Dodaj do ulubionych

Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ?

01.04.09, 12:25
Witam
Chcę wysłać swoje dziecko na kolonie organizowaną przez tą firmę.
Mam pytanie czy ma ktoś jakieś dowświadczenia z tą firmą, korzystał z ich
usług ???
Proszę o jakieś komentarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 23:11

Też szukam info na temat tego biura...
      • Gość: Daria Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.deblin.vectranet.pl 24.07.13, 18:23
        Właśnie wróciłam z kolonii organizowanej z tego biura do Darłowa. Przed samym wyjazdem naczytałam się różnych, fałszywych opinii na temat tych kolonii. Bałam się jechać, ale okazało się, że było zupełnie inaczej. Wychowawcy byli bardzo sympatyczni i wyrozumiali, organizacja ogólnie super. Planowali nam tak czas, że nie było czasu na nudę ;DD
        • Gość: das Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.deblin.vectranet.pl 24.07.13, 18:27
          powiem tak, że kolonie z tego biura są bardzo tanie, ale nie oznacza to od razu, że gorsze. bywałam na innych, droższych koloniach i nie różniły się one za bardzo od tej.
    • Gość: mouse Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 11:52
      Niestety nie znam, ale zapraszam na nasz Obóz Językowy do Szkocji.
      Kontakt: jwisniewska@op.pl
      • Gość: Anita Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 22.05.09, 15:10
        Ja za czasów studenckich z tą firmą miałam przyjemność jechać do
        Anglii na kurs językowy do Meridian College Bylam bardzo zadowolona
        ze szkoły z wyjazdu Widze że firma teraz zajmuje sie wyjazdami
        dzieci na kolonie ... rozwijają sie i dobrze zostana na rynku
        najlepsi pozdrawiam
        Anita
      • aga3222 Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 25.10.09, 12:59
        zapraszam do naszego biura i na stronę www.zimowiska.edu.pl lub www.kolonie.edu.pl
        • Gość: andrzej75 Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.home.otenet.gr 05.11.09, 21:17
          zapraszamy na chopok - normalny hotel za małą kasę

www.gandalftravel.com/oferta/Sylwester-/Narciarski-sylwester-SLOWACJA-CHOPOK-HOTEL-BOBROVNIK,12,83,270.html
          wyjazdy z Warszawy, Łodzi, Sląska, Krakowa, Wrocławia i Pozniania
          autokary własne - można obejrzec je na stronie
    • Gość: dariusz Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:59
      mam podobne pytanie ale odnośnie firmy TEE. takze chcemy wyslac dziecko na obóz językowy w Londynie.te firme polecili mi znajomi, ktorzy wyjezdzają przez nich co roku na kursy jezykowe...ale oboz to jednak co innego, wiec szukam opinii na temat obozów organizowanych przez TEE. czy koś z drogich forumowiczów wysylal juz dzieci z tą firmą, a moze zapisal swoje dziecko na obóz do Londynu, 5 lipiec, przelot samolotem ?
      Pozdrowienia
      Dariusz
    • Gość: Roman Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 94.254.197.* 24.05.09, 22:13
      Pozdrawiam wszystkich znam ta firme bylem z nimi na sylewstra w
      zeszlym roku na Slowacji na nartach w hotelu Kultura bylem naprawde
      zadowolony sympatycznie spedzilem czas za naprawde przyzwoite
      pieniazki Teraz wysylam dziecko z nimi nad Baltyk do Kolobrzegu
      Roman
      • hinheralda Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 28.05.09, 19:32
        Myślę, że gdybym miała wysłać dziecko do Londynu to wybrałabym bardziej
        renomowane biuro... To naprawdę dość daleko i jeśli coś pójdzie nie tak to nie
        da rady wsiąść w samochód żeby odebrać pociechę... wiele bardziej renomowanych
        biur organizuje kursy językowe, także proszę się jeszcze raz zastanowić.
        • Gość: Ruda "Moj Londyn" - nie polecam!! IP: 77.255.179.* 04.01.10, 20:10
          Bylismy paczka (16 osob) z biurem MOJ LONDYN w Slowacji na Sylwestra. I
          skojarzenia jakie mam z ta firma to ogromnie zla organizacja oraz zerowa
          odpowiedzialnosc. Na stronie internetowej byly podane bledne informacje,
          zamawialismy pobyt ze sniadaniami i obiadokolacjami, niestety w dzien wyjazdu
          okazalo sie, ze jedzenia nie mamy zapewnionego. Po drugie, panowie kierowcy nie
          wiedzieli jak dojechac na stoki (mimo nawigacji), przez co zmarnowalismy duzo
          czasu. Po trzecie pan oraz pani rezydent byli kompletnie niezorganizowani, nigdy
          nie odpowiadali konkretnie na nasze pytania. co wiecej, mielismy zapewniony
          dojazd na baseny termalne i dojazd byl... jednakze na miejscu okazalo sie, ze
          nie bylo dla nas rezerwacji (mimo zapewnien rezydenta, ktory zarzekal sie ze
          dzwonil i byl wysylany email), dzieki czemu spedzilismy ponad godzine w miejscu
          basenow, po czym wrocilismy z kwitkiem do internatu. Jezeli chodzi o warunki
          pobytu to byly w porzadku, nie oczekiwalismy za wiele i nie bylo rozczarowan.
          Wyjazd nam sie udal, ale tylko dlatego, ze bylismy wraz ze zgrana grupa. Nie
          zaluje wyjazdu, poniewaz swietnie sie bawilam i nic nie bylo w stanie mi wyjazdu
          popsuc, jednakze nikomu nie polecam tego nierzetelnego biura "moj londyn".
    • Gość: Ola :)) Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:20
      Ja też chyba pojadę w tym roku na kolonie z tej właśnie firmy. Również nie
      jestem pewna jaka ta firma jest ;(( przykro mi...
    • Gość: Anitka Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 89.108.203.* 30.05.09, 15:18
      Witam ciepło z Wrocławia,
      pzypadkowo natrafiłam na wątek zwjązany z tą firmą więc udziele
      kilka wskazówek. Bardzo dobrze znam tą firmę z Krakowa już 2 razy
      moje pociechy jechały z nimi na letni wypoczynek Dla mne
      najważaniejsze jest to czy dziecko wraca zadowolone a z nimi wraca
      uśmiechniete i zadowolone To wyznacznk dla mnie i ocena da firmy.
      I jeszcze jedno potrafią organizować wyjazdy za naprawde przyzwoite
      pieniążki
      Pozdrawiam
      Anita
    • Gość: Iwka Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 12:56
      Witam

też trafiłam na ich ofertę i chcę wysłać syna do Czorsztyna. Dziekuję za pomoc w
      podjęciu decyzji. Jednak jak wiem ,że są zadowoleni klienci tej firmy jakoś mi
      łatwiej :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Jeśli ktoś wybrał
      kolonię W KRAINIE ANIME I MANGI proszę o wpis :-)
    • Gość: xXx Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.aster.pl 03.09.09, 00:02
      pracowalem w tym biurze jako wychowawca... piekne noclegi w
      szkolach... ubogi pakiet wycieczek i najgorsza sprawa szef spoznia
      sie z wyplacaniem pieniedzy.
      • Gość: piotr Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.pila.vectranet.pl 30.09.09, 14:03
        znam p. Piotra M. właściciela Koliba Travel, który nie płaci za zrealizowane
        zlecenia ośrodkom wypoczynkowym. wiecej na maila mogę przesłać. pozdrawiam
        wszystkich kontrahentów Koliba Travel czy V travel
        • Gość: Jaka Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 19:24
          Witam. Też poznałam pana Piotra M. Należę do tych oszukanych. Szukam informacji
          i proszę o kontakt e-mail.
          • Gość: "D-B" Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.pila.vectranet.pl 10.03.10, 13:10
            witam, ...też należmy do tych oszukanych.
            darbull@wp.pl
        • Gość: sławek Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 77.255.78.* 25.01.10, 13:19
          Potrzebuje informacji o tym Panu z wiadomych powodów
      • Gość: Krzych Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.korzen27.petroinform.com 25.10.09, 10:02
        Moje dzieciaki również pojechały przez ML na kolonie ale biuro było
        tylko agentem innych organizatorów. Sprawdzałem wcześniej wpisy
        turystyczne i ML nie była w nim zapisana więc raczej nie mogłeś z
        nimi pracować bez takiego wpisu firma raczej nie może organizować
        pobytu dzieci :) ja zawsze sprawdzam na umowie kto jest głównym
        organizatorem wyjazdów moich dzieci i staram się sprawdzić kilka
        informacji o organizatorze. Sprawdź proszę z umowy kto byl Twoim
        pracodawcą i napisz bo może ta informacje się przyda na przyszłość
        nie tylko dla rodziców ale i dla przyszłych opiekunów.
      • Gość: Piotr Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 27.10.09, 17:00
        turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2009/hradok_3.php

Szukam partnerki na wyjazd na Słowacje pokrywam koszty Jezeli jestes
        chetna prosze o kontakt plaplapla@onet.eu

Pozdrazwiam
        Piotr
        • Gość: lelek Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 87.204.150.* 12.08.10, 16:39
          A co - w domu nie potrzebujesz partnerki?
    • Gość: Krzych Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.korzen27.petroinform.com 25.10.09, 10:06
      Dowiedziałem się że firma stara się o wpis organizatorów
      turystycznych więc może doczekamy się jakiś pierwszych koloni
      organizowanych przez ML. Do tej pory jako agenta firme oceniam na 4+.
      W ubiegłym roku moje dzieci były w Kołobrzegu a w tym sezonie w
      Mikoszewie - dzieciaki wróciły zadowolone i to jest dla mnie
      najważniejsze - nie zawacham się w przyszłym roku pojechać z nimi
      raz jeszcze
      • Gość: zofia Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.aster.pl 10.08.10, 13:49
        Chcę wysłać syna na obóz w góry od 16.08.10-27.0.10 Mam jednak obawy
        ze względu na brak doświadczeń turystycznych z ML. Może ktoś się
        nimi podzieli lub znajdzie się osoba z W-wy interesująca się tym
        miejscem i terminem. Będzie rażniej. Proszę o wpis.
    • Gość: michaś Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ds10.agh.edu.pl 03.11.09, 18:42
      hallo hallo jade z nimi na Sylwstra na Słowacje licze że będzie
      dobra zabawa wydają się ok. byłem u nich w biurze
      • Gość: Mike Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.chello.pl 30.11.09, 19:17
        a do jakiego miasta dokladnie, bo rowniez tam jade ;D
        • Gość: asia Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 21:38
          I ja tam jadę z mężem i znajomymi!:) Mam nadzieję,że wrócimy zadowoleni.
          Jedziemy do City Hotel Park *** Dolny Kubin. Czy jedzie ktoś z Was w to miejsce?
          • Gość: kinga Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 11:06
            hej wie ktos moze jak wygladaja wyjazdy z ML wybieramy sie na
            sylwestra na slowacje, zakiczke duż trzeba wpłacic ale czy to
            solidna firma, czy moze zniknie po wpłacie?
            • Gość: Daniel Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 188.33.171.* 14.12.09, 23:23
              Prosze poczytaj wczesniejsze wypowiedzi ludzie tu pisza o tym ze
              kolonie organizuja lub organizowali w tym roku i jak sie nie zwineli
              to dlaczego maja to wlasnie zrobic jak Ty wplacisz im zaliczke ;)
              troche wiecej zaufania bo spedzisz sylwestra w domu hehe
              • Gość: MURZYN KOLIBA TRAV Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.pila.vectranet.pl 21.01.10, 15:19
                WSPÓŁPRACUJĄ Z KOLIBA TRAVEL KTÓRY WIDNIEJE W KRD.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ewa Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.11.10, 18:36
            zastanawiam się nad sylwetrem na słowacji z MJ. czy ktoś był z tym biurem na sylwestrze i podzieli sie wrażeniami ?
            dodam że interesują mnie wyjazd na 3-4 dni, niespodziewam się luksusów, byle atmosfera i jakie takie warunki były zadawalające. :)
            jednym słowem poszukuje typowego STUDENCKIEGO sylwestra.:)
    • Gość: misiek Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.09, 19:26
      Mojego londynu nikt nie zna ... cały wontek został zalożony i
      ciągniwety przez pracowników do oślej ławki z nimi
      • Gość: smailej Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 209.62.95.* 18.12.09, 19:36
        Spamerzy, oszuści i podszywacze. Wątek do kosza.
    • Gość: Marysia Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 109.243.101.* 25.04.10, 14:58
      Czy ktoś zna ośrodek w Darłowie który proponje ta firma -
      turystyka.mojlondyn.pl/kolonie/2010/darlowo.php
      oferta wydaje sie bardzo ciekawa, rewelacyjan cena - 12 dni pobytu,
      program itak dalej... Proszę o opinie zam. podjąc decyzję na dniach
      Pozdrawiam :)
    • Gość: ... ojej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 20:32
      witam, a ja mam zamiar wybrać się na obóz taneczny ( we can dance ) zapowiada
      sie na prawde świetnie - firma mój londyn.. może nie jest to znane biuro,
      aczkolwiek ma bardzo ciekawe oferty. Widzę, że opinie są podzielone.. :)
      • Gość: jkutyla@gmail.com Re: kolonia oboz darlowo IP: *.home.aster.pl 09.06.10, 08:37
        Witam
        wysylam swoja 10 letnia corke na ta kolonie czy ma pan\ pani jakies
        informacje na ten temat?
        jezeli tak bardzo prosze o odpowiedz

pozdrawiam
        • Gość: idaiola@gazeta.pl ja też chcę wysłać do darłowa IP: 195.42.249.* 10.06.10, 15:37
          i troche się boję, bo nie znajduję żadnych opinii na temat tego
          biura... wiem, też że organizatorzy wypoczynku dla dzieci muszą
          zgłosić to do kuratorium oświaty, a kuratorium na swojej stronie
          publikuje wszystkie zaakceptowane turnusy, w przypadku tej firmy
          chodzi o kuratorium w krakowie, ale jak na razie nie ma tam tej
          firmy.....
          • starbos Re: ja też chcę wysłać do darłowa 19.06.10, 19:39
            mam te same obawy, identyczna oferta jest na stronie biura vTravel z Krakowa, w bazie kuratorium nie ma natomiast zgłoszenia wypoczynku przez organizatora !?
    • Gość: Danusia Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.10, 17:34
      Witam,
      czytajac te wpisy postanowilam zadzwonic do kuratorium ,
      organizatorem wyjazdu do Darlowa oraz Mikoszewa gdzie moje dzieci
      jada jest fira Mój Londyn z Krakowa i sa wszystkie turnusy zgloszone.
      turystyka.mojlondyn.pl/kolonie/2010/mikoszewo.php Mysle ze
      komus musimy zaufac.
      Pozdrawiam
      Danusia
      • Gość: Rodzic Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.10, 22:30
        Macie jakies konkretne wiesci? chce wyslac synka na kolonie wlasnie do Mikoszewa, ale sprawdzam ich przed jakąkolwiek wpłatą...bardzo prosze o jakieś konkrety! pozdrawiam
        • Gość: maryia1 Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 20:57
          Witam, chce wysłac mojego 9 letniego syna na kolonie własnie z tą firma ML, ale
          szczerze mam obawy bo ta firma jest z Krakowa ja mieszkam w Bydgoszczy a chce
          wysła syna do Mikoszewa, czy ktoś już wysłał swoje pociechy?? proszę o opinie.
    • Gość: mama jasia Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 109.243.46.* 05.07.10, 19:30
      Witam wszystkich
      Znam to biuro i stwierdzam że tak niezorganizowanej niekompetentnej wulgarnej
      obsługi jaka tam panuje nie spotkałam nigdzie. Trzeba uważać na koszt całej
      imprezy, bo od razu przed wyjazdem okazuję się ze dopłacić trzeba więcej
      pieniędzy. Mało zajęć dla dzieci, bardzo ale to bardzo niemili opiekunowie...NIE
      POLECAM!!!!!!!
      • Gość: gosc Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.chello.pl 09.07.10, 23:33
        Szanowna Pani, czy mozna prosić o szczegóły... moje dzieci jadą na
        kolonie z tym biurem.
        Dziękuję z góry
        • Gość: Aneta Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.10, 12:06
          Dla zainteresowanych
          Właśnie zakończył się I turnus w Mikoszewie, gdzie moje dziecko było
          uczestnikiem - wróciło wczoraj w nocy z koloni bardzo zadowolone.
          Pogoda dopisała, opiekunowie strasznie mili oprócz Pani Kasi.
          Teraz czekam na przyszłe wakacje, jak będzie fajna oferta to
          dzieciak chce jechać

pozdrawiam
          Aneta
    • Gość: Helena Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.net.pulawy.pl 15.07.10, 23:37
      Moje dziecko wróciło w właśnie z mikoszewa.
      Córka jest bardzo zadowolona, była wychowanką Pani Kasi, która jest jest idolką.
      Córka mówiła że nie mieli ani chwili na nic nie robienie.
      Ciągłe zabawy i organizacja przez kadrę.
      Jedyne na co narzekała to mało kąpieli morskich i częsty brak ratownika.
      • Gość: MERY Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 07:21
        JA TEŻ JADĘ DO MIKOSZEWA W OSTATNIM TURNUSIE MAM NADZIEJE ZE BĘDZIE
        SUPER ,ORAZ DUZO KĄPIELI W MORZU!!!
    • Gość: Magda Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.centertel.pl 19.07.10, 08:22
      Magda moj syn wrocil z koloni ze Swinnoujscia byl wlasnie z biura Moj Londyn
      jestesmy
      bardzo zadowoleni wszystko super zorganizowane.Duzo by opisywac ale polecam! ja
      za rok chyba znow skorzystam z ich ofert bo syn chce znow do Swinoujscia.
      • Gość: Tata Tomasza Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:55
        paranoja!
        nie polecam nikomu!
        trenera na obozie piłkarskim brak! oferta różni się od tego co czytamy w ofercie!
        jakie sztuczki piłkarskie?! taktyki?- to brednie!
        mój syn na szczęście jeździł na wiele obozów piłkarskich i stąd wiem,że to
        wszystko farsa!
        NIE POLECAM!
        • Gość: piłkarze Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 17:35
          Wystarczyło wybrać droższą ofertę np. obóz piłkarski w Kołobrzegu organizowany
          przez www.vTravel.pl za 799 zł. www.kolonijnehity.pl/oferta,51,25,-kolobrzeg
          2 trenerów na 20 uczestników, sztuczna murawa, treningi 2 razy dziennie.
        • Gość: Rodzic Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.chello.pl 08.09.10, 20:54
          Witam.
          Niestety muszę zgodzić się z Tatą Tomasza. Pozwolę sobie zacytować ofertę: "To będzie prawdziwie męski obóz! W końcu gra w „nogę” i to prawdziwie męski sport! Będziemy ćwiczyć wszystkie niezbędne umiejętności piłkarskie, poznacie taktykę gry w piłkę, dowiecie się jak kopać by piłka trafiła do bramki, jak ją podać by zwinnie ominęła przeciwnika, jak dryblingiem zmylić rywala i wreszcie jak grać żeby wygrać".
          ....tymczasem to była WIELKA PORAŻKA! Na jedenaście dni obozu dzieci miały trening 2 razy! Mam wiele zatrzeżeń do opieki, dzieci się nudziły, miały mało zajęć, kiepska organizcja w dniu przyjazdu....itp. Jest mi bardzo przykro, syn nie mógł doczekać się tego wyjazdu, bardzo lubi grać w piłkę.....a potem nie mógł doczekać się już konca obozu.
          Również NIE POLECAM!!
    • Gość: Doris Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 62.69.236.* 07.08.10, 20:45
      moje dzieci były w lipcu 2010 roku na kolonii z biura Mój Londyn -
      REWELACJA!!!!!!
      • Gość: aston95@onet.pl Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 13:45
        Ja też jade w ostatnim turnusie do mikoszewa , nigdy nie bylem z tego biura więc jeśli przeczyta ktoś tego posta prosze napisac na aston95@onet.pl z góry dziękuje.
    • Gość: Damian Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 77.236.0.* 12.08.10, 20:30
      Byłem tam na kolonii, uważam że jest to świetne biuro turystyczne. Na miejscu
      wszystko świetnie zorganizowane, nie było miejsca na nudy. Polecam Wszystkim
      • Gość: ewa Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.238.79.51.ip.abpl.pl 21.08.10, 22:54
        biuro porażka
        • Gość: Vi. Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.10, 11:14
          Porażka!!!!! Dzieciaki mają 2,5 km do morza ( o czym nie było w ofercie)...
          drałują na piechotę... Na plaży nie ma ratownika, więc się nie kąpią.. Jednego
          dnia grupa dzieci nie jadła kolacji, bo nie wystarczyło...szefowa kuchni
          zamknęła garkuchnie i poszła na serial... Brak zajęć dodatkowych.
          Tragedia.Zdecydowanie nie polecam!!!
          • Gość: znad morza Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:49
            Przecież wiadomo że Darłowo leży właśnie 2,5 km od morza :-D
            spało się na geografii? :-)
            • Gość: Kicia Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 19:29
              Ja w sprawie Obozu w Darłowie IV turnus 05.08-16.08.2010. !!!!! Na stronie
              było napisane że 200 metrów do morza, a było 40 minut pieszo!!!Miały być pokoje
              z łazienką i była ale na korytarzu dla każdego!!!Były rowery ale co drugi miał
              wadę bo się rozsypywał, ciągle coś odpadało!!!Posiłki były w Karczmie i to
              WIELKI PLUS BO BYŁY BARDZO DOBRE!!!---ogólnie organizacja do bani ALE TAKA KADRA
              ŻE PALCE LIZAĆ Z PANIĄ KIEROWNIK NA CZELE!!!!!!---TĄ KADRĘ POWINNI WSZYSCY
              ZATRUDNIAĆ NA KAŻDEJ KOLONI CZY OBOZIE!!!
              • Gość: znad morza Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 00:09
                wskaż mi tą stronę na której było napisane że do morza jest 200 m albo że pokoje
                miały być z łazienkami...
                • Gość: Vi Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 11:07
                  A propos p. Iwony, kierownik kolonii na IV turnusie w Darłowie...Wykręciła dzieciaki na kieszonkowym, które to "zgarnęła" na przechowanie... nie zapisując, ile od kogo i wmawiając dziaciakom, że oddała...nie oddała...zapomniała... W rozmowie o braku kolacji oświadczyła, że przecież podzieliła się swoimi batonikami... Poza tym, opuściła ośrodek, zanim dzieci wyjechały z Darłowa... Po raz kolejny: PORAŻKA!
                  • Gość: Nieważne Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:00
                    Ale Bzdura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Po prostu szczyt jak można na ludzi takie obelgi nadawać !!!!!
                    Jak ktoś wierzy rozpieszczonym bachorom które same nie wiedzą ile ,kiedy, co wydały a potem ma pretensje . No a potem do rodziców dzwonią . PO PROSTU CHAMSTWO!!!!!!!!!!!! No oczywiście teraz Kierownik koloni Ukradł pieniądze !!! Jak ktoś nie wie na co jego dziecko jest stać to się nich lepiej nie odzywa . Kierowniczka Koloni pani Iwona spisywała każde zabrane i wpłacone pieniądze , ale przecierz to nie jej wina ze dziecko
                    1. Nie zna matematyki
                    2.Ciągle jest mu mało kasy
                    Ale rodzic jak zwykle jest za kłamiącym dzieckiem ! Dzieci w wieku przedszkolnym albo podstawowym nie mają świadomości ile wydały !!! A co do wyjazdu to trzeba mieć pretensje do samego Dyrektora Biura Mój Londyn przecierz to on ustalał kto kiedy jedzie . Po za tym pan szef bura teraz ma problemy z wypłata pieniędzy należnych kadże do dnia dzisiejszego ich nie dał !!!!!!!
                    • Gość: lelek Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.chello.pl 30.09.10, 00:22
                      Niejedno się tu już widziało, takie kwiatki jak "koloni", przecierz", "po za" - to wszystko pikuś (sorry: PAN Pikuś!). Ale to "kadże" juz naprawdę zasłużyło na wyróżnienie - bije na głowę nawet "chumor" z postu nieco poniżej!
                      Z takim personelem na obozach mogą urządzać dzieciakom zajęcia z dysleksji, a na zakończenie wystawiać odpowiednie certyfikaty
                    • Gość: NIE POLECAM!!! Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 12:12
                      Nie chcę wchodzić w szczegóły. Zakwaterowanie może i wg oferty ale transport i wszelkie kwestie z nim związane - leży. Organizator nie udziela rzetelnych i pewnych informacji. Większość opiera się na "być może", "pewnie tak" itp. Jeżeli zdecydujecie się na akurat to biuro - wymagajcie spisania DOKŁADNEJ umowy uwzględniającej nawet to czy transport przewiduje miejsca siedzące bądź czy dostaniecie deser po drugim daniu. W innym razie możecie się zdziwić. Rozmowy telefoniczne są niby nagrywane ale wiadomo jak to może być z nagrywaniem strony przeciwnej, proponuję nagrywać także "Mój Londyn" przy jakichkolwiek uzgodnieniach telefonicznych i wymagania konkretnej odpowiedzi.

PS. To że dzieci wracają uśmiechnięte z ich kolonii,obozów nic nie znaczy. 10 latek nie wymaga i nie oczekuje wywiązania się z danej umowy za którą płacą rodzice nawet do 200-300zł. "Zapłać za wizytę w aquaparku 100zł a twoje dziecko dostanie wizytę w Mc Donaldzie za 20zł i będzie szczęśliwe" Anitko, pomyśl trochę.
                  • martyna-97 Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 29.09.10, 23:39
                    To sa bzdury co tu pisza...!!! Pani Iwona jest uczciwa kobieta.. i w zyciu nikogo by nie oszukala.. I moge zapewnic ze dzieciakom kasy zadnej nie wziela.. bo w ostatni dzien na turnusie gdy wszystkie maluchy przyszly po swoje pieniadze to bylam w tedy u Pani Iwony w pokoju ... A dzieciaki nawet kasy nie liczyly jaka wydaly na automatach z grami lub zabawkami ...!!!! A opuscila osrodek dlatego ze jechala pociagiem do Warszawy, ktory odjezdzal z samego rana ... A reszta osob nie zostala bez opieki , zostalismy jeszcze z dwoma opiekunami.. Porazka..? Porazka to jest to co tutaj piszecie o Pani Iwonie.. jest mi przykro ze tak ktos porafi napisac o bardzo fajnej Pani ...; (
                    • Gość: O PANI IWONIE Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 12:32
                      tak się składa że jestem po kursie wychowawców kolonijnych i doskonale wiem że ŻADEN OPIEKUN NIE MA PRAWA opuścić przypisanej sobie grupyod momentu wejścia do autokaru/pociągu by dojechać do celu aż do momentu jak dzieciaki nie wysiądą z autokaru/pociągu i nie odbierze ich rodzic!!!!
                      Jeżeli dziecko czeka na rodzica na dworcu po powrocie, opiekun waruje przy nim!! Wyjazd dzień wcześniej bo pociąg ma jest niedorzeczne. Jeżeli cokolwiek stanie się dziecku w ostatni dzień trwania biwaku/obozu KTO za nie odpowiada? Opiekun który jest w drodze do domu?
                  • Gość: Adrianna Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 178.56.34.* 30.09.10, 16:20
                    Ja nie zgadzam sie z informacja zawarta powyzej. Pni Iwona jest uczciwa osoba. Tak ogolem to wiekszosc dzieciakow z obozu wisi albo wisialo jej jakies pieniadze. A to dzieci sa nieogarniete i połowe faktow zmyslily lub koloryzowaly dane fakty. Tak bylo na obozie dzieci tylko donosily rodzica jakies bzdury.
                  • Gość: Mama Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.10, 14:24
                    Pani Iwono, czy to Pani???...poznaję po błędach ortograficznych... ;)
                • Gość: Żenada Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 12:25
                  Nie da się wskazać wszelkich niezgodności wynikających ze strony biura MÓJ LONDYN ponieważ moderator zmienia zamieszczone tam informacje na własne potrzeby. Róbcie screenshooty to będziecie mieli podparcie. O ile właściciel nie zarzeknie się że to fotomontaż ;p
              • Gość: D Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:39
                Zgadzam sie tylko bez jednego wychowawcy która wszystkim psuła chumor !!!
                • martyna-97 Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 29.09.10, 23:44
                  niby kto..?
                • martyna-97 Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 29.09.10, 23:47
                  niby kto psul chumor...?
                  • Gość: lelek Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.chello.pl 30.09.10, 00:08
                    No cóż, "chumor" to musiał psuć jakiś "malkątęt" ...
                    • Gość: Macu Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.173.30.130.tesatnet.pl 30.09.10, 18:16
                      hahaha . Jak czytam co tu niektórzy piszą to kojarzy mi się to z sędzią anną marią wesołowską . :D Oskarżenia dot. pani Iwony pt. "ukradłą mojemu dziecku pieniądze " (?) są chyba pisane przez rodzica, którego dziecko nie ma kasy na chrupki albo żelki ( :P) , dziecko , które szuka wymówki jak wydało pieniądze na koloni... chyba niektórzy nie potrafią swoich dzieci wychować nawet do tego stopnia, że nie spłukują wody (bo takie przypadki też się zdarzały)
                      i rodzice im wierzą ?Ja, osobiście nie mam ŻADNYCH, powtarzam ŻADNYCH zastrzeżeń . A wracając do "skradzionej" forsy to dzieciaki mogły ją po prostu zgubić ... nie raz przychodził ktoś do któregoś z wychowawców i zgłaszał zgubienbie pieniędzy , i jakoś wtedy nie było żadnej wypowiedzi "To oropna, zła pani Iwona mi je ukradłą" ... żal niektóych ....
                      • Gość: gość Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 94.254.191.* 01.10.10, 17:26
                        "która" to zapewne personalnie zalicza się do KOBIETY ;] a były tylko 2 ;D zagadka ?? heh ;]
    • emberro Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 24.11.10, 10:12
      Mój Londyn co prawda nie znam, aleee: alfatrave.eu i topodpoczynek.eu Będę je polecał zawsze i wszędzie! Pewnie dlatego, że dowieźli mnie bezpiecznie w obie strony i spałem w hotelu bez rzadnych "cyrków"
      Ode mnie duże 5 dla nich!
    • Gość: paula Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 193.193.81.* 20.07.11, 17:14
      nie radze wysylac dziecka na ta kolonie strasznie krzycza na dzieci.Jest okropnie przekonalam sie z wlasnego doswiadczenia nie ma higienistki czeba isc do lekarza 500 krokow a najblizszy szpital jest w koszlinie
      • Gość: Katarzyna Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.korzen27.petroinform.com 23.07.11, 22:10
        Moje dziecko wróciło z I turnusu 02.07-13.07 bardzo zadowolone. Oprócz standardowego ciekawego programu było na wycieczce do Trójmiasta i parku rozrywki Heide Park koło Hamburga. Asia była z 2 koleżankami i po powrocie nie mogły się nagadać o koloni. Z mojej strony brak zastrzeżeń do organizatora. polecam Kasia z Krakowa
      • Gość: Matka Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.08.11, 07:25
        Jestem trochę zdegustowana i mam obawy, czy dobrze zrobiłam wpłacając kasę na wyjazd na kolonię organizowaną przez ML. Wyjazd we wtorek, a do tej pory nie ma informacji o godzinie wyjazdu. Organizatorzy zapewniali, że takowa informacja będzie na siedem do czterech dni przed wyjazdem i co polecieli sobie w balona. Ogarnia mnie wsciekłość bo jak na samym początku są takie szopki to co będzie w trakcie. Czy moje obawy są przesadzone,czy już muszę się bać o wyjazd mojego dziecka???
    • Gość: mama Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.11, 22:32
      Moi dwaj synowie właśnie kończą obóz piłkarski w Darłowie zorganizowany przez firmę "Mój Londyn" z Krakowa. Podczas tych 10 dni mojemu synowi ukradziono pieniądze, game-boy'a i komórkę. Kadra, pomimo monitoringu w obiekcie, nie była w stanie zapobiec licznym kradzieżom (nie tylko mojemu synowi coś zginęło). Dzieci miały zbyt dużo wolnego, tzn. niezorganizowanego i niekontrolowanego czasu. Dodatkowo po zgubieniu klucza do pokoju (swoją drogą dziś myślę, że nie było to zwykłe zgubienie, ale zamierzona kradzież klucza w celu łatwiejszego dostępu do pokoju mojego syna już w 2 dniu obozu) synom powiedziano, że tej nocy nie będą nocować w swoim pokoju, ale innym doraźnie zorganizowanym. Dopiero w późnych godzinach wieczornych został sprowadzony ślusarz, który drzwi otworzył i dzieci mogły spać w swoich łóżkach i w swoich piżamach. Za dodatkowy klucz i ślusarza kosztami obciążono mojego syna. Pytam? - czy w obiekcie typu internat nie ma zapasowych kluczy. A co by było gdyby dziecko zatrzasnęło się w pokoju? Tragedia. To już 4-rta kolonia mojego starszego syna - zdecydowanie NAJGORSZA.
    • beatakub Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? 25.08.11, 21:27
      Witam moze tak bylo 2 lata temu ze bylo ok ale teraz masakra ...
      Moje dzieci oraz dzieci naszych znajomych wyjechaly na kolonie do Darlowa ktore byly organizowane przez 'MOJ LONDYN".
      TRAGEDIA.Pogoda nie dopisala w tym roku, na co organizator( Pan Kubica) chyba zupelnie na taka ewentualnosc nieprzygotowany zapewnil okolo 120 uczestnikom koloni siedzenie w pokojach czyli czas wolny,niezorganizowany i niemonitorowany.
      Mlodziez wchodzila innym do pokoi gdzie spali wspolnie w lozkach!!!(nie wolno bylo zamykac pokoi na noc ,co rozumiem chociaz uwazam ze wychowawcy powinni pelnic dyzury)
      Corka znajomej skrecila palec u nogi po czym nie zostala przebadana w placowce medycznej jak rowniez nie zostala przebadana przez wykwalifikowanego pracownika sluzby zdrowia oraz nigdy nie poinformowano rodzicow o tym wydarzeniu a dziecko spedzilo 3 dni w lozku z goraczka a moja corka nosila ja do toalety .
      Po koloniach znajoma zlozyla zazalenie do firmy a Pan organizator odpisal ze personel zatrudniony przez jego firme jest w pelni wykwalifikowany i jak twierdzi pielegniarka badz lekarz byli zbedni.
      Musze rowniez dodac ze rozmawialam telefonicznie z organizatorem rozmawial on bardzo niegrzecznie i poprostu chamsko az trudno mi bylo w to uwierzyc.
      Pewnej nocy okolo polnocy zadzwonil do mnie syn ktory ze strachu wraz z kolegami schowal sie do toalety gdyz policja przybyla aresztowac jednego z wychowawcow.
      Podczas tegoz zamieszania zaden z wychowawcow nie zapewnil dzieciom opieki a mlodsze dzieci sie poprostu baly chaosu ktory powstal.
      Pewnego dnia moj 10 letni syn zachorowal mial silna biegunke ,wymioty i goraczke ...wiec zostal pozostawiony sam sobie w budynku na caly dzien bo wszyscy poplyneli na rejs statkiem ,nikt mu nie podal lekow badz wody .
      Notorycznie ginely pieniadze i klucze do pokoji.
      Na koniec dodam ze dzieci wrocily z wszami .
      Naprawde ostrzegam i nie polecam .
      • Gość: Daroo Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.centertel.pl 28.08.11, 21:13
        ta pani corka to jakas pechowa :) gubi klucze pieniadze skreca palce ma biegunki przywozi wszy :) czy to napewno podczas jednego nieudanego wypoczynku hehehe Rodzice sa wjatkowi a organizatorzy zawsze zli :) Lepiej nigdzie jej nie wysylac niech siedzi w domku :)
        • Gość: Hania Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 16:27
          Popieram wypowiedź Pana przede mną. Nie roumiemi rodziców po co wysyłają dzieci na najtańsze kolonie i dają im na wyposażenie komórki, game-boye itp. Rodzice teraz poszaleli. Skoro daje się dziecku zabawki za 1000-1500 zł to może warto wysłać dziecko na wczasy z rodzicami a nie pozbywać się ich na kolonię gdzie dzieci najczęściej same gubią rzeczy. Gratuluję rodzicom pomysłów na pakowanie plecaków dzieci na kolonie. Moje dziecko wróciło dzisiaj z koloni bardzo zadowolone i mogę organizatora polecić znajomym i Państwu, którzy czytają to forum. pozdrawiam Hania z Katowic
      • Gość: Ania Sowa Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.centertel.pl 30.08.11, 22:07
        Jestem pełna podziwu dla organizatora Mój Londyn, że za 800zł można zorganizować 12 dniowy pobyt i dziecko wraca szczęśliwe i zadowolone. Jak się okazuje można tanio wysłać dziecko na kolonie i nie przepłacać za wyjazdy które tak licznie organizują inne firmy. Byłam pełna obaw gdy decydowałam się na ta ofertę ale jak się okazało to był wybór trafny. Obawiam się że te negatywne wpisy są jedynie czarnym pijarem aby zniszczyć konkurencje, która zaniża ceny. Jak się okazuje tanio nie znaczy źle! Polecam tą firmę Ania Sowa Warszawa

• Gość: BiT Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:57
        Zgadzam się z opinią ludzi wypowiadających się źle o firmie i organizatorze. Od 5 lat jeżdżę na kolonie jako opiekun (wiec mozna uznac, ze swoje widzialem, sam tak myslalem, ale to co zobaczylem tutaj zmienilo moj sposob patrzenia na kolonie) i nigdy nie spotkałem się z tyloma uchybieniami, absurdami, niedociągnięciami dezorganizacją i przedewszystkim nigdy nie mialem takich sytuacji jak na Tych koloniach. Organizator to już inna bajka. Zakompleksiony facet, nie znoszący sprzeciwu, uprawiający wręcz totalitaryzm. Jest tylko on i jego zdanie. Grupa która prowadziłem przyjechala na oboz pilkarski i co? trenera brak... a wlasciwie byl, ale po pierwszym treningu chlopaki poprosili mnie, zebym to ja prowadzil zajecia (mimo braku uprawnien) opierajac sie na doswiadczeniu zawodowym (jestem pilkarzem)

ale odpowiem po kolei na to co pani napisala:
        1. nocne dyzury dyzurami - oczywiscie, ze byly - ale kierownik tak porozdzielal pokoje, ze dzieciaki z jednej grupy byly porozrzucane po 3 pietrach a ciezko opiekunowi innej grupy wiedziec, czy w tym pokoju jest ta i ta osoba. (co do zamykania pokoi - gdyby dziecko sie zamknelo a bylby np pozar jak dostać się do niego? )

2. palce u nogi - ta sytuacja jest juz komiczna. dziecko zglosilo problem wychowawczyni ktora udzielila pierwszej p omocy. Poniewaz najblizsze miejsce w ktorym udzielana jest pomoc ortopedyczna jest w Koszalinie (tam bylismy odsylani z osrodka zdrowia gdzie odmawiano nam przyjecia w takich sprawach) o zdarzeniu zostal poinformowany organizator, ktory przyszedl na miejsce (do pokoju dziewczynki) i po ogledzinach stwierdzil, ze nic jej nie jest i nigdzie nie bedzie jej wiozl... (bylem obecny przy tej sytuacji). winny - orgaznizator

3. chamski i niegrzeczny organizator - wiem to az za dobrze. dodam jeszcze ze kierownik, ktory byl na tym turnusie w zastepstwie, to parodia czlowieka sama w sobie.

4. policja zostala wezwana nie w celu aresztowania opiekuna a nakazania mu opuszczenia obiektu, ktorego nie chcial opuscic ze wzgledu na pore oraz odleglosc do miejsca zamieszkania - bialystok czyli jakies 800km od darlowa... wiem to, bo jestem wlasnie tym "po ktorego przyjechala policja"...
        na pytanie dlaczego zostalem zwolniony odpowiem - bo sie sprzeciwilem temu co tam sie dzialo. Organizator nie mogl tego ścierpieć i po krotkiej wymianie zdan o godzinie 21 nakazal opuscic osrodek.
        Dodam, ze w tym momencie pan K. ma zalożone 2 sprawy cywilne:
        - o nie wyplacenie pensji oraz odszkodowanie za bezpodstawne zerwanie umowy (byl to moj 2 turnus i mialem propozycje 3)
        - o znieslawienie
        a zostanie prawdopodobnie zalozona rowniez sprawa grupowa - o mobbbing

5. o tym co sie dzialo potem wiem tylko z telefonow od dzieci, kelnerek oraz innych wychowawcow. i wiem, ze byla to parodia...

6. co do wszy to niestety... ani wychowawca, ani nawet sluzba zdrowia nie ma w dzisiejszych czasach prawa do kontroli czystosci gdyz jest to pogwalcenie prywatnosci. musi byc n a to specjalna zgoda rodzica, wiec tutaj doszukiwalbym sie przypadku....

7. co do gubionych rzeczy to wina dzieci poniewaz byly poinformowane o tym, ze rzeczy moga ginac wiec najlepiej jesli wartosciowe rzeczy dadza na przechowanie wychowawcom

Od siebie dodam tylko jeszcze, ze z mojej strony dzieciaki mialy zapewniona jak najlepsza opieke. nie bylo narzekania a wrecz przeciwnie - zadowolenie. wystarczy spytac podopiecznych o opinie oraz przytoczyc ich zachowanie - staniecie w mojej obronie w calej tej sytuacji, prawie, ze bunt czy po prostu ich zachowanie wobec mnie...

ps: firma a wlasciwie organizator to jedna wielka....
        • Gość: GoSc-arek radaj Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: 85.211.36.* 01.10.11, 20:35
          czytajac caly ten tekst mam jedno odczucie ty jako wychowawca byles idealem...? ;) A wszyscy poczawszy od trenera kierownika organizatora byli zli :) tylko powiedz mi dlaczego musical po ciebie przychodzic policja ...! Jetsam rodzicem ktorego dziecko bywa na koloniach i mialem juz do czynienia z wychowawcami ktorzy nic nie robili mysle ze do takich nalezysz organizator za duzo wymaga a tobie jest zle popieram twrda reke organizatora bo w innym wypadku bezpieczenstwo dzieci bedzie zagrozone !
          • Gość: nn Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 20:46
            Czy można być ideałem? Raczej nie, ale zarzucić sobie nic nie mogę.
            Trener jak był - starał się, w kolejnym turnusie wykwalifikowanego trenera nie bylo (a przecież to był obóz pilkarski).
            Kierwonik zły? Ten który był był ok. Kiedy w zasępstwie pojawił się nowy to już był tragiczny (napomknę tylko, że np nazwał chłopaka z zagranicy - frajerem z Ukrainy, a ile razy pogubił dzieci nie będę się wypowiadał).
            Czemu przyszła policja? bo była 21, byłem 800km od domu i nie miałem ochoty nocować na ulicy więc odmówiłem opuszczenia koloni do rana?
            Stwierdzenie, że nic nie robiłem... Odpowiem tak - wykonywałem pracę trenera, pilota wycieczek, organizowałem rególarnie zajęcia dla całego obozu a opinie dzieciaków na mój temat są dla mnie wystarczające jako dowód czy pracowałem jak należy...
            Bezpieczeństwo dzieci było zagrożone i twarda ręka.. mhm.. a na jakiej podstawie było zagrożone i w jaki sposób "twarda ręka" organizatora miała związek z bezpieczeństwem? jestem bardzo ciekaw tej teorii ;]
            • Gość: nn Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 21:10
              sorry, żeby nie było zaraz, że kłamię... Trener był (wspomniany kierownik), ale po pierwszym treningu chlopaki poprosili mnie, żeby więcej ich nie prowadził (10 minut kopania i gierka) i żebym zajął się nimi...

Ogólnie nie zamierzam się więcej wypowiadać. Swoje powiedziałem. Osoby, które tam były wiedzą jak było. Opinie w internecie zarówno z lat poprzednich jak i z tego roku w większości mówią same za siebie...

Tyle w temacie
        • Gość: Saksy Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 21:17
          Kolejny pokrzywdzony przez życie wychowawca ... gdybyś pracował rzetelnie to byś nie wyleciał :) obowiązki pomyliły ci się z wypoczynkiem wychowawstwo to bardzo poważne zadanie do spełnienia i nie wszyscy nadają się do takich zadań! Popieram organizatora należy eliminować takie elementy, bo potem kolonie wyglądają tak jak kolonia mojego dziecka - brak opieki, dyscypliny oraz pomysłu co zrobić z dziećmi jak nie ma pogody!
          • Gość: nn Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 21:22
            mialem sie juz nie wypowiadac ale powtorze - 'wylecialem' jak to pieknie okreslil organizator - "za sposob przeprowadzenia rozmowy" a nie za jakiekolwiek inne uchybienie wiec teksty w stylu 'pokrzywdzony' sa nie na miejscu (prosze czytac calosc a nie pojedynczy wpis wyrwany z kontekstu ;) ).

A kto mial racje rozstrzygnie sad ;)
            • Gość: Saksy pokrzywdzonu - wychowawca :) IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 21:41
              to może brakowało ci szacunku i kultury podczas rozmowy :) a z tego co wiem za to też się wylatuje!
              • Gość: nn Re: pokrzywdzonu - wychowawca :) IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 22:49
                tego na pewno brakowalo - ale jestem nauczony, ze rozmowe prowadzi sie tak jak druga strona ;)
    • Gość: bb Re: Biuro turystyczne "Mój Londyn" zna ktoś ? IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 21:49
      organizacja okropna!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka