glicea 19.06.08, 12:12 Czy ktoś był z nimi na wycieczce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PP Re: BTKiZ Penelopa IP: 81.15.172.* 02.09.08, 12:05 Byłem w 2005 na objeździe w Turcji Wschodniej. Byłem bardzo zadowolony. Organizacja dobra, kontakt z przewodnikiem lokalnym OK, warunki hotelowe (no może poza jednym - chyba Trabzonem) OK, wy zywienbie OK, transport w porządku (drobna awaria klimy pod granica z Armenią, ale szybko naprawiona). Najważniejsze było otwarcie pilotki (o ile pamietam p.Bożena) na pomysły grupy. Dołozylismy do programu zwiedzania (niewielka zrzutka dla kierowcy na paliwo) stolicę WlK.Armenii - Ani, i pare innych obiektów w poblizu trasy zwiedzania (juz bez dopłaty, bo było blisko). Najważniejsze, że sami uczestnicy mieli ogromną chęć zwiedzania - nie tak jak na wielu wycieczkach, gdzie duża część grupy woli posiedziec w kafejce, albo iśc na hotelowy basen o godz. 17, co uniemożliwia późniejszy powrót i tym samym dołożenie czegos do programu... Oczywiście nie wiem, jak to wygląda na innych imprezach i co sie mogło zmienić w czasie ::)) Odpowiedz Link Zgłoś