Dodaj do ulubionych

Miasta imperium - ecco holiday

IP: 89.171.101.* 15.07.08, 13:53
witam!
wybieramy się na początku września do Maroka na tydzień objazdówki i
tydzień pobytu z Ecco Holiday i ciekawa jestem Waszych opinii. Czy
ktoś już może był z Ecco na wyjedzie?
Będę wdzieczna za wszystkie opinie.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: DANA 2 Re: Miasta imperium - ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:16
      Witam byłam na takiej wycieczce w styczniu też z Eccoholiday i było bardzo
      fajnie. Organizacja bardzo dobra , tydzien byliśmy w hotelu La Tivoli piękna
      zieleń , jedzenie dobre .Na objeżdzie hotele różne chyba taki sobie to w
      Agadirze Sud Bahia a potem to całkiem przyzwoite.Obsługa hoteli wnosi i wynosi
      bagaże więc nie jest to takie uciążliwe , zresztą chyba w trzech hotelach śpi
      się po dwie noce.W Maroku są bardzo dobre mandarynki i tanie więc można kupić
      sobie na drogę do autobusu. Z nami jeżdził przewodnik p.Kuba , organizacja
      bardzo dobra. Cała grupa była zadowolona bo na końcu rozmawialiśmy i każdy był
      tego samego zdania.Proszę się decydować i jechać z dobrym nastawieniem a będzie
      dobrze. Ja też we wrześniu jadę z Ecco na Kretę.powodzenia
      • Gość: famme_86 Re: Miasta imperium - ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:47
        cieszę się bardzo, że wycieczka była udana. Wykupiliśmy juz wyjazd w ramach podróży poślubnej, a po przebojach z oasis tour zaczęłam się zastanawiać czy dobrze robimy. A czy wiesz może coś na temat hotelu Anezi. Może ktoś z wycieczki tam mieszkał?
        pozdrawiam :)
        • Gość: DANA2 Re: Miasta imperium - ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:22
          Witam ponownie hotel Anezi to najwyższy budynek a Agadirze i bardziej w centrum
          miasta. Tylko kawałek spacerkiem i jest się na plaży i na promenadzie która
          dochodzi się do portu .Plaża jest długa i szeroka więc można spacerować.W@ samym
          hotelu nie byłam ale to taka sama kategoria jak Tivoli.Będzie dobrze życzę
          miłego pobytu i pozdrawiam.
          • Gość: midlet Re: Miasta imperium - ecco holiday IP: *.echostar.pl 15.07.08, 22:34
            hej ja byłem z Ecco już w kilku miejscach m.in na Krecie, Teneryfie,
            i w Egipcie i za każdym razem byłem zadowolony. Moi znajomi byli z
            nimi w Chinach i chyba w Turcji, ale też nie mieli zastrzeżeń.
    • lekarzspecjalista Re: Miasta imperium - ecco holiday 18.07.08, 15:08
      Właśnie wróciliśmy z Chin "dwie stolice". Fantastyczny wyjazd, wszystko dopięte,
      bardzo uczynna i sprawna ekipa. Bezproblemowe zmiany w rezerwacjach. A pilot!
      Najlepszy jakiego spotkaliśmy dotychczas.
      Polecam z nim wyjazdy gdziekolwiek. Biuro zorganizowało przewodników chińskich
      mówiących po polsku, dało to nam dużo dodatkowego pożytku i przyjemności.
      Gorąco polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka