Gość: osa IP: *.icpnet.pl 23.09.03, 15:46 Pobierowo is the best!!! W minione wakacje byłam tam trzy razy i za każdym razem było S U P E R!!! Ktoś ma podobne wrażenia na temat tej nadmorskiej miejscowości?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowotnikm Re: POBIEROWO 23.09.03, 16:14 do Pobierowa zaczełam jezdzic w roku 1983- miałam wtedy 5 lat-i od tej pory bylam w tym miasteczku ponad 20 razy-zawsze w tym samym Osrodku Wczasowym "Magnolia". Bywałam w Kolobrzegu,Darłowie,Jarosławcu-ale Pobierowo ma to cos w sobie-zawsze tam wracam.Jest cudownie,sympatyczna atmosfera,czyste plaze-urocze centrum.Po prostu strzal w dziesiatke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: POBIEROWO IP: *.kielce.msk.pl 25.09.03, 09:05 Pierwszy braz bylem w pobierowie w tym roku ale bylo juz po 20 sierpnia i dalej bylo duzo ludzi .Fajne miasteczko i na drugi rok tez tam pojade . Co do plazy to nie jest za rewelacyjna w sezonie chyba nie ma miejsca ,strasznie waska jest ale za to dluga:) Acha i jedzenie nie zabardzo takie wszytko doprawione jakims sosami nawet ryby: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elma Re: POBIEROWO IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:53 OOOOO Pobierowo ? a jakie pole namiotowe w Pobierowie jest godne polecenia, gdzie jest czysto, cicho i miło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: POBIEROWO IP: *.icpnet.pl 25.09.03, 22:25 Gość portalu: elma napisał(a): > OOOOO Pobierowo ? a jakie pole namiotowe w Pobierowie jest godne polecenia, > gdzie jest czysto, cicho i miło?? "Żabia Szopa" na głównej ulicy Grunwaldzkiej (jednak bardziej w kierunku Dziwnówka), jeszcze kawałeczek za kawiarnią SMOK. Warunki bardzo dobre i niedrogo 13,50 od osoby za dobę oraz 5zł za samochód/doba.(tak było w tym sezonie) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś