Dodaj do ulubionych

Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 08:41
Jak w tytule.
Ja byłem dwa razy z Triadą i raz z Jet i to biuro wg mnie jest
gorsze od Triady
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.chello.pl 04.07.08, 09:20
      Triad jest najlepsza, przecież dostała Teraz Polska :))
      • Gość: jola Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:03
        I tak trzymać
        ciekawe ile za nie zapłaciła??
        O ile trzeba było obniżyć jakość usług aby za to zaołacić/
        złotówka od każdego czy więcej
    • Gość: jozefa1 Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: 80.51.237.* 04.07.08, 11:58
      Jet jest gorsze
    • Gość: Tomo Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.merinet.pl 04.07.08, 12:12
      Nie wiem jak wygląda sprawa z Triadą, ale właśnie wróciłem z wyjazdu
      organizowanego przez Sky Club (czyli spółkę - córkę Triady) i nie
      mogę powiedzieć na tą firmę jednego złego słowa. W czasie transferów
      z/na lotnisko jechali z nami autokarem ludzie spędzający wakacje z
      Triadą i też nie słyszałem narzekań.
      • Gość: Acc Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 12:19
        triada to dno :/ ja pracuje w tui i przychodza mi klienci co mowia, ze widzieli
        dominikane na 2 tyg 4*, all inclusive za 3 tys i z warszawy! a potem sie dziwia,
        ze zamiast 3tys jest 5 i to na tydzien a nie dwa! nie dodali oplat lotniskowych,
        hotel tez ma ledwo 3 * i nie powiedzieli im, ze leca z przesiadka w amsterdamie
        ,paryzu lub londynie... rewelacja ta triada ;)
        • Gość: Tomo Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.merinet.pl 04.07.08, 12:26
          Powiem Ci tylko tyle, że wolę lecieć z przesiadką w Amsterdamie
          normalnymi liniami lotniczymi, a nie rzekomo bezpśrednio starym 757
          Air Italy Polska z międzylądowaniami na Azorach, etc.
          Ten samolot kompletnie nie nadaje się na trasy dłuższe niż Kanary,
          czy Egipt...
          • Gość: Acc Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 12:32
            a ja lecialam na dominikane z frankfurtu bez miedzyladowan przez LTU :> normalne
            linie, wolisz sie blakac rejsowkami? i doplacac 2-3 tys za wylot z polski?
            • Gość: Tomo Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.merinet.pl 04.07.08, 15:10
              Gość portalu: Acc napisał(a):
              > a ja lecialam na dominikane z frankfurtu bez miedzyladowan przez
              LTU :> normalne linie, wolisz sie blakac rejsowkami? i doplacac 2-3
              tys za wylot z polski?

A do Frankfurtu to jak rozumiem się teleportowałeś bezpośrednio
              Polski????
              • Gość: . Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:31
                .
          • Gość: Acc Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 12:34
            ja lecialam na dominikane z frankfurtu bez miedzyladowan/przesiadek itp :>
            wolisz sie blakac rejsowkami? i doplacac do nich 2-3tys, lol - fajnie ;)
            • annie2003 Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? 04.07.08, 12:39
              fajnie dla tych, co mają blisko do granicy i dojazd do niemieckiego
              lotniska nie stanowi dla nich większego problemu...dla tych, co
              mieszkają dalej i mają do dyspozycji np tylko pociąg, to już nie
              jest aż tak atrakcyjna oferta...jaki zatem mają wybór tu na miejscu?
              • Gość: Acc Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 12:52
                annie, kupujac wycieczke z niemieckiego katalogu, masz specjalny bilet na kolej
                niemiecka abys mogla dojechac na lotnisko i wrocic
                ta oferta dziala na terenie niemiec koncern tui ma umowe z deutche bahn i
                klienci tui moga ztego korzystac na 24h przed wylotem i po przylocie, Ty musisz
                dojechac do granicy.
                ja mieszkam w poznaniu wiec mam wygodnie, do berlina lepiej niz do warszawy :)
                ale jesli chcesz jechac w dalekie kraje to i tak dojezdzasz do warszawy, wiec
                czasem mozna sie pokusic o dodatkowe wrazenia :)
                ja robie tak, ze dojezdzam do berlina i jesli wylot nie jest z Tegla, nocuje w
                berlinie a potem dojezdzam gdzie trzeba :) komunikacja kolejowa w niemczech jest
                naprawde dobrze zorganizowana, nie to co u nas ;)

pozdrawiam!
                • annie2003 Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? 04.07.08, 15:29
                  wiem, jak wygląda oferta niemieckiego TUI i wiem o ich umowie z
                  kolejami...nie zmienia to jednak faktu, że mieszkając w Warszawie
                  wolałabym korzystać z naszego lotniska, niż dojeżdżać minimum 6
                  godzin na lotnisko w Berlinie i dołożyć ewentualnie jeszcze na
                  nocleg...no nic, będę się martwić jak będę planować te dalekie
                  kierunki, póki co wystarcza mi oferta rodzimych organizatorów
                  • zresetowany_berbec Jest: ALFA STAR!!!!!!!!! 18.07.08, 11:07
                    właśnie do nich dzwoniłam, żeby uprzejmie się dowiedzieć, czy
                    przygotowali odpowiedź na moje pismo z zarzutami, które wysłałam im
                    5 miesięcy temu (sic!)
                  • pietnacha40 annie2003 18.07.08, 19:41
                    Też tak myslałam do zeszłego roku.Zobacz ile kosztuje wylot na Dominikanę z
                    Polski.Zobacz,ile kosztuje wylot z Niemiec.Nie znajdziesz w Polsce wylotu na
                    Dominikanę na dwa tygodnie za 4000,- (czasami mniej).A dojazd lub dolot do
                    Frankfurtu z noclegiem kosztuje 1000,- za dwie osoby.Też bym wolała lecieć z
                    Polski.Gdyby to była różnica 1000,-,to pewnie bym się decydowała.Ale różnica w
                    cenie powala.Przykładowo oferta z TUI hotel Grand Palladium w najtańszej wersji
                    kosztuje prawie 16000,- !!! Ten sam hotel ,wylot z Lipska 11000,- Z Polski mnie
                    nie stać na Dominikanę czy do Meksyku.
          • Gość: usenet_user Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.ms.gov.pl 18.07.08, 19:04
            Leciałem 757 Air Italy i byłem zadowolony, samolot w środku jak
            nowy, nie telepalo tak jak 737 gdy lecialem na krete, caly lot byl
            przyuemny.
            • Gość: Ada Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 12:36
              "Telepanie" nie zależy od modelu samolotu, lecz od panujących
              warunków atmosferycznych.
        • Gość: gosc fajnie ACC ze TRIADA ma Dominikane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 12:42
          duzo jeszcze bajek znasz???
    • iberia.pl z Kopernikiem tez roznie bywa.... 18.07.08, 13:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=82305278
    • szimolag Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? 18.07.08, 21:23
      jest !!!! zdecydowanie to BP Kopernik !!!! Zainteresowanych odsyłam do tamtu -BP Kopernik -SKANDAL .Sylwia
      • Gość: efka Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 23:52
        Odpowiadam na pytanie główne: NIE MA GORSZEGO BIURA PODRÓZY W
        POLSCE NIZ TRIADA. triada TO D N O !!!
        • Gość: balajanek Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 19:40
          A mnie na 10 dni przed wylotem do Brazylii wyrolowala ITAKA mimo,ze
          wiedzieli wczesniej{nie odbyl sie poprzedni turnus}.Skasowali wczasy
          zaoferowali spady w Europie a przeciez jest róznica pomiedzy Cyprem
          a Amerką Poł.Zalatwilem w kilka dni wycieczkę w KONSORCJUM do
          Tajlandii i mialem super.Fakt dopłacilem ale bylo spoko.Nigdy wiecej
          z ITAKA.A z tego co czytam z TRIADA tez!
    • annie2003 Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? 25.11.08, 11:43
      rozumiem, że jesteś rozgoryczony/a swoim doświadczeniem z
      Kopernikiem, ale to nie znaczy, że możesz klonować swoje wypowiedzi
      w każdym możliwym wątku, nawet nie na temat...
    • cheshire Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? 25.11.08, 12:08
      byłem z Triadą w Grecji. Uratowali mnie wspaniali gospodarze. Triada
      nawet nie raczyła ich zawiadomić o naszym przyjeździe. Cała
      organizacja pobytu to jedno wielkie dno. Wycieczka do Aten z
      przewodnikiem na czarno, ukrywanie się przed policją grecką itp.
      Autokar w którym palą się hamulce przy zjeździe z Olimpu, brak
      informacji o godzinie wyjazdu na lotnisko a w biurze rezydentów
      wesoła atmosfera i sielanka zakłócana tylko przez namolnych
      turystów. Oczywiście na pisemne zażalenie odpowiedzi nie otrzymałem.
      Dzisiaj uważam, że lepiej nie jechać wcale niż jechać z Triadą.
    • Gość: Eseq Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 15:33
      Dziwię się, że miałeś siły żeby robić powtórkę po pierwszym nieudanym wyjeździe.
      Szczęśliwie ja nie mam problemów ze "swoim" ;) biurem Alfa Star. Jakbyś szukał
      zmiennika, to ja mogę Ci polecić to biuro z 'czterorazowym' bagażem pozytywnych
      wrażeń - szczególnie Egipt (Sharm al Sheikh). Trochę trzeba zainwestować, ale
      bezstresowo.
      • Gość: RobBob Re: Czy jest w Polsce gorsze biuro niż TRIADA? IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.11.08, 00:15
        Wow, cztery razy w Egipcie - tylko pozazdroscic możliwości - ja na razie szykuję
        sie do "pierwszego razu" ;) , ale też z Alfa Star. No i raczej z oczywistego
        powodu, że dają, jak dla mnie, dużą zniżkę i gwarancję niezmienności ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka