pit123 12.09.08, 13:02 Witam, wybieram się z żoną wczsia ferii zimowych do Egiptu na tydzień. Co polecacie , jakie biuro, co radzicie? Serdeczne dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: Do Egiptu w lutym IP: *.acn.waw.pl 12.09.08, 13:19 Hej, ja byłam tez w lutym, z biurem Alfa Star i było bardzo dobrze, wywiązali sie w zupełności z tego co powinni wiec polecam - choć pewni jak każde biuro - zaliczyli jakąś wopadkę. U nas wszystko byłu w zupełnym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Do Egiptu w lutym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:47 napisz coś więcej : ile kosztowała ta wycieczka jakie poniosłaś dodtkowe koszty, co zwiedziłaś itp. Też wybieram sie do Egiptu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Do Egiptu w lutym 12.09.08, 15:58 Gość portalu: Ala napisał(a): > napisz coś więcej : ile kosztowała ta wycieczka jakie poniosłaś > dodtkowe koszty, co zwiedziłaś itp. Też wybieram sie do Egiptu :) Polecam zadać te pytanie na forum Egiptu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Do Egiptu w lutym IP: *.acn.waw.pl 13.09.08, 17:11 Hej Ja byłam co prawda dwa lata temu, wiec ceny mogły sie zmienić. W każdym razie za 2 tygodnie zapłaciłam 3.200 od osoby. Wycieczka nazywała sie "Egipt w przekroju" i była bardzo fajna. Plan wycieczki proponuję obejżać na stronie biura. W każdym razi zobaczyliśmy wszystko co chcieliśmy zobaczyć. Potem po tygodniu zwiedzania mieliśmy podyt w hotelu pięcio-gwiazdkowym. Ogłolnie wszystko bez zarzutu. Co do pogody to do zwiedzania była super, na opalanie nad morzem może troszke za chłodno, ale to moze sie tak wydawało bo był silny wiatr. Ale w Hurghadzie podobno zawsze wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Do Egiptu w lutym IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.09.08, 09:39 Jeśli wypoczynek i opalanie, to w tym terminie lepszy jest Sharm, gdyz jest ciut cieplej i nie wieje. Jeśli nastawiasz się na max- zwiedzanie, to polecam Egipt od A do Z z Alfastar. Ta objazdówka jest realizowana i z Hurghady i z Sharmu. Jesli interesuje ciebie coś posredniego, to dobrym rozwiazaniem jest rejs po Nilu + pobyt w Hurghadzie. Tę ostatnia opcje realizuja chyba wszystkie biura w Polsce i porównaj sobie ich oferty oraz miejsca wylotu (jesli nie jestes z okolic Warszawy) Odpowiedz Link Zgłoś