Gość: michal1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 16:25 Z jakim biurem najlepiej? Proszę o radę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: skandynawia- objazd latem IP: *.bmj.net.pl 02.11.08, 16:42 Polecam to biuro www.kiribaticlub.pl/. Wiem też, że ciekawe objazdówki do Skandynawii organizuje też Orbis i Rainbow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt Re: skandynawia- objazd latem IP: *.tsi.tychy.pl 03.11.08, 00:32 No niestety, Raibow ma dużo terminów (co tydzień) ,zbiera pieniądze ale wycieczki nie dochodzą do skutku,pieniądze oddaje ,a na stronach internetowych umieszcza informację- brak wolnych miejsc,co wprowadza klientów w błąd,sprawia wrażenie ,że takie wzięcię mają imprezy,a tak naprawdę do skutku dochodzi jedna,czy dwie- oczywiście biuro proponuje póżniej te już pewne terminy, ale już po wyższej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: skandynawia- objazd latem 03.11.08, 11:18 o ile pamiętam, także Itaka miała takie trasy w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: skandynawia- objazd latem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 08:08 Almatur organizuje też objazdówki, ale jeśli chodzi o Skandynawię to chyba raczej po miastach.. Odpowiedz Link Zgłoś
js31 Re: skandynawia- objazd latem 03.11.08, 20:10 Byłam w tym roku w Skandynawii z biurem Rainbow i gorąco polecam. Z tego co wiem, warto zapytać dokładnie w biurze czy w danym terminie wycieczka dojdzie do skutku. Jak Pani / Pan będzie ok, to sprawdzi i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: skandynawia- objazd latem 05.11.08, 21:37 Na tak postawione pytanie chyba nikt nie odpowie, bo trudno będzie znaleźć kogoś kto był ze wszystkimi BP. W tym roku byłem z Raybow na Nordkapp. Jeśli nie przeszkadzają Ci długie przejazdy to polecam to biuro. Hotele na trasie fajne, pilotka świetna, autokar i kierowcy dobrzy. Bardzo mile wspominam ten wyjazd.. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: skandynawia- objazd latem 05.11.08, 21:39 pomyłka! powinno być Rainbow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś