Dodaj do ulubionych

serwis Odpoczne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:42
Witam,

Właśnie wróciłam z podróży z biurem Odpoczne.pl i chciałabym ich polecić. Na
stronie można znaleźć sporo ciekawych ofert i promocji, a w ich wyborze
pomagają pracownicy call center. Szybko można załatwić wszystkie formalności i
bez problemu wybrać się w podróż.
Obserwuj wątek
    • Gość: katrinst Re: serwis Odpoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 17:57
      Niestety nie mam pozytywnych opinii o tym biurze. W zeszłym roku
      chciałam z nimi jechać, to niestety długo czekałam na ofertę, a potem
      na umowie widniała wyższa cena niż na ofercie. Niby nic wielkiego,
      ale niesmak pozostał. Lepiej korzystajcie z renomowanych biur
      podróży.
      • Gość: odpoczne Re: serwis Odpoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 12:02
        Witam,

Chciałabym zapytać, kiedy miała miejsce opisywana przez Panią sytuacja lub
        sytuacje? W tym poście pisze Pani, że próbowała korzystać z naszych usług w
        zeszłym roku, a w komentarzu dodanym tego samego dnia ale na innym forum, piszę
        Pani, że "skusiła się" na naszą ofertę last minute w lutym - rozumiemy, że tego
        roku, ponieważ serwis rozpoczął działalność dopiero w maju ubiegłego roku. Czy w
        takim razie dwa razy miały miejsce, dwie różne sytuacje?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29584&w=91606927&a=91606927
        Dokładamy wszelkich starań do jakości naszych usług, dlatego prosimy o dodatkowe
        informacje, abyśmy mogli ustosunkować się do Pani zarzutów.

Zaznaczamy, że każdorazowo po wysłaniu oferty kontaktujemy się z naszymi
        klientami w tej sprawie, a jeśli chodzi o ceny wycieczek, jako pośrednik
        turystyczny nie mamy nawet możliwości zmiany ceny, ponieważ zarówno na wysyłanej
        przez nas ofercie, jak również umowie z organizatorem jest ona ustalana przez
        danego touroperatora. Naszym zadaniem jest ułatwienie naszym klientom porównanie
        i wybór wycieczki oferowanej przez kilkudziesięciu różnych biuro podróży i
        załatwienie wszelkich formalności w jak najszybszy i najwygodniejszy sposób, bez
        konieczności wychodzenia z domu.

Prosimy o dodatkowe informacje.

Z poważaniem,
        zespół Odpoczne.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka