Gość: Wia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 09:16 Gdzie najlepiej wykupić ubezpieczenie KL i NW wybierając się na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: ubezpieczenie KL i NW 30.06.08, 09:38 Gość portalu: Wia napisał(a): > Gdzie najlepiej wykupić ubezpieczenie KL i NW wybierając się na wakacje? nie ma czegos takiego jak najlepsze ubezpieczenie. Zalezy co Ci jest do szczescia potrzebne, dokad jedziesz, czy jedziesz z biurem czy to jest wyjazd indywidualny? Dokladnie przeczytaj OWU (Ogolne Warunki Ubeczpiecznia), a zwlaszcza WYLACZENIA czyli za co ubezpieczyciel nie odpowiada.Zwroc uwage, czy jest ubezpeiczony bagaz i w jakim zakresie. Pamietaj, ze np.nurkowanie jest zaliczane do sportow ekstremalnych i niemal zawsze jest w wylaczeniach. Ja polecam Warte albo Hestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wia Re: ubezpieczenie KL i NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:08 Bardzo dziękuję. Jestem w tym temacie zielona, więc fajnie, że zwróciłaś mi uwagę, na podstawowe kwestie. Odpowiedz Link Zgłoś