona ulicą (prawie wszędzie w Alanyi), ale hotel jest w pierwszym szeregu hoteli, można więc mieć pokój z widokiem na morze. Część ludzi było w **** hotelu, ale spory kawałek od plaży i musieli dojeżdżać busikami, nie byli zadowoleni, bo przy okazji więcej zapłacili, a standard był porównywalny. Pozdrawiam i życze udanego wyboru i wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś