Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 09:36 Lece w lipcu na Krete czytając opinie jestem przerażona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 09:58 nie ma czym - liczba skarg jest proporcjonalna do liczby przewiezionych turystów- biuro jak biuro ciesz się wyjazdem wynajmij samochód i zjedź całą kretę byłem w różnych miejscach ale kreta zrobiła na mnie najlepsze wrażenie piękne niesamowite widoki ale twgo nie zobaczysz siedząc w hotelu czy na fakultetach - koniecznie wypożycz samochód i ciesz się cudowną wyspą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 10:52 bez przesady,narzekają malkontenci,ja jezdze z triadą juz od lat,byłam w tym roku w tunezji,na krecie tez byłam z nimi i wszystko było ok. pewnie ,ze jak sie człowiek uprze,to zawsze do czegos mozna sie przyczepic,ale wg mnie za takie pieniądze nie mozna oczekiwac cudów.raz sie trafi lepiej ,raz gorzej,ale chyba nie chodzi tylko o widok z okna i pełny talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 11:22 Najlepiej nie czytaj wydumanych opinii, a ciesz się wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 12:26 Ja jeżdże na siedem + siedem łacznie cztery razy i zawsze byłem zadowolony .. o formach stacjonarnych i rejsie - nie wypowiadam się - nie byłem 7 + 7 is the BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.06.08, 12:27 Wróciłam tydzień temu z Krety - byłam z Triady. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Zapłaciłam niedużo, zwiedziłam cudowne miejsca, miałam fajny hotel, dobre jedzonko i fajną rezydentkę. I powiem szczerze, że najczęściej narzekają osoby, które za małe pieniądze chcieliby cudów! Narzekają na rezydentów ( a przecież nikt nie będzie nas prowadził za rączkę), narzekają na jedzenie, bo monotonne... (ciekawe czy w domu mają codziennie szwedzki stół, pięć dań i sto deserów? - wątpię.) Albo ciekawe czy zmieniają pościel co drugi dzień? Na pewno nie! No ale jak wyjadą na urlop, to już chcieliby udawać rodzinkę dworską. Śmieszą mnie tacy ludzie. Najlepiej to rzeczywiście chyba nie czytać opinii. Poza tym to nieważne z jakiego biura jedziemy. W hotelu, w którym byłam byli goście min. z Tui, Neckermanna i innych tzw. dobrych biur podróży. A wszyscy byli traktowani jednakowo. Wszyscy mieli opcję all, te same prawa i przywileje. Więc nie ma co narzekać na konkretne biura podróży, bo różnie to bywa. Trzeba znać choć trochę język obcy, mieć pozytywne nastawienie, fajnych ludzi obok siebie i wszystko jest wtedy super. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.kotka.psotka Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 12:53 Trafione w sedno! Ludzie za niewiarygodnie niską opłatę chcieliby mieć niewiarygodny standard usług! I do tego nie czytają dobrze umów, ofert, albo nie wszystko z nich rozumieją (lub chcą zrozumieć). Ładnych parę lat temu wybrałam się do Włoch, nie z Triadą, ale z innym biurem - usługi mieliśmy te same (zakwaterowanie w hotelu i śniadanie. KONTYNENTALNE - było na ten temat w ofercie). O rodzaju posiłku wiedziałam na długo przed wyjazdem i liczyłam się z tym, że "wyżerki" w hotelu tym razem nie będzie. Zresztą, komu chce się jeść coś konkretnego w taki upał. A do szału dosłownie doprowadzała mnie osoba, która twierdziła, że z tym "moim" biurem była w innym kraju śródziemnomorskim i tam śniadanie miała obfite i z dużym wyborem potraw. Więc zapytałam, czy do "tamtego" wyjazdu była dodana informacja o rodzaju wyżywienia? Tak, miało być "bufetowe" ;-). A nasze - kontynentalne. I o tym było wiadomo od momentu zapisu na wczasy. Więc czego się czepiać? Śmiem przypuszczać, że gdyby opisywany wyjazd miał miejsce rok, może 2 lata temu, kiedy internet stał się już powszechnie dostępny, osoba, o której piszę, na pewno nie szczędziłaby gorzkich słów pod adresem biura organizującego wycieczkę. A było tam naprawdę sympatycznie. Z "Triadą" czy nie, życzę udanego wypoczynku lub/i zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 12:30 bylam z nimi 4 lata temu na Krecie i bylo OK. Dzisiaj nie kupilabym u nich wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 12:43 Iberia - tematem jest cos pozytywnego o Triadzie więc bądź tak dobra i przenieś się do tematu Triada - nigdy więcej ... swoją drogą dosc komicznie brzmisz z tym swoim od lat pisanym Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 13:11 cztery wyjazdy na 7+7 (w tym rejs) i zawsze bylo super! przemiłe i kompetentne pilotki, zakwaterowanie na objazdach przyzwoite, na miejscu tak jak sobie wybrałam w katalogu, wszystko zgodnie z umową i za niedrogie pieniądze...w tym roku wyjazd na 7+7 do Grecji, już tylko 2 tygodnie!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 13:33 Hej anna 2003 napisz coś może jakieś uwagi o Grecji - jak wrócisz .. tez się szykuje na 7 + 7 po Grecji ale koniec sierpnia początek grudnia .. o moze napisz cos o hotelu - moze ten sam wezme ??? pzdr i zycze miłych wakacji deoand Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 13:34 errata początek września Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl OT-do bajkopisarza 24.06.08, 13:58 deoand napisał: > tez się szykuje na 7 + 7 po Grecji ale koniec > sierpnia początek grudnia .. hmm a jaki to kalendarz ma sierpien kolo grudnia? :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: do królowej Andaluzji 24.06.08, 20:23 Królowo Andaluzji droga ... errata to jest korekta błędów więc boska Królowo - wzrok juz nie ten czy zamiast do szkoły na wagart sie chodziło ??? a pozatem Errare humanum est - perseverrare autem insulso iberico !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do blyskotliwego inaczej deosia 24.06.08, 20:57 deoand napisał: > Królowo Andaluzji droga ... errata to jest korekta błędów naprawde??? co ty nie powiesz alfo i omego ze Zgierza. > więc boska Królowo - wzrok juz nie ten czy zamiast do > szkoły na wagart sie chodziło ??? slonce, nie mierz innych swoja %miarka > a pozatem > > Errare humanum est - perseverrare autem insulso iberico !!!!! c'est vrai? impossible! :-DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: do blyskotliwego inaczej deosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 15:51 a ta znowu rozdiela wypowiedzi na części, bo jej mózeg nie obejmuje całości:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: do blyskotliwego inaczej deosia IP: *.171.143.194.crowley.pl 29.06.08, 18:39 WCdebil znowu się uaktywnił... Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 16:31 deoand napisał: > Hej anna 2003 napisz coś może jakieś uwagi o Grecji - jak > wrócisz .. tez się szykuje na 7 + 7 po Grecji ale koniec > sierpnia początek grudnia .. o moze napisz cos o hotelu - > moze ten sam wezme ??? > > pzdr i zycze miłych wakacji > > deoand spoko, masz to jak w banku :) wracam po 21/07, więc wtedy na pewno skrobnę słów kilka...tak przy okazji, moi znajomi byli w kwietniu na 7+7 w Maroku i BARDZO sobie chwalili tę wycieczkę, hotel w porządku, program ciekawy, dobra organizacja, więc też możesz dopisać sobie do listy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 20:30 Maroko to mój plan awaryjny jak nie wypali Grecja stąd czekam na opinie ... kolega wrócił w końcu maja i był zadowolony bardzo ale co dwa głosy to nie jeden ... pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 20:51 wow, ale plany....no no, fajnie miec syna-sposnora, bo z tej rencinki to ciezko by bylo uciulac:-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 21:11 W dzieci zawsze trzeba inwestować bo jak rodzic dziecku tak dziecko rodzicowi - z renty zawsze trudno chyba , że Bolkowa .. ale u ciebie tez jakos cienko - na dzieci nie masz co liczyc a czas nadchodzi taki , ze kobieta / wg pana Wiśniewskiego - ale pisarza nie śpiewaka / przestawia się pojawiac w męskich snach a tym bardziej sponsorskich snach - i erdi juz nie płaci nic i ostatni wyjazd sponsorowany na Krete i to z Triadą ... swoja droga sponsor nie wysilił sie zbytnio ... ja tam chciałem ci w końcu zasponsorowac ten Egipt abyś w końcu Hurghadę zobaczyła i nawet próbowałem wp namówic do tego planu ale on jakos taki mało wyrywny a ty to niby dokąd w tym roku ???? pzdr deo omc sponsor !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 25.06.08, 17:13 dla jasnosci:zebys sie za 3 miesiace nie podniecal zbytnio to we wrzesniu albo pazdzierniku BYC MOZE gdzies pojade,na razie to znak zapytania to tobie nic do tego, dokad, z kim i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 13:11 deoand napisał: > Iberia - tematem jest cos pozytywnego o Triadzie więc bądź > tak dobra i przenieś się do tematu Triada - nigdy więcej ... napisalam jak bylo, chcesz trollu drukowanymi? > > swoją drogą dosc komicznie brzmisz z tym swoim od lat > pisanym Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 17:07 Jeśli nie oczekujesz cudów,to ok.Byłam z nimi raz,bo tylko oni mieli ofertę do Matali.Przywieżli,odwieżli,pokój był czysty. Wycieczki były dużo droższe niż innych biur z tego hotelu,więc nie korzystałam.Wyżywienia nie wykupuję.Wszystko zależy od oczekiwań.Przygotuj się na prosto i skromnie i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 22:55 cudów nie oczekiwałam, a było za każdym razem świetnie...skromnym bym tego nie nazwała, ale i nie wypasem, bo tego nie lubię..za każdym razem mocne kulturalne 4 gwiazdki na pobycie i rzetelni, przesympatyczni piloci na zwiedzaniu..czegóż chcieć więcej? rezydent nie jest mi w ogóle do szczęścia potrzebny, po tygodniowym objeździe sporadycznie korzystam z fakultetów na miejscu, a jeśli już, to zawsze z jakmiś lokalnym biurem, bo nikt nieco bardziej "oblatany" nie kupuje u rezydenta, bo wiadomo, że oni muszą narzucić marżę... DEO - mam dla Ciebie drugi głos za Grecją, moja znajoma była na tym 7+7 5 lat temu i wrażenia były takie, że od tamtej pory jest wierną klientą tegoż biura :))) co do hoteli, to mam sprawdzone 2 przez znajomych - Theoxenia (tam jadę) i Akti Ouranopoli, opinie o obu pozytywne, żadne cuda wianki, ale nienajgorsza lokalizacja (choć to pojęcie względne, ja nie muszę mieszkać w centrum metropolii), bliziutko do plaży i dobre jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 23:16 Dzięki juz będe wiedział o co pytac tzn jaki hotel .. W Grecji nie byłem jeszcze więc wypada tam pojechac jednak pzdr deo Jakoś na moich trzech objazdówkach + jedna syna nie było złego pilota Triady a niektórzy tak tu narzekaja - może miałem akurat takie szczęście ... Rezydent normalnie nie jest szczególnie potrzebny choć uwaga w Tunezji cena wycieczki do Tunisu w TRIADZIE była niższa niz w lokalnym Sahelu .. w innych krajach arabskich jest akurat odwrotnie pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 17:49 Byłam kilka razy na wypoczynku i 7+7 zawsze było ok .Szczególnie polecam 7+7 -mają wspaniałych pilotów . Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 24.06.08, 18:24 Pozytywne jest to , że są . Pozytywne rownież jest to , ze nie obowiązku z nimi jechać . Z tego drugiego pozytywu jestem szczególnie zadowolony . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:54 Miało być coś pozytywnego to MARNE BIURO ZA MARNĄ FORSĘ to powinien byc slogan reklamowy Triady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanahoe Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 26.06.08, 17:25 Korzystałam z tego biura raz ale wszystko było w jak najlepszym porządku. Pani rezydentka Sylwia na medal :) Nawet jak poprosiliśmy to nam rezerwowała stolik w restauracji w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.171.143.194.crowley.pl 26.06.08, 18:47 awet jak poprosiliśmy to nam rezerwowała stolik > w > restauracji w mieście. Ta a czasami loda nie chciała zrobić .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:05 Teraz rozumiem kto jest zadowolony z Triady ani be ani me nie wiedziałem, ze sa w Polsce takie .......osoby, które nie umieją zarezerwować stolika w restauracji jak mi jedzonko nie smakuje ktos juz napisał Mierni ale Wierni Triadzie Rozumiem nową ofertę Rezerwujemy stolik na mieście lody w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 27.06.08, 08:21 zachowaj sobie może swoje eleganckie komentarze o innych dla siebie, bo guzik wiesz o osobach, które zwyczajnie są zadowolone z usług tego biura...może to zadowolenie właśnie jest ością w gardle tym, którzy się nacięli..cóż, współczuję, ale to nadal nie daje prawa do oceny innych w ten sposób...może zresztą powinnam się cieszyć, że osób typy anty i podobni z Triady korzystać nie będą, przynajmniej nie spotkam ich gdzieś na trasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACZEK Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: 193.0.124.* 27.06.08, 11:43 Annie Kochanie Dostaniesz Awans Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 27.06.08, 12:14 raczek tematem jest - coś pozytywnego o Triadzie .. wolisz negatywy to masz inny wątem Oszustwa Triady - przenieś sie tam ... W tym roku albo Grecja albo Maroko w ramach 7 + 7 i dzieki Panie B. że tacy upierdliwi turyści to nie z Triadą tylko z Eximem czy Tui albo w ogóle siedzą tylko przy kompie pozdrawiam deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.171.143.194.crowley.pl 27.06.08, 17:25 utor: deoand 27.06.08, 12:14 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz raczek tematem jest - coś pozytywnego o Triadzie .. Ta ale co no chyba że są...... wolisz negatywy to masz inny wątem Oszustwa Triady - przenieś sie tam ... W tym roku albo Grecja albo Maroko w ramach 7 + 7 i dzieki Panie B. że tacy upierdliwi turyści to nie z Triadą tylko z Eximem czy Tui albo w ogóle siedzą tylko przy kompie a tobie szkoda bo na Tui to ciebie po prostu nie stać pozdrawiam deoand Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 27.06.08, 18:22 Oj derdi ty znowu tutaj ... no z kim ostatnio byłes w Turcji .. z TUI cos wątpię ... chyba z jakiegos wezyra czy twojej ulubionej ALFY pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.171.143.194.crowley.pl 28.06.08, 19:04 Derdi ??? a kto to .... Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 27.06.08, 12:24 Gość portalu: RACZEK napisał(a): > Annie Kochanie > Dostaniesz Awans szkoda tylko, że Twój jad jest chybiony a tok myślenia po prostu śmieszny (i to bynajmniej nie w tym pozytywnym znaczeniu), bo NIE PRACUJĘ w żadnym biurze podróży, choć służbowo mam z nimi czasem do czynienia...zachowanie typowe dla niedowiarków, że można być z czegoś zadowolonym, czego oni nie pochwalają... Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 27.06.08, 16:28 "...może to zadowolenie właśnie jest ością w gardle tym, którzy się nacięli..cóż, współczuję, ale to nadal nie daje prawa do oceny innych w ten sposób..." Piszesz brednie. Właśnie to,ze się nacięli (czyli ktoś ich wykiwał a dokłądnie TRIADA!!!powoduje,ze piszą źle a nie,że im ością w gardle cudze zadowolenie. Myślenie masz błędne !!! Do tego wykiwanie ich przez Traidę DAJE IM PRAWO !!!!! Przecztaj to co piszesz i moze przemysl zanim naciśniesz "wyślj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 16:56 Anie umie zamówic sobie stolik na mieście Czyli nie jest jej potrzebna Triada Oj Anie poraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 28.06.08, 19:43 Szczególnie,że to stolik w polskim miescie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.171.143.194.crowley.pl 27.06.08, 17:22 Autor: annie2003 27.06.08, 08:21 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz zachowaj sobie może swoje eleganckie komentarze o innych dla siebie, bo guzik wiesz o osobach, które zwyczajnie są zadowolone z usług tego biura...może to zadowolenie właśnie jest ością w gardle tym, którzy się nacięli..cóż, współczuję, ale to nadal nie daje prawa do oceny innych w ten sposób...może zresztą powinnam się cieszyć, że osób typy anty i podobni z Triady korzystać nie będą, przynajmniej nie spotkam ich gdzieś na trasie... Oczywiście że nie spotkasz bo triada to hipermarket B/P ( wszystko i tanio....) ja z nimi nie latam i nie potrzebuje rezydenta żeby mi stolik w restauracji na mieście zamawiał .... Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 27.06.08, 18:33 no ładna lista... - po pierwsze primo - to nie ja pisałam o rezerwowaniu stolika, więc wszelkie komentarze w tym temacie są chybione, doczytajcie dokładnie autora takiej wypowiedzi - po drugie primo - raczek zejdź ze mnie, bo zabawny nie jesteś i tak samo polecam dokładne czytanie nie tylko treści wątków, ale i autorów - po trzecie primo - jasne - wykiwani, roczarowani i słusznie wkurzeni klienci Triady mają prawo kląć na nią ile wlezie i mieć o niej jak najgorszą opinię, też bym była conajmniej rozczarowana...ALE - w dalszym ciągu to nie daje tym ludziom prawa do oceniania innych klientów tegoż biura, którzy byli zadowoleni!!! znowu się kłania czytanie ze zrozumieniem...ja nie mam zamiaru czytać jaki to ja niski poziom sobą reprezentuję, bo póki co jestem zadowolona z Triady i mam zamiar nadal korzystać z ich usług!!! coś jeszcze, moi mili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 21:46 Popieram -też jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 28.06.08, 21:48 To może raz dla odmiany pojedź z innym biurem i wtedy możesz porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 22:52 Tu nie ma dyskusji Zadowoleni z Triady to mogą być tylko jej pracownicy ale tam podobno skąpo płacą [Jaka praca taka płaca] albo Ci którzy z normalnym biurem nie jeździli Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 29.06.08, 11:30 Gość portalu: turysta napisał(a): > To może raz dla odmiany pojedź z innym biurem i wtedy możesz porównać. byłam z innym biurem i mogę porównać...Triada w tym porównaniu wyszła lepiej, więc dopóki mi nie podpadną, nie widzę powodu, by szukać po innych biurach...z których zresztą niewiele oferuje to, czego szukam - formuły typu 7+7...i tak - nie stać mnie póki co na wyjazdy z cudownego TUI czy Neckermanna, lepiej Wam teraz? czujecie się lepsi od innych? nie rozumiem Waszego jadu, jesteście niezadowoleni - Wasze prawo...ale dlaczego ja mam wysłuchwiać żenujących komentarzy tylko dlatego, że Waszej negatywnej opinii nie podzielam? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 29.06.08, 11:47 Chciałem jechać do Turcji nie z Triady w ramach 7 + 7 i wybrałem sie do innego biura niz Triada ale okazało się , że ta sama a nawet lepsza oferta jest w Triadzie tańsza więc skorzystałem z Triady i o czym tu dyskutowac ... Triada jest najlepsza w 7 + 7 i kropka .. co do stacjonarki i zakwaterowania w hotelach wyższej klasy to chyba oczywiste i drożej tym lepiej !!!!! pzdr deo zawsze mnie rozśmiesz a nie od dzis pisuje na forach turystycznych zdanie ... jak ci się impreza z Triadą podobała to jesteś pracownikiem Triady !!! pytam sie zatem a pracownikami jakiego biura sa ci , którym się imprezy Triady nie podobają ??? niestety od wielu lat nie dostałem odpowiedzi i cisza jak makiem zasiał !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 29.06.08, 12:33 Jeśli ktoś był 3 razy na wakacjach, w tym 2 razy z Triadą, to mówiąc krótko ma małe pojęcie o biurach, jakości itp. Nie masz porównania, więc przestań wychwalać to denne biuro, to proste. Możesz sobie jeździć do woli, mnie to nie obchodzi, przestań tylko ich wychwalać, bo nie masz pojęcia jak jest w innych biurach. Triada to denne biuro dla skąpców, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 29.06.08, 12:55 Turysta sprawdzam karta stół .. ja byłem na 4 objazdówkach Triady w ramach 7 + 7 a Ty gdzie byłes i z kim ... karta - stół - porównamy !!! pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 29.06.08, 13:13 A ja byłem kilka razy z Neckermannem, kilka z TUI, kilka ze Scan Holiday, kilka z Itaką, jeszcze z GTI, Eximem innymi biurami po jednym razie. Gdzie: Majorka, Kreta x 2,Turcja x 2,Teneryfa,Tunezja, Rodos,Kos, Andaluzja, Costa Brava,Sycylia,Meksyk,USA, Kenia,Bali,Dominikana, Egipt. Od 1999 roku wyjeżdżam średnio 2, 3 razy w roku. Z Triadą wyjeżdżali moi znajomi i po obejrzeniu ich zdjęć i relacji, już wiem że to nie jest biuro dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 29.06.08, 14:38 Z Triadą wyjeżdżali moi znajomi i po obejrzeniu ich zdjęć i relacji, już wiem ż > e > to nie jest biuro dla mnie. Pewno dla ciebie NIE .. ale nie byłes przecie z Triadą to co się wypowiadasz , że biuro tragiczne ... ja nie byłem z Neckermanem to nie pisze , że to jest biuro do bani ... choc moi znajomi też byli z Neckermanem i za dwa razy większe pieniądze mieli taki sam pokój jak ci z Triady ... wszystkie twoje eskapady są ok ale nie są 7 + 7 tylko stacjonarkami więc jeszcze raz jak ktos chce zwiedzić jakiś kraj albo nawet dwa to jedzie na 7 + 7 z Triadą za stosunkowo niewielkie pieniądze jak ktoś chce spędzić urlop luksusowo w hotelu za duże pieniądze to jeździ z Neckermanem czy TUI Na Exim czy Scan czy Itakę to skarg było na forum co najmniej tyle ile na Triadę !! pozdrawiam a ja tym razem do Maroka chyba proste .... deoand Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 30.06.08, 22:16 Deo przestań pieprz... , czy nożem trzeba się skaleczyć , żeby wiedzieć , że jest ostry ? Gość wie co to jest Triada i nie ma ochoty z nią jechać , podobnie jak ja . Czy z tego powodu obaj mimo , że mamy złe zdanie o tym biurze , mamy się przekonac na własnej skórze , że jest złe Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 30.06.08, 22:35 Wojtek a czy ja ci każe jechac z Triadą Nie i czy ja ci mówię , że jestes idiota , że nie jeździsz z Triadą .. Nie .. ale skoro piszesz o gościach derduchopodobnych ukrywających sie pod nickami piszacymi z jakiś ruchomych serwerów których głownym celem jest wypisywanie , że ten co jeździ z Triada to głupek - to na to nie ma zgody ... Nie jeździsz z Triada to ok ale niedawno gdzieś pisałeś , że czekałeś 12 godzin na lotnisku jak jakis pac -pataszonek i podskakiwałes jak niemowlaczek gdy ci dali kanapke za 5 pln .. Cieszyłes się jak dzieciak , swoja droga ci się nie dziwie bo oczekiwanie w strefie bezcłowej jest wyjątkowo nudne i stresujące ... a ciekawe z jakim to wspaniałym biurem leciałes gdybys leciał z Triadą to byś odlatywał punktualnie albo jeden raz z opóźnieniem niecałej godziny ... pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 29.06.08, 15:19 Gość portalu: turysta napisał(a): > Jeśli ktoś był 3 razy na wakacjach, w tym 2 razy z Triadą, to mówiąc krótko ma > małe pojęcie o biurach, jakości itp. Nie masz porównania, więc przestań > wychwalać to denne biuro, to proste. > Możesz sobie jeździć do woli, mnie to nie obchodzi, przestań tylko ich > wychwalać, bo nie masz pojęcia jak jest w innych biurach. > Triada to denne biuro dla skąpców, kropka. skoro Cie to nie obchodzi, to po co dalej ciagniesz ten watek?? g**wno wiesz o tym, ile razy i z jakimi biurami wyjeżdżałam..po raz enty jesteś w błędzie, ale najwyraźniej kochasz ten stan, więc sobie w nim pozostań, w błogim poczuciu, żeś panisko takie, że ho ho ho i świat nie widział..i właśnie, że będę mówić pozytywnie o Triadzie (dopóki na własnej skórze nie odczuję ich niedociągnięć), bo co - zabronisz mi? zamkniesz mi buzię? powodzenia...nie mam najmniejszego zamiaru wywalać wielkich pieniędzy, by jeździć na "wycieczki" kompletnie mnie nie interesujące, byle tylko sprotać Twoim cudownie wysokim kryterium oceny ludzi - wg zamożności ich portfela...idź sobie na forum, gdzie Tobie podobni, oraz Ci nieliczni rosądni, ale niestety rozczarowani Triadą mogą do woli narzekać na ich usługi..a do tego jedyny kontragument, na jaki Was stać - to śmieszny zarzut, że zadowolony z Triady = pracownik Triady, inaczej być nie może...zresztą - stosując Twoją radę - spróbuj najpierw Ty wyjechać z Triadą a potem oceniaj - na podstawie własnych doświadczeń a nie opinii znajomych...na szczęście tego nie zrobisz, bo to za niskie progi na Twe nogi, na szczęście dla mnie...no i oczywiście jesteś zbyt mądry na to, by powielać "błędy" innych naiwnych biednych turystów...nie wiem, za kogo się uważasz, że rościsz sobie prawo do takiego oceniania obcych Ci ludzi, o których nie masz bladego pojęcia, ale cóż, w sieci każdy czuje się bezkarny...żenada... taaak, któś tu dobrze wspomniał, to nie jest dyskusja, to jest bezsensowna przepychanka sprowokowana przez turyście podobnych osobników...zamiast rzeczowej spokojnej wymiany argumentów, od razu zarzuty, prześmiewki i usilne wmówienie innym, że to oni mają rację...tylko nie wiem, po co...bo ja Was do Triady przekonac nie mam najmniejszego zamiaru, a mnie do Triady moze zniechecic tylko ona sama, wiec Wasze argumenty to czysta strata czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 29.06.08, 15:35 Nie jeździsz z innymi biurami, nie masz pojęcia, więc przestań wychwalać to denne biuro. Nie musisz jeździć z TUI skoro Cię nie stać, ale nie pisz że Triada jest super, bo nie jest. Jeśli ktoś był 2-3 razy tylko z Triadą, to nie powinien się wypowiadać, bo ma za małe doświadczenie, to proste. To oświeć mnie ile razy byłaś z TUI czy Neckermannem, żeby mieć porównanie. Triada żeruje na takich skąpcach jak Ty, wciśnie im byle co, a w zamian za to będziesz jeszcze ich chwalić. Jak będziesz mieć większe doświadczenie w podróżowaniu, to możemy podyskutować, a tak to nie ma z kim. Dyskusja jest bezsensowna, bo grupka wiernych wyznawców Triady da się pokroić za nich. Może następnym razem Ty trafisz na wpadkę i wtedy zrozumiesz tych wszystkich co wypisują skargi na Triadę. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 29.06.08, 15:55 od razu widac, ze nie czytasz dokladnie...gdyby tak bylo, to wiedzialbys, ze ani razu nie wyjezdzalam z TUI czy Neckermannem...wiedzialbys tez, ze jest to miedzy innymi dlatego, ze nie maja ofert, ktore by mnie interesowaly i sklonily do wydania na nich wiekszych pieniedzy...i na koniec, wiedzialbys, ze o Triadzie bede pisac pozytywnie tak dlugo, az sami mnie zmusza, bym zmienila biuro...wystarczy czytac ze zrozumieniem,ale dla Ciebie wazniejsze jest wmawianie mi rzeczy, ktorych nie powiedzialam, wmawianie mi rzeczy, ktorych nie zrobilam..wyglada na to, ze lepiej ode mnie wiesz co i z kim w zyciu robie...ciekawe?? NIC w Twoim powyzszym poscie prawda nie jest, nic kompletnie...klamiesz, bijesz piane i nie masz zadnych argumentow popartych wlasnym doswiadczeniem...wiec odczep sie juz wreszcie ode mnie i przestan sie osmieszac ta pseudo wszechwiedza...a ja naprawde mam dosc obrazania mnie, tym bardziej, ze nie masz do tego zadnego prawa ani podstaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta do annie Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 29.06.08, 21:40 Wiem, że nie byłaś z TUI, bo Cię nie stać, napisałaś to wyżej. Przestań wychwalać to dziadowskie biuro, jeżeli nie masz żadnego porównania. Nigdzie nie skłamałem i nie mam zamiaru. Zrozum, że nie byłaś na wielu wyjazdach, nie byłaś z wieloma biurami, nie byłaś w różnych rejonach świata. Poczytaj jak Triada potraktowała ludzi na wycieczce do Indii. Za małe masz doświadczenie, aby się wypowiadać. 2 czy 3 udane wyjazdy z Triadą do Egiptu, to nie jest doświadczenie turystyczne, pojmujesz to ?? Za dziesięć lat możesz się wypowiadać jak wyjedziesz z 20 razy. Chyba, ze za 4ym razem Twoje ukochane biuro zrobi Cię z bambuko i się skończy wychwalanie. Jeśli masz dość to przestań wychwalać Triadę, bo nie są tego warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka.1 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.08, 22:17 o TUI i Neckermanie i innych tak cenionych przez Ciebie Turysto biurach tez sporo mozna poczytac na tym forum i zapewniam Cie, ze nie tylko sa to pochlebne uwagi. Kazde biuro czasem zalicza jakies wpadki. Zgadzam sie z Ania. Chcesz jechac na wypoczynek jedz z TUI, a my wolimy zwiedzanie w formie 7+7 i wybieramy Triade. Ja bylam z Triada w Turcji i w Italii-Sycylia+Kalabria. Jestem bardzo zadowolona i chocbym sie starala nie mam sie do czego przyczepic. A teraz chce pozwiedzac Hiszpanie i najciekawiej wyglada oferta Itaki. Planujac wakacje poszukuje oferty ktora najbardziej mnie interesuje, a nie tej najtanszej. A tak nawiasem mowiac ocenianie ludzi po zawartosci portfela lub po pozorach jest co najmniej nie na poziomie. Pozdrawiam i zycze wszystkim udanych wakacji niezaleznie od tego z jakim biurem pojada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 22:20 Wstydzę się za Ciebie (Turysto) ,za to ,jak piszesz do (Annie) .Ja przez 30 lat wyjazdów zaliczyłam kilka biur podróży i nigdy nie było żle ,aż tak żle ,aby tak jak Ty ,pisać z taką zaciętością .Nie ma biura idealnego ,jak się chce ,to do wszystkiego można się doczepić (miało być słońce ,a pada deszcz) .Z Triadą byłam 8 razy i zawsze było dobrze --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 23:49 To powiedz precyzyjnie gdzie byłaś i co Ci w tym biurze Cie urzekło jakie były warunki Ja byłem dwa razy było tragiczne a trzeciego razu nie było bo odwołali 4 miesiaće przed wyjazdem wycieczke i po 6 tyg zwrócili zaiczkę po awanturze bo powiedzieli, ze powinienem wybrac inna a nie domagac się zwrotu forsy Na pewno miałem pecha i chciałbym posłuchac szczęściarę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 30.06.08, 00:09 30 lat temu to chyba tylko Orbis był i paszporty się zostawiało na Komendzie MO. Triada the best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 30.06.08, 07:56 Gość portalu: turysta do annie napisał(a): > Wiem, że nie byłaś z TUI, bo Cię nie stać, napisałaś to wyżej. > Przestań wychwalać to dziadowskie biuro, jeżeli nie masz żadnego porównania. > Nigdzie nie skłamałem i nie mam zamiaru. > Zrozum, że nie byłaś na wielu wyjazdach, nie byłaś z wieloma biurami, nie byłaś > w różnych rejonach świata. Poczytaj jak Triada potraktowała ludzi na wycieczce > do Indii. > Za małe masz doświadczenie, aby się wypowiadać. 2 czy 3 udane wyjazdy z Triadą > do Egiptu, to nie jest doświadczenie turystyczne, pojmujesz to ?? > Za dziesięć lat możesz się wypowiadać jak wyjedziesz z 20 razy. > Chyba, ze za 4ym razem Twoje ukochane biuro zrobi Cię z bambuko i się skończy > wychwalanie. > Jeśli masz dość to przestań wychwalać Triadę, bo nie są tego warci. oczywiście, że kłamiesz, skoro mijasz się z prawdą na mój temat..nie masz bladego pojęcia o tym, z kim i gdzie jeździłam...co mnie obchodzi Twoje doświadczenie...skoro zdobywasz je tam, gdzie mnie jeszcze przez dobrych parę lat nie zobaczysz, bo mnie tego rodzaju wyjazdy zwyczajnie nie interesują... ponadto - nigdzie nie napisałam, że to moje ukochane biuro i nie raz i nie dwa dałam do zrozumienia, że nie będę miała problemu z jego zmianą, jeśli zajdzie taka potrzeba...a na dalekie kierunki wybiorę biuro, które się w nich specjalizuje i bynajmniej nie będzie to Triada..mam więcej obiektywizmu, niż Ty...chociaż nie...Ty go przecież nie masz wcale... i na koniec - przyjmij do wiadomości, że będę chwaliła Triadę tak długo, jak będę miała ku temu powody i NIKT, a Ty w szczególności mi tego nie zabroni...mogę pisać dobrze o innym biurze i o przewoźnikach i hotelach, z których korzystałam organizując wyjazdy na własną rękę...ale tu jest wątek o Triadzie, więc jak myślisz - czyja obecność jest to niewskazana? ...żegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 30.06.08, 10:04 Triada ponad wszystko, Triada najlepsze biuro w Polsce, Triada dla wszystkich, jedźmy z Triadą, już się pakuję :))) Masz pojęcie, jedź sobie na kolejne wakacje z Triadą, mam to gdzieś. Jak nazbierasz trochę pieniędzy, to pojedź gdzieś dalej z jakimś prawdziwym biurem i może oczy Ci się otworzą. Polecam Meksyk, albo Kenię są super, ale nie z Triadą! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand [...] 30.06.08, 10:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 30.06.08, 10:18 otwarcie oczu proponuję Tobie, bo uparcie nie widzisz tego, co piszę już w kilku postach...no cóż, mała szkoda krótki żal, to nie ja się ośmieszam takimi tekstami, tylko Ty robisz z siebie idiotę..zarówno wmawianiem ludziom tego, czego nie powiedzieli i nie rozumieniem czytanego tesktu...może powinnam pisać drukowanymi literami? zabawne, niby masz to gdzieś, nic Cię to nie obchodzi, ale przeżywasz moje wyjazdy z Triadą, jakbyś dostawał od Neckermanna lub TUI opieprz, że kiepsko przekonujesz do ich usług... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 30.06.08, 22:27 Triada jest SUPER , jest NAJLEPSZA , ma NAJLEPSZE wycieczki 7+7 i wszyscy którzy z TRIADĄ jeżdżą są THE BEST . Ja nie jestem zawzięty ...i tak wam ładnie napisałem o tym biurze , ale jak każdy rozsądny wiem , że to "prawda". Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 30.06.08, 22:38 Oczywiście 7 + 7 jest najlepsze z TRIADY a zjakim to biurem siedziałeś na lotnisku jak ciul przez 12 godzin o jednej kanapce ... jak ciul jaki pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 06:43 Siedziałem na lotnisku , czekając na samolot , z dobrym biurem . Było to kilka lat temu i to co standardem zaczyna być w innych biurach teraz , tam już obowiązywało . Napisz od kiedy Triada częstuje jedzeniem i napojami , gdy samolot ma spóźnienie , czy pracownik Triady jest cały czas w kontakcie z turystami ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 06:46 Co to ciul ? Czy to turysta jadąc z Triadą na 7+7 ? Nie znam etymologii tego słowa , mógłbyś coś w tej sprawie napisać . Dziękuję - z góry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.171.143.194.crowley.pl 01.07.08, 17:27 Uczestnik wyjazdu 7+7 Triady / nazywa się CIUL-TRIADOWSKI/ hehe Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 19:16 twój kolega - multinick znany nam wszystkim - mistrz słownictwa polskiego juz ci wyjasni dokładnie etymologię słowa ciul ... i nie tylko tego zresztą ... swoja droga tak przez dwanaście godzin na Okęciu od stanowiska paszportowego do saloniku dla Vipów - wpuścic to tam ciebie nie wpuszczą bo nikogo nie wpuszczaja z rurką w zębach i maską na oczach i tak przez 12 godzin o jednej kanapce ... a które znane biuro i renomowane zafundowało ci takie spacery ????? o jednej kanapce ... Ty masz nerwy ze stali chyba ... ja jak 45 minut musiałem zaczekac to sie juz wściekałem na całego ... ty masz nerwy prawie jak Agnieszka Radwańska brawo pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 22:06 Dali dwie kanapki i dwa soki , nie czytałeś dokładnie tamtego postu ? Nerwy to mialem jak wsiadałem do samolotu , bo ściągali do niego serwis , wtedy wchodzisz na miekkich nogach ... hihihi . Co to ma za znaczenie z jakim biurem dla Ciebie , Ty i tak z nimi nie polecisz (pewnie) bo nie robią 7+7 . Ważne jest , jak w takiej sytuacji biuro sie zachowa , a zachowało się dobrze , spóźnienie wyniosło 12h oddali jedną dniówke hotelową i zajęli się nami na lotnisku , oczekiwanie było w dzień , więc hotel odpadał , to zdarzenie miało miejsce jakieś 5 lat temu i takie zachowanie biura nie było wtedy standardem . Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 06:55 deoand napisał: > Oczywiście 7 + 7 jest najlepsze z TRIADY > Spójrz na górę , tam jest wątek założycielki zatytułowany: TRIADA może coś.... , tam nie ma tytułu: TRIADA 7+7 może coś .... To chyba ogromna różnica . Cały czas po głowie chodzi mi ten ciul , może to jakiś pracownik Triady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 01.07.08, 00:28 Triada najlepsze biuro w Polsce i na świecie i na księżycu. Już biegnę zrobić im medal z ziemniaka. Triada jest super, Triada jest najlepsza i jedyna. 7+7 z Triadą to jest to o czym każdy turysta marzy i śni. TUI jest taką samą konkurencją dla Triady jak Mercedes dla Malucha, nie ten target. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 01.07.08, 00:34 annie, oglądałem Twoje zdjęcia, mało coś tych wyjazdów z Triadą. Egipt,Izrael, Jordania, Syria i coś tam w Europie. Moim zdaniem troszkę przymało aby udawać eksperta. Świat nie kończy się na Egipcie.Pozwiedzaj trochę to pogadamy za kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.chello.pl 01.07.08, 00:41 Już doczytałem dokładnie, 4 wyjazdy z Triadą i zawsze super. Do czterech razy sztuka... Doświadczona turystka annie. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 08:02 no gratulacje, no świetnie po prostu!!! DOCZYTAŁEŚ coś w końcu!!! szkoda tylko, że nie wszystko...nigdzie nie piszę, że mam doświadczenie, nigdzie nie piszę, że Triada jest najlepsza i nigdzie nikogo nie nakłaniam do korzystania z ich usług...Twój Mercedes wyraźnie źle Ci robi na myślenie...tytuł wątku - coś pozytywnego O Triadzie, to napisałam, co miałam do napisania o nich pozytywnego...nic ponadto...co Cię to tak boli? aż się powtarzać zacząłeś, a to już jest i nudne i niesmaczne z tą powtarzającą się - sorry - głupotą...daruj sobie naprawdę wmawianie mi rzeczy, których nie piszę, nie mówię i nie myślę, cudotwórcą nie jesteś i TY mego zdania nie zmienisz...słusznie lubię samochody inne niż Mercedesy... a tak na do widzenia - nie porównuj mego skromnego doświadczenia ze swoim, bo są zupełnie różne, Twoje uwielbiane TUI i Neckermann niby takie świetne, a nie mają produktu dla mnie, jeszcze nie pokusili się o opracowanie formuły zwiedzania i wypoczynku w jednym...zresztą po to jest wolny rynek, by każdy wybrał coś dla siebie...tylko że Tobie nic do tego, co ja wybieram, to jest tylko i wyłącznie moja sprawa i przestań wreszcie uważać się za jakiegoś boga, co rości sobie prawo do oceny ludzi pod swoim kątem i wg własnego widzimisię... po prostu odczep się ode mnie, nie wygrasz, bo czepiasz się rzeczy przez Ciebie wymyślonych... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 18:35 annie2003 , źle szukałaś jeśli sadzisz że TUI nie ma imprez zwiedzanie + wypoczynek , mają i to superwypasione , musisz tylko spojrzeć na katolog takim imprezom poświęcony . Ja się kiedyś zastanawiałem , czy pojechać z nimi do Meksyku na taką imprezę , ale poleciałem w końcu indywidualnie i sam na miejscu wszystko zorganizowałem , ale ich oferta była bardzo ciekawa i zapewniam Cię że takich imprez proponują kilkanaście . Zapytam miałaś kiedyś w ogóle ich katalogi z pełną ofertą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 18:58 mówisz o polskim czy niemieckim TUI? miałam polskie katalogi i szukałam ostatnio z ciekawości na necie, ale widać niezbyt dokładnie, lub też niezbyt się z tym reklamują...ale dziekuję za oświecenie, człowiek się uczy całe życie :) ...superwypasione akurat mnie nie interesują, może za kilka lat, tym bardziej, że teraz za cenę jednej wycieczki mogę mieć więcej skromniejszych wyjazdów w innych biurach lub na własną rękę...to, że ktoś nie szasta pieniędzmi, które często gęsto zbiera pomału przez okrągły rok, nie oznacza od razu skąpstwa, jak tu niektórzy insynuują... Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 19:28 dla porządku, żeby nie było, poszperałam teraz głębiej na stronie polskiego TUI...no cóż, objazdówki faktycznie mają...o wypoczynku w pakiecie ani słowa...więc odpada...programy zbliżone...tyle że oczywiście dużo lepsze hotele na objeździe i przy opcji samego wypoczynku...akurat tutaj tak bardzo wymagająca nie jestem, bo w pokoju spędzam tylko krótkie godziny nocne, więc wystarczy czysta pościel i łazienka a z tym jakoś nigdy kłopotu nie miałam, nawet w 2- 3 gwiazdkowych hotelikach gdzieś na trasie...no i co za tym luksusem idzie - oczywiście cena...dodając do tego napiwki i pakiet na zwiedzanie, wychodzi jednak sporo więcej...więc odpada po raz drugi...i ostatnia rzecz - pytanie do bywalców - wszędzie jest zapis o minimalnej liczbie uczestników do realizacji imprezy...a jak się zbierze mniej, to co? zwrot kasy czy propozycja innego kierunku? i z jakim wyprzedzeniem jest informacja o tym? odpada po raz trzeci... przykro mi - naprawdę się starałam, ale TUI na czas jakiś nie będzie jeszcze w sferze moich zainteresowań :) jak wyczerpie się lista sensownych kierunków Triady do zobaczenia, to na inne wybiorę się z innymi biurami, dwa są już wytypowane od dawien dawna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 22:56 U nich załatwiasz to tak , że kupujesz tydzień objazdu i drugi tydzień pobytu w hotelu w jakiejś pobliskiej destynacji ,nawet jak zostajesz sama na pobyt to załatwiają ci prywatny transport z objazdowki do hotelu i tyle . Możliwości kombinacji jest naprawdę dużo . Także nie ma się co denerwować i bić piany , każde biuro ma swój target (klienta docelowego) , Triada ma swoich zwolenników i tego sie nie da ukryć i tak napewno będzie dalej . Mnie pasują inne biura , z innym serwisem , a jak wiesz w którym momencie kupic u nich wczasy to wcale nie zapłacisz więcej niż Triadzie , np. Scan robił promocję listopadzie i dwoje moich dzieciaków (9 i 13lat) pojedzie w sierpniu na wakacje za 680 zł za 14 dni all w **** , w Egipcie - koszta kompletne (nawet wiza wliczona) , zagwarantowane mamy w umowie studio 2-pokojowe , cena za dorosłego jest wyższa niż Triadzie , ale ogólny rachunek już nie - po za tym Triada nie dysponuje takim rodzajem pokoji i tym hotelem w ogóle . Ja uważam , że lepiej poszukać okazji w biurze o większej renomie i nie robiącym takiej masówki . Na Triadę jest tyle skarg bo robią masówkę , a niektórzy ludzie często potrzebują bardziej indywidualnego podejścia . Oczywiście każde biuro wysyłające kilkadziesiąt tysięcy ludzi to biuro masowe , ale w niektorych biurach na wyjeździe tej masówki nie dostrzegasz . Prosty przykład Triada wysyła przypuśćmy 5 x więcej klientów jak TUI , a które z tych biur ma bogatszą ofertę hoteli , miejscowości , destynacji ? Odpowiedź jest prosta , prawda ? Nie śmiem Ci napisać , że nie powinnaś z Triadą , bo to bzdura , ale naprawdę aby dostrzec różnicę w organizacji trzeba pojechać np. z tego TUI i nie na najtańszą ofertę , ale choćby na średnią i porównać ją z najwyższą półką Triady - porównania nie będzie . Napiszesz , są tacy co im na hotelu nie zależy , no pewnie , że są i Ci nie składają reklamacji w Triadzie . Fakty są natomiast takie , że na pobytówki , sprzedawcy Triady mamią ludzi nieraz super luksusem , którego wyjeżdżający nie zaznają . Ja określam to tak , że biura podróży sprzedają ludziom marzenia , a z Triady zadowoloni są twardo stąpający po ziemi Kilka lat temu probowalem kupic coś w Triadzie , ale od długiego czasu jeżdżę 2+2 , to co próbowali mi wciśnąć jako hotel rodzinnym , to był śmiech na sali , a wybór taki , że nawet w nie każdej destynacji mieli ofertę na hotel rodzinny 2+2 . Ja poprostu nawet nie mieszczę się w ich target . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 01.07.08, 23:45 No wrszcie napisałes cos sensownego bez bezsensownego bicia piany z czym mogę się całkowicie zgodzic ... a tym ze objazdówka jest wszędzie taka sama i wszystko zależy od elokwencji pilota i kierowcy autokaru .. czy jest szybki czy ślimak .. klima jest wszedzie taka sama i sama objazdówka jest taka sama w każdym biurze .. w hotelu na objazdówce to jestes tyle aby zjeśc i sie przespac natomiast zasadnicza różnica jest jeśli chodzi o hotele na pobycie .. Triada oczywiście ma generalnie gorsze hotele niz TUI i to oczywiste ... ale - tu dotknałeś targetu turystycznego ... ja jak jeżdże w układzie 2 + 1 lub 2 to jade z TRIADĄ / i jeszcze mam vene na poznawanie nowych krajów / a jak pojade w układzie dwójkowym to sobie zafunduje pobytówkę z TUI al inclussive albo z ORBISEM pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp2007 Re: TRIADA moze cos pozytywnego? IP: *.acn.waw.pl 01.07.08, 23:47 ty nigdzie nie jeździsz bo i za co andrzeju, synek ci zasponsorował 4 wyjazdy na 50 lat twojego marnego życia nieudaczniku! Jesteś zerem totalnym Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA moze cos pozytywnego? 02.07.08, 00:10 Lepiej być zerem niż MNIEJ NIŻ ZEREM !!! Mistrz czy Małgorzata ... no i patrz - chcesz mnie przecie obrazic a w jednej chwili jesteś pod moim butem - vide replika . Polemizowac to trzeba umieć - albo trzeba miec do tego talent albo ciężko pracowac .. nie masz niestety ani jednego ani drugiego ... musisz się duzo uczyc jeszcze ale plusem jest to , że poprawiłes/aś ? / mi humor przed snem pozdrawiam Andrzej czyli deoand Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: do wojtka 02.07.08, 09:21 i takie odpowiedzi lubię - rzeczowe, konkretne, spokojne, właśnie bez tego bicia piany...czyli jednak można...cóż, niestety jeszcze nie wszyscy dorośli do tego poziomu... wojtku, dziękuję za wyjaśnienia...niewykluczone, że kiedyś się skuszę na usługi TUI bądź Neckermanna, zwłaszcza jeśli chodzi o dalsze kierunki...testowałeś już może jakieś? tak się składa, że ja jeżdżę zawsze z osobami dorosłymi, 3 lub 4 osoby w sumie...więc tu kalkulator wychodzi mi mniej atrakcyjnie niż w Twoim przypadku... i wiem, że jest z pewnością duża różnica w przypadku usług oferowanych przez oba "porównywane" biura...rzecz jednak w tym, że - tfu tfu - do tej pory byłam chyba dzieckiem szczęścia - od samego początku trafiłam do oddziału ze świetną obsługą, z którą się wręcz zaprzyjaźniłam, nigdy nie wciskali mi kitu, wręcz odradzali niektóre z pozoru fajne oferty...zawsze trafiałam na świetnych pilotów podczas objazdówek...i zawsze dobre hotele na pobycie, żadnych zmian, żadnych gorszych pokoi (nawet więcej, ostatnie 3 pobyty miałam w pokojach o podwyższonym standardzie)...rezydent do niczego nigdy nie był mi potrzebny...a nic więcej mi nie potrzeba...że się samolot spóźnił 2 godziny? że się raz w autokarze klima zepsuła? że dużo osób w restauracji na śniadaniu? na litość boską, to dla mnie żadne argumenty...więc chyba nic dziwnego, że póki co - jakoś nie mam większej ochoty na testowanie innych biur (zwłaszcza, że żadne nie daje gwarancji, że wpadek nie będzie)...jestem świadoma, że ta sielanka może się kiedyś skończyć, ale nie mam zbytnio ochoty martwić się na zapas...ale jak mi ktoś podsunie jakąś naprawdę ciekawą ofertę, to chętnie ją przestudiuję, bo nie mam klapek na oczach i wiem, że na przykład do wymarzonych Chin z Triadą na pewno nie polecę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j33 z TRIADA wyjeżdżałem na urlop już 5 razy i ..... IP: *.krus.gov.pl 01.07.08, 12:35 z TRIADA wyjeżdżałem na urlop już 5 razy i nie narzekam, było ok, no pewne wpadki biura sie zdarzały, ale ogólnie nie moge narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: z TRIADA wyjeżdżałem na urlop już 5 razy i .. IP: *.chello.pl 01.07.08, 19:29 To aż tak źle płacą w KRUSie ? To żarcik, nie obrażaj się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga45 wczasy 7+7 z TRIADĄ IP: *.tvkdiana.pl 02.07.08, 20:23 Pierwszy raz bylismy z TRIADA na wczasach. Częśc objazdowa 7 dni była męczaca ale pilot z Triady Joanna Przygoda wszystko zrekompensowała sowim profesjonalizmem w każdym calu. Tak potrafi zorganizować i zarządzać grupą 44 osoby, że nie było o co dodatkowo pytać ponieważ wszystko było dopięte i oczywiste. Potem pobyt w hotelu w Marmaris GRAND PASA hotel /życ nie umierac/ wszystko na najwyższym poziomie jednym słowem bosko. Będe korzystac w przyszłości z usług TRIADY tu są profesjonaliści. J.Soja ze Stalowej Woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAK Re: wczasy 7+7 z TRIADĄ IP: 83.1.81.* 03.07.08, 08:00 I pomału dochodzimy do końca Aby jechać z Triadą trzeba mieć szczęście Ja byłem na wyjeździe 7+7 to były południowe Włochy + Sycylia Było oK Hotele na Sycylii bomba ale przyszedł ostatni dzień nocleg w 2** hotelu to nie problem bez klimatyzacji to gorzej ale ok 50 metrów od głównej magistrali kolejowej z jednej strony a 100 m od autostrady. Podobno zawsze grupy które odlatuja są tam lokowane To porażka i na pewno nie mam najlepszych wspomnień. Jak uczono mnie na kursie pilotów najważniejszy jest poczatek i zakończenie a reszta Aleluja i do przodu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wczasy 7+7 z TRIADĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:43 Ja też byłam na takiej wycieczce .Było super .Ostatnią noc przed odlotem mieliśmy w dobrym Hotelu .Nie wiem ile miał gwiazdek .Było ok ,ale nawet gdyby coś było nie tak w tym ostatnim hotelu to i tak nie zatarłoby tego ,co było dobre .Po prostu super .Pozdrawiam super pilota -JOANNĘ . Odpowiedz Link Zgłoś