mzmona 29.03.09, 18:06 Witam wszystkich Użytkowników, którzy wybierają się do Egiptu. Ja już byłam i moje wrażenia opisałam na stronie www.zakbajt.com/monika/egipt Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4justyna Re: Egipt z Triadą 7+7 30.03.09, 12:26 Ja też już byłam w Egipcie :p wrażenia? oczywiście że pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekk Re: Egipt z Triadą 7+7 IP: *.eimperium.pl 16.07.09, 12:42 Też byliśmy z Triadą w Egipcie. Objazdówka 7+7 to piękna impreza wrażenia opisałem szczegółowo na moim blogu www.foto.pwsk.pl/index.php?tag=egipt Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: Egipt z Triadą 7+7 IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.09, 16:49 Był to objazd autobusem czy rejs statkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: Egipt z Triadą 7+7 IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 09:02 możecie doradzić w co się zaopatrzyć na czas zwiedzania? czy jedzenie w hotelach jest znośne? czy nie ma problemu z kupieniem wody w trakcie zwiedzania? przeczytałam też w katalogu innego biura że konieczne jest zgłoszenie na lotnisku aparatów fotograficznych, kamer itp., bo później może być problem przy powrocie. spotkaliście się z czymś takim? ile mniej więcej potrzeba gotówki na dzień podczas okresu zwiedzania (na picie, toalety itp)? i czy wystarczyło 160 USD na wstępy czy kazali Wam płacić więcej? jedziemy 31 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś