kamyk4 30.03.09, 16:04 Potrzebuje namiary na szlifiernie diamentow w Amsterdamie dla duzej grupy i miejsce gdzie mozna by bylo zaprowadzic mlodziez-oni raczej nie beda klientami, chociaz moglabym sie pewnie zdziwic:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzata_mazur Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 01.04.09, 15:17 Skontaktuj się (ale dopiero w drugiej połowie kwietnia) z Gabi krawczukgabi@hotmail.com. Może udzieli Ci jakichś informacji za drobnym wynagrodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 05.04.09, 19:26 Dziekuje ale skorzystalam z kompletnie darmowej pomocy kolezanki po fachu. A wszystkim zainteresowanym polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30389&w=93450305 Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 05.04.09, 20:33 malgorzata_mazur napisała: > Skontaktuj się (ale dopiero w drugiej połowie kwietnia) z Gabi > krawczukgabi@hotmail.com. Może udzieli Ci jakichś informacji za > drobnym wynagrodzeniem. Po prostu gdyby koleżanka autorka razem z pomocną koleżanką "odpłatną" potrzebowała za pośrednictwem któregoś z forów jakiejś informacji czy pomocy to najwyraźniej trzeba proponować rozwiązanie za drobnym wynagrodzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 05.04.09, 22:09 Smutne to ,że wchodzi do pilotażu "nowa odpłatna fala"-bo koleżanka jeszcze nie zaczęła a już ma do sprzedania informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
free-znowak Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 05.04.09, 23:14 Nie sprawdziłem, ale mam nadzieję, że ta płatna informatorka do Projektu nie dołączyła?! Mnie również się nie podoba to, że można taką formę proponować tu na DT! Może by trzeba utworzyć Komisję Etyki (jak na Wiejskiej) - żeby nie wszystko było "na" Piotra? Oczywiście, że Moderator jest od moderowania i Gospodarz od decydowania, ale wiem, że to są działania niekiedy niewygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 06.04.09, 00:19 free-znowak napisał: >(jak na Wiejskiej)>-trochę byś sie rozczarował :)) a tu jest link-bezpłatnie www.gassandiamonds.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca archiwum. 04.04.10, 00:06 coby nie znikało (wątki starsze niż rok spadają do archiwum i można je znaleźć tylko w wyszukiwarce) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_mazur Re: Szlifiernia diamentow w Amsterdamie? 05.04.10, 13:41 Sorry ale dopiero dzisiaj zajrzałam do tego wątku. Nikogo nie zmuszam do korzystania z tego źródła informacji ani też wydaje mi się być to powodem do stworzenia Komisji Etyki (czy członkowie tej Komisji pracowaliby nieodpłatnie?. Po prostu wskazałam kontakt do osoby,która była w tamtym czasie w tamtym miejscu. To wszystko. I proszę się wogóle nie kontaktować, bo mogłoby to być uznane za brak etyki a nie taka była intencja. Odpowiedz Link Zgłoś