Gość: Gość IP: 82.160.40.* 07.04.08, 17:38 Czy ktoś korzystał może z usług internetowego BP dreamtours. Znalazłam na ich stronie ciekawą ofertę i chciałabym najpierw dowiedzieć się coś na temat tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: dreamtours 07.04.08, 21:11 Ja aktualnie korzystam.Właśnie czekam na bilety i wizy.Wizy to niespodzianka,bo w umowie nie było,że będą.To może i nie ich zasługa,ale miło.Tak więc,jeśli nie zobaczysz mnie na tym forum w niedzielę,znaczy,ze wszystko ok :D (proszę odpukać) ps. nie było też dopłat za paliwo,ani jakiś dodatkowych ,ukrytych,niespodziewanych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dreamtours IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.04.08, 13:36 Kupujemy w tym biurze dosyć często i nie było żadnych negatywnych niespodzianek.17.04 lecimy z Berlina do Turcji, oczywiście zakup wczasów przez DreamTours.Profesjonalna obsługa pracowników biura na wysokim poziomie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: dreamtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 17:45 Kupilismy u nich wyjazd na Malediwy. Wrocilimy 2 tyg temu. Zastrzerzn brak - wszystko zgodnie z opisem, Sun island Resort - swietny hotel polecam kazdemu Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: dreamtours 04.05.08, 03:37 Jak podskoczyło do góry ,to dopiszę,ze byłam i wszystko ok.Ale w przyszłym roku będę szukała w bon voyage - oferują nocleg w hotelu z parkingiem przy lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: dreamtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 10:45 hm - no my tez mielismy hotel z parkingiem - a wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: dreamtours 04.05.08, 14:19 Gość portalu: miszczu napisał(a): > hm - no my tez mielismy hotel z parkingiem - a wiec w czym problem? Bon voyage ma w swojej ofercie,dla kupujących wczasy,hotel+parking za około 100E.Dreamtours nie ma czegoś takiego jeszcze.Ja za sam parking na lotnisku ,zapłaciłam 127E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: dreamtours IP: *.chello.pl 04.05.08, 16:13 moze nie dopytales, my mielismy parking z hotelem i sniadaniem przy lotnisku na 2 tyg za 104 euro Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: dreamtours 04.05.08, 17:02 No,kurcze :( Pytałam,mówili,ze nie mają czegoś takiego.A piszemy o tym samym biurze ? www.dreamtours.pl/?gclid=CJ7Wo6SOjZMCFQxtMAodzypcYQ Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: dreamtours 05.05.08, 02:06 No to ktoś tam zawalił sprawę tego hotelu.Wiedziałam,ze np.Tui ma taką opcję,więc specjalnie zapytałam,powiedzieli,ze nie ma.Trudno.I tak byłam zadowolona i mi jeszcze nie minęło :DDD Odpowiedz Link Zgłoś