Dodaj do ulubionych

TUI podnosi ceny...

IP: *.novartis.com 10.04.08, 12:05
czy komuś zdarzyła sie taka przygoda?Cena wycieczki wzrosła bo ponoć
wzrosły ceny paliwa....
Obserwuj wątek
    • Gość: tymonek Re: TUI podnosi ceny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:21
      Na ten temat jest kilka wątkow na forum. Radzę poszukać i poczytać.
      Po co zakładać kolejny?
      • Gość: kosmata Re: TUI podnosi ceny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 20:58
        a po to zeby wszyscy wiedzieli ze TUI tez oszusci prawda Leno?:)
    • Gość: MarMar Re: TUI podnosi ceny...nie tylko - Itaka również IP: 194.116.131.* 11.04.08, 21:14
      Itaka również podnosi ceny ze względu na dopłatę paliwową
      • Gość: matako01 Re: TUI podnosi ceny...nie tylko - Itaka również IP: *.Red-81-38-111.dynamicIP.rima-tde.net 12.04.08, 11:13
        Ludzie, co wy z tym paliwem? Tyle watkow z powodu podwyzki paliwa,
        ze glowa boli. Ceny paliwa poszly w gore w calej Europie i nie
        tylko. Ceny podniesli wszyscy ci co z niego korzystaja. Nie tylko
        przewoznicy. W zwiazku z podwyzka paliwa wiele artykulow ma wyzsze
        ceny. Jak kupicie sam bilet lotniczy to tez za niego wiecej
        zplacicie niz przed podwyzka paliwa. Bardziej logiczne by bylo
        nazwac oszustami tych co do tej podwyzki doprowadzili a nie BP. I
        dajcie sobie spokoj z nowymi watkami na ten temat bo to juz nudne.
        Chyba ze walkowanie tego pomaga Wam w samopoczuciu!!!!!!
    • Gość: zbynio Re: TUI podnosi ceny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 15:47
      A mnie ceny nie podnieśli.
      Cypr - 30.04
      Zbynio
      • dawieczorekbreda Leicmy z Arke.nl nam cen nie podnosza 19.04.08, 17:35
        Witam ja lece z rodzina do Egiptu z Holenderskiego biura podrozy nazywa sie
        Arke.nl wylatujemy z Amsterdamu 08.07.2008 . My nie musimy doplacac zadnych
        dodatkowych oplat paliwowych . Cena zawarta na umowie jest cenaostateczna . Tak
        wiec prosze zwocic uwage na to iz jesli kupuja panstwo wycieczki w styczniu lub
        lutym so one objete kliku procentowym rabatem ktore biuro wam proponuje po to
        aby was przyciagnac . Pamietajcie takie biura niemogo wyjsc na straty dla tego
        wykorzystuja sytuacje na rynku powiadamiajac o do platach krore musicie panstwo
        dokonac > to jest standardowa zagrywka biur tak sie robi
    • Gość: me a gdzie padLeena?! IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 20:28
      • Gość: me takie niemieckie a tez wałki kręci?:) IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 20:30
    • Gość: LECH Re: TUI podnosi ceny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 13:18
      niestety i nam sie to przydarzyło:(((. po tym co ludzie wypisują na
      temat innych biur i po lekturze opinii, nie spodziewaliśmy sie ,ze
      takie same praktyki stosuje TUI:(. okazuje sie,ze niczym sie ono nie
      rozni od pozostałych poza cenami z kosmosu, ktore sugerowały nam
      inną jakość. Przeliczylismy sie srodze. Tylko tyle i aż tyle.
      • voyager747 Re: TUI podnosi ceny... 10.05.08, 15:39
        Wszyscy podnoszą ceny ze względu na ceny paliwa. Wszystko przez te umowy, które
        na to pozwalają. Jak ktoś u mnie zamówi komputer i np. podrożeją pamięci to
        muszę sprzedać komputer za tyle ile się umówiłem i moja strata, a tu każdy robi
        co chce. Taka trochę wolna amerykanka u nas panuje, biura mogą wszystko, a
        turysta nic. W sumie to dość wkurzające jest. Pomimo dużego spadku kursu walut,
        wakacje tak naprawdę wcale nie potaniały, a zobaczcie ile np. 6 lat temu
        kosztował dolar czy euro. Wynika z tego, ze biura zarabiają coraz więcej i jak
        muszą ze swojej marży choć 50 pln dołożyć, bo podrożało paliwo, to już nie mogą,
        bo za mało zarobią. To chyba się nazywa pazerność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka